- La reducere!
- -10%
CREMA ANTICELULITICA TERMOACTIVA ARDEI IUTE 200MLCosmetic Plant
CREMA ANTICELULITICA TERMOACTIVA ARDEI IUTE 200MLCosmetic Plant
Ideală pentru masaj, cu acțiune intensivă anticelulită, datorită prezenței Cafeisilan-ului și extractului de ardei iute, crema poate produce o ușoară ȋncălzire a pielii, asigurând penetrarea principiilor active ȋn tegument și accelerând astfel reducerea țesutului adipos.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,38 lei.
CREMA ANTICELULITICA TERMOACTIVA ARDEI IUTE 200MLCosmetic Plant
Ideală pentru masaj, cu acțiune intensivă anticelulită, datorită prezenței Cafeisilan-ului și extractului de ardei iute, crema poate produce o ușoară ȋncălzire a pielii, asigurând penetrarea principiilor active ȋn tegument și accelerând astfel reducerea țesutului adipos. Stimulează microcirculația ȋn zonele afectate de celulită, asigurând eliminarea grăsimilor. Pielea ȋși redobândește elasticitatea și fermitatea.
Mod de utilizare: Aplicați crema zilnic, dimineața și seara, pe suprafețele afectate de celulită, prin masaj ușor până la absorbția completă. În cazul ȋn care apar efecte neplăcute, opriți folosirea acesteia.
Poate fi utilizată pentru masaj anticelulitic.
Rezultatele devin vizibile după cel puțin 6-8 săptămâni de utilizare conform indicațiilor.
Precautii! Spălați mâinile după utilizarea cremei. Evitați a atinge zona din jurul ochilor, a nasului sau a gurii fără a avea mâinile spălate. Crema poate produce efecte de ȋncălzire până la ușoare furnicături care se diminuează ȋn timp. Un masaj intens poate produce efect de înroșire și / sau furnicături.
- testați toleranța pe o porțiune mică a pielii în zona abdomenului sau a coapsei interioare
- nu utilizați produsul pe pielea sensibilă, iritată, rănită
- nu utilizați produsul pe pielea proaspăt epilată
- nu utilizați produsul înainte sau după expunerea la soare sau solar / saună
- nu utilizați produsul după băi sau dușuri fierbinți sau în cazul în care ați folosit exfoliante în timpul acestora
- nu utilizați produsul imediat după ce ati efectuat exfolierea pielii
- nu utilizați produsul pentru proceduri de tip împachetări în folie, termocuvertă sau alte tipuri de împachetări
- nu utilizați produsul înainte de a face sport sau alte activități care pot provoca transpirație
Opriți utilizarea cremei ȋn cazul ȋn care senzațiile devin persistente și nu se estompează ȋn timp sau apar iritații ale pielii.
În caz de iritații clătiți pielea cu apă din abundență!
Ingrediente INCI:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Ceteareth-25, Butylene Glycol, Caffeine, Siloxanetriol Alginate, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Triethanolamine, Methyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum.
Rolul componentelor:
Plantă erbacee din familia Solanaceae, nativă în America Centrală şi Asia (în special în zona Indiei), cu tulpina dreaptă, frunzele oval-ascuţite, flori albe solitare, fructele variabile ca formă: ardei gras, ardei căpresc, ardei iute, ardei franţuzesc, ardei gogoşari etc.; tot astfel variază şi culoarea – verde, galbenă, roşie. În prezent, planta este cultivată peste tot în lume, pentru fructul său, care are o largă utilizare în domeniul culinar, iar ardeiul iute cu fructul alungit şi de culoare roşie este important şi în domeniul sănătăţii.
Ardeiul a fost utilizat pentru condimentare în ţările din estul Europei din vremuri imemoriale, părând a fi cunoscut încă de către romanii din antichitate. A devenit apoi un condiment familiar în Europa sub denumirea de chilli, piper de Guinea, piper spaniol, piper-Cayenne.
În cărţile cu profil medical din secolul al XIX-lea era considerat un medicament din clasa iritantelor, acţiune în baza căreia era folosit ca revulsiv pe piele, şi, în general, ca şi gargară stimulentă în durerile de gât iritante caracteristice scarlatinei şi în tonsilite cronice. În atacurile incipiente de dureri în gât fără febră la persoanele predispuse pentru aceasta, o gargară cu ardei iute era considerată foarte bună, bineînțeles pentru persoanele care o suportau. Ardeiul era considerat de asemenea un bun stomahic, fiind utilizat pentru a preveni efectul de greață dat de unele remedii asupra stomacului şi un stimulent aromatic util în forme de dispepsie cauzate de secreția defectuoasă a sucurilor gastrice. A mai fost utilizat cu succes în atacurile de febră intermitentă, iar unii medici îl recomandau ca stimulent puternic în fazele avansate de tifos.
În medicina românească de la mijlocul secolului trecut întrebuințarea medicală a ardeiului iute avea în vedere proprietăţile sale excitant-digestive, dar şi iritante, eficace în dispepsia atonică; apoi, efectul decongestiv, fiind întrebuințat uneori contra hemoroizilor. Luat în tinctură 1/5, 10-30 picături într-o băutură amară producea asupra stomacului o senzaţie similară celei a alcoolului, motiv pentru care se prescria ca medicament antialcoolic. Extern era folosit pentru efectul de rubefiere, fiind aplicat în tinctură pe vată, pensulaţiuni sau fricţiuni. Se mai considera că ardeiul combate bolile produse prin carenţa sau avitaminoza B1, C şi A.
În compoziţia chimică a ardeiului iute intră capsicina, capsaicina (o alchilamidă care îi conferă iuţeala gustului), capsicol (esenţă), substanţe rezinoase (oleorezine) şi numeroase carotenoide (capsantină, capsarubină), flavone, vitamina C.
Extractele alcoolice cu conţinut bogat în alcaloizi sunt pe larg folosite astăzi ca revulsive puternice, extern pentru frecţii şi îmbibarea pansamentelor termogene, indicate pentru tratamentul mialgiilor reumatice, sciatică, lumbago.
Cercetările ştiinţifice au mai revelat şi alte efecte, precum efectul antimicrobian, detoxifiant, gastroprotector şi un efect pozitiv util în curele de slăbire, datorită stimulării producerii de energie la nivel celular pe baza arderii grăsimilor.