• La reducere!
  • -10%
COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MOTIVATIE 10ML Adams Vision, ULEIURI ESENTIALE
COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MOTIVATIE 10ML Adams Vision, ULEIURI ESENTIALE

COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MOTIVATIE 10ML Adams Vision

COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MOTIVATIE 10ML Adams Vision

Va propunem o reteta, o combinatie de uleiuri esentiale pe care sa le folositi in fiecare zi, dimineata si seara. Si asta pe termen lung, atata timp cat veti dori pana cand simtiti ca se va produce o schimbare in felul vostru de a aborda viata de zi cu zi.

Mih2169
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
15,88 lei 17,64 lei -10%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,30 lei.


 

COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MOTIVATIE 10ML Adams Vision

Va propunem o reteta, o combinatie de uleiuri esentiale pe care sa le folositi in fiecare zi, dimineata si seara. Si asta pe termen lung, atata timp cat veti dori pana cand simtiti ca se va produce o schimbare in felul vostru de a aborda viata de zi cu zi.

Retete miracol exista numai in masura in care si omul constientizeaza unde gandeste gresit, unde ar putea sa mai schimbe modul de a aborda viata sa. Nu putem mereu sa aratam cu degetul catre ceilalti si sa luam mereu postura de victima. 

Avem puterea in noi de a schimba multe! Iar schimbarea trebuie sa inceapa cu tine! Ai in tine o putere fantastica de a face asta!

Ingrediente:

-Ulei esential de Melissa: Datorită efectului său pozitiv asupra dispoziției, roinița este utilizată de mult timp pentru calmarea stărilor de tensiune și nervozitate, prin aplicarea externă. 

-Ulei esential de portocala: Mirosul de ulei esential de portocale aduce aminte de momentele fericite si placute ale vietii. De aceea, acest ulei este atat de frecvent folosit in aromaterapie. Se creeaza o senzatie de fericire si relaxare, schimband in bine starea de spirit, ajutand persoanele care sufera de depresie sau anxietate. Este foarte bun pentru a mentine pielea sanatoasa, neteda si stralucitoare. De asemenea, ajuta la curatarea tenului si la ingrijirea tenului cu imperfectiuni (acnee). 

-Ulei esential de menta creata:  Aroma dulce și răcoritoare este curată și înălțătoare, făcând-o ideală pentru a evoca un sentiment de concentrare și o stare de spirit pozitivă. 

-Ulei esential de busuioc: Unul dintre beneficiile uleiului de busuioc este potențialul său de a lupta împotriva stresului oxidativ. Acest lucru se datorează bogaţilor antioxidanți, care apără țesuturile organismului de deteriorarea radicalilor liberi.

-Ulei esential de scortisoara: Mirosul esenței este unul pregnant și persistent, acțiunea sa este în principal antibacteriană, antifungică și antiparazitară iar din punct de vedere energetic și fizic este încălzitor, stimulator. 

-Ulei esential de coriandru: Este un tonic si un stimulent recomandat in astenie si oboseala generala, deoarece amplifica linistea interioara si capacitatea de a depasi dificultatile prin abordarea unei atitudini optimiste, pline de curaj.

-Ulei esential de rozmarin: Este un ulei energizant, potrivit în stări de oboseală, slăbiciune, nervozitate. Uleiul de rozmarin vă v-a ajuta să vă deblocați energiile interne, să vă simțiți mai puternic și să vă îmbunătățiți relațiile cu cei din jur.

Utilizare:

-intre 3-6 picaturi in vasul de aromaterapie, in apa de baie sau diluat in ulei purtator pentru masaj.

Atentionari:

- a se evita contactul direct cu ochii sau pielea;

- a nu se utiliza pe cale interna;

- a nu se folosi de catre persoanele cu probleme respiratorii.

Acest complex de uleiuri este pentru uz extern!

Rolul componentelor:

Rozmarinul este un arbust care creşte în toată Europa, dar s-a adaptat mai bine zonelor litoralului mediteranean. Aceasta se vede şi în numele său care provine din două cuvinte latine: ros+marinus care înseamnă roua mării. Practica arderii de crenguţe de rozmarin pentru purificarea aerului în spitalele din Franţa s-a menţinut până în secolul XX.

Frunzele conţin ulei esenţial (1-2%) în care componenţii principali sunt camfenul, borneolul camforul, acidul rosmarinic, şi mai conţine flavone, taninuri, principii amare.

Medicina românească din secolului XX constata pentru uleiul esenţial de rozmarin o puternică acţiune stimulentă, o sporire a diurezei în doze mici, şi o stimulare a reflexelor, iar în doze mari atenuarea reflexelor. Se mai observa o sporire a activităţii intestinale. În bolile de ficat medicii vremii au obţinut cu ceaiul din plantă rezultate bune în bolile de ficat, observându-se şi o oarecare stimulare a diurezei, o stimulare a circulaţiei sangvine cu ridicarea presiunii şi redresarea pulsului. În plus, au mai observat o tonifiere a cordului, o cedare a hidropiziilor şi o diureză fără lezarea epiteliului renal prin iritare. Ceaiul de rozmarin era şi mai este utilizat ca tratament naturist în bolile de stomac şi intestine, în special asociat cu feniculul.

Medicina populară românească foloseşte rozmarinul ca remediu natural în toate aceste afecţiuni, şi pentru stimularea apetitului, boli de inimă, reumatism, dureri de cap, şi extern pentru vindecarea rănilor şi diverselor erupţii ale pielii, chelie.

Este utilizat în produsele naturiste ca tonic amar, coleretic, aromatic, condiment, fiind indicat în afecţiuni gastro-intestinale, hepatice, reumatism. Se mai indică utilizarea uleiului volatil în băile tonice, creme pentru frecţii în reumatism precum şi vinuri tonice cu rozmarin.

Sunt studii care susţin şi un efect antioxidant al compuşilor polifenolici ai rozmarinului, şi potenţiale efecte de prevenire şi tratare a astmului bronşic.  

În China antică, arborele de scorțișoară era văzut drept pomul vieții, oricine gusta din fructele sale fiind dăruit cu nemurire și fericire eternă. Legenda spune că focul prin care pasărea Phoenix moare și apoi renaște este întreținut de mirodenii precum scortișoara. Egiptenii din antichitate foloseau scorțișoara în cosmetică și ca ingredient pentru îmbălsămarea celor morți.Scorțișoara era utilizată, totodată, în ceremoniile religioase, iar în Mexic, nordul Africii și Arabia era o mirodenie obisnuită pentru mâncare și un ingredient apreciat al ceaiului și cafelei. În Persia și apoi în Europa , scorțișoara era considerată a fi un puternic afrodisiac. Încă din Evul Mediu , scortișoara era considerată drept un stimulent al apetitului și digestiei. Într-adevăr, scorțișoara, asemeni altor mirodenii, este recunoscută pentru ușurarea digestiei și a fost folosită în scopuri medicale pentru tratarea problemelor gastrointestinale, inclusiv senzația de greață , vomitatul și diareea.

Scorțișoara este un arbore tropical din familia dafinului și atinge înălțimi de 6-7 m în sălbăticie. Are frunze ovale, adânc striate, de culoare verde-închisă pe partea superioara și verde deschis pe cea inferioară. Scoarța este netedă și gălbuie. Atât scoarța cât și frunzele sunt puternic aromate. Florile sunt mici, de culoare albă-gălbuie și cu un miros dezagreabil. Fructele sunt de culoare purpurie închisă. Partea exterioară a scoarței, miezul ei și partea interioară sunt decojite. Apoi este lăsată să se usuce complet, ceea ce face ca bucățile de scorțișoară să se curbeze ca o foiță de țigară răsucită (pe verticala fâșiilor). Câteva astfel de scoarțe sunt rulate una în alta pentru a obține un produs compact, care este tăiat apoi în lungimi uniforme și sortat conform grosimii, aromei și a culorii.

În scop fitoterapeutic, scorțișoara are efect antipiretic, antiseptic, astringent, carminativ, diaforetic, fungicid, stomahic, tonic, expectorant, antiinflamator. Toate aceste proprietăți sunt oferite de uleiul de scorțișoară care este bogat în borneol, eugenol, mircen, 1,8-cineol.

Cercetările recente au scos la iveală faptul că scorțișoara are proprietăți antioxidante și antibacteriene, și reduce factorii de risc asociați cu bolile cardiovasculare și două tipuri de diabet.

În Europa , scorțișoara este de multă vreme un ingredient favorit în bucătarie , fiind utilizată mai ales pentru budinci, plăcinte, prăjituri, checuri sau gogoși. Ea își pune în valoare aroma în ceaiuri, ciocolată caldă ori cafea. Se utilizează sub formă de pulbere.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
10 ML
Forma de prezentare
Flacon

Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare