• La reducere!
  • -10%
Crema Antirid Regeneratoare 50+ Cosmetic Plant, Sanatatea pielii
Crema Antirid Regeneratoare 50+ Cosmetic Plant, Sanatatea pielii

Crema Antirid Regeneratoare 50+ Cosmetic Plant

Crema Antirid Regeneratoare 50+ Vitamin C Plus Cosmetic Plant 50ml
Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.
3066
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
37,35 lei 41,50 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 37 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,74 lei.


 
Crema Antirid Regeneratoare 50+ Vitamin C Plus Cosmetic Plant 50ml
Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.
Beneficii:
-Reduce ridurile adânci
-Regenerează
-Hrănește
-94% ingrediente de origine naturală
-0% parabeni, parafine, coloranţi
-Crema antirid regeneratoare 50+ a fost special concepută pentru a limita și încetini efectele vizibile ale îmbătrânirii: riduri adânci, pierderea hidratării, sensibilitate și pete pigmentare.
-Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.
-Riboxyl-ul stimulează metabolismul celular și limitează degradarea ţesutului dermic, prevenind astfel pierderea fermității pielii. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* au demonstrat reducerea cu 78% a ariei ridurilor, cu 46% a numărului lor și creșterea cu 12% a elasticității pielii.
-Uleiul esențial de portocale, uleiul de floarea soarelui și vitaminele A, E, F și B5 au efect de hrănire și regenerare în profunzime a pielii mature.
-Betaina, ingredient activ Ecocertificat, consolidează bariera de protecție a pielii, lăsând-o fină şi catifelată.
-* teste efectuate de către producătorul ingredientului activ.
Compozitie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olus (Vegetable) Oil, Betaine*, Coco-Caprylate / Caprate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic / Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate*, Methyl Glucose Sesquistearate*, Helianthus Annuus Seed Oil, Panthenol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ribose*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Zea Mays Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Limonene, Parfum
* ingrediente certificate organic / certified organic ingredients
Administrare:
Aplicaţi dimineața și seara pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului. Masaţi cu mișcări delicate pentru a facilita absorbția. Așteptați 3 – 5 minute înainte de aplicarea machiajului.
Pentru o îngrijire optimă a tenului se recomandă folosirea în combinație cu Loțiunea micelară, Serul antirid forte și / sau Serul antirid concentrat (textură uleioasă) din aceeași gamă.
Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche.
Evitați contactul direct cu ochii.
Testat dermatologic.
Rolul componentelor:
Arboraş sempervirescent din familia Rutaceae, nativ în Sud-Vestul Asiei, cu trunchiul rotund şi foarte ramificat, acoperit de o scoarţă lucioasă maroniu-verzuie; frunzele ovate, întregi, lucioase, acuminate, netede, acoperite cu glande oleifere foarte mici, străvezii, ce eliberează aroma la frecare; florile mari, albe, foarte aromate; fructele mari, intens luminos colorate, suculente, aromate şi în general cu gust acrişor reconfortant.
Genul Aurantium cuprinde mai mulţi arboraşi sempervirescenţi nativi în China şi India, în prezent complet aclimatizaţi în Sudul Europei şi pe ambele continente ale Americii în zonele calde. Pe lângă cele două varietăţi de portocale (dulci şi amare), genul mai cuprinde lămâile, limele, grapefruit-ul, bergamotele şi citrona (C. medica).
Majoritatea autorilor din ultimele două secole au căzut de acord că, din cauza lipsei totale a altor dovezi, singurul fruct Citrus citat de vechii greci este de fapt fructul „citron” (Citrus medica L.), lămâile şi portocalele fiind introduse în Europa Medievală de către arabi. În drumul cuceririlor lor din Asia şi  Africa, departe de teritoriile influenţate de Imperiul Roman, arabii au devenit familiarizaţi cu portocalele (Citrus aurantium L.) care aparent au fost aduse din India în anii 920 pentru a fi cultivate în Oman, iar de aici au fost duse în Irak, Siria şi Egipt. Pe de altă parte, alţi autori cad de acord asupra faptului că portocalele, lămâile şi limele erau cultivate în Italia încă din secolul I, aceştia bazându-şi afirmaţiile pe mozaicurile şi picturile murale găsite în Pompeii şi Herculaneum.
Cuceritorii spanioli au introdus apoi portocalul în America de Nord, în Georgia şi Florida.
Florile de portocal produc prin distilare o mică cantitate de ulei, cu un parfum remarcabil, utilizat în parfumerie. O oarecare altă aromă se obţine dacă se distilează apa de pe florile de portocal la temperaturi moderate, apa în sine fiind bine impregnată cu ulei volatil aromat. Ambele preparate sunt produse în special în Italia şi Franţa din florile de portocală de Sevilla.
Coaja de portocală conţine un ulei esenţial care poate fi obţinut prin distilare sau presare, fiind folosit în parfumerie şi cofetărie. Coaja de portocal prezintă proprietăţi stimulente, carminative şi tonice, dar este utilizată în principal ca agent aromatizant pentru alimente şi băuturi, fiind, de exemplu, un ingredient primar în Curaçao Liquer. Mai este folosită şi pentru prepararea marmeladei. Foarte mult folosită în Statele Unite ca remediu pentru pierderea în greutate. Decoctul din frunze este tradiţional folosit ca tonic digestiv, sedativ, stimulent al apetitului, în dispepsie şi în curele de slăbire. Uleiul esenţial este folosit ca antispasmodic. Fructul abundă în vitamine şi minerale.
Medicina ştiinţifică românească de la mijlocul secolului trecut utiliza infuzia din frunze pentru proprietăţile sale antispasmodice şi digestive. Florile se preparau sub formă de apă de flori de portocal, aceasta fiind întrebuințată ca antispasmodică (calmantă) şi pentru aromatizarea poțiunilor sau a siropurilor. Cojile constituiau un tonic amar, fiind considerate stomahice şi aromatice, utilizate îndeosebi ca sirop de coji de portocale amare. Esenţa de flori de portocal sau de Neroli (ulei de flori de portocal) intra în prepararea Apei de Colonia (tinctură de esenţă de lămâie compusă).
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50ml
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare