• La reducere!
  • -10%
COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MEDITATIE 10ML Adams Vision, ULEIURI ESENTIALE
COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MEDITATIE 10ML Adams Vision, ULEIURI ESENTIALE

COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MEDITATIE 10ML Adams Vision

COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MEDITATIE 10ML Adams Vision

Uleiurile esenţiale pot fi un aliat de nădejde atunci când vine vorba despre concentrare şi o stare de bine. Folosind uleiuri esenţiale în timpul sesiunilor de meditaţie, vă puteţi recâştiga concentrarea şi starea de bine la care visaţi. 

Mih2165
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
17,46 lei 19,40 lei -10%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,34 lei.


 

COMPLEX ULEIURI ESENTIALE MEDITATIE 10ML Adams Vision

Uleiurile esenţiale pot fi un aliat de nădejde atunci când vine vorba despre concentrare şi o stare de bine. Folosind uleiuri esenţiale în timpul sesiunilor de meditaţie, vă puteţi recâştiga concentrarea şi starea de bine la care visaţi. 

Există două modalităţi de folosire a uleiurilor esenţiale în timpul meditaţiei. Prima variantă constă în difuzarea uleiurilor esenţiale, iar a două presupune aplicarea directă pe piele. Modalitatea de aplicare este la alegerea ta. În momentul inhalării vaporilor difuzaţi de către aparat, simţurile îţi vor fi stimulate şi astfel te vei simţi mai relaxat şi concentrat. În cazul în care optezi pentru aplicarea pe piele, te sfătuim să aplici uleiurile în zonele sensibile, pentru un efect mai rapid. 

Ingrediente:

-Ulei esential de lamaie: Lamaia este un agent puternic de curățare care purifică aerul și suprafețele și poate fi folosit ca un detergent netoxic în întreaga casă.  

-Ulei esential de lavanda: Este unul dintre cele mai cunoscute uleiuri esențiale și este bine să îl avem fiecare, oricând, la îndemână pentru multiplele beneficii pe care ni le poate oferi. Uleiul esențial de lavandă are un efect relaxant, echilibrant, îmbunătățește concentrarea și acuitatea mentală, crește nivelul undelor Beta în creier.  Reduce depresia, îmbunătățește performanța cognitivă.

-Ulei esential de lemn de cedru: Este util oamenilor tematori, nesiguri, instrainati, agitati, workacholici –  aduce liniste, conexiunea cu fortele Universale, siguranta de sine, determinare si incredere. 

-Ulei esential de neroli: Este unul dintre acele uleiuri esențiale pentru meditație care exprimă despre dragoste. Folosit în timpul meditației, promovează iubirea de sine, acceptarea și inspiră creativitate. De asemenea, scade nivelul tensiunii arteriale, dar și al cortizolului, fiind cunoscut ca un anticonvulsiv. Neroli are un impact profund în meditație și chiar poate să te ajute să ajungi la un nivel mai mare de concentrare și de claritate. 

-Ulei esential de patchouli: Are un conținut foarte ridicat în sesquiterpene care stimulează sistemul limbic al creierului, centrul emoțiilor și al amintirilor. Restabilește echilibrul mental și emoțional și deasemenea energizează mintea.

-Ulei esential lemn de santa: Când vine vorba de meditație, nimic nu este mai bun decât uleiul esențial de santal. Acest ulei străvechi este cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante și poate să elimine gândurile negre care întunecă mintea. Dacă te simți copleșit/ă sau stresat/ă, santalul te poate ajuta să-ți limpezești gândurile. Este unul dintre acele uleiuri esențiale pentru meditație care face mai mult decât să limpezească mintea, eliberează și căile respiratorii, oxigenând creierul.

-Ulei esential de portocala: Beneficiile uleiului esential de portocale sunt nenumarate, acesta avand proprietati antiinflamatoare, antidepresive, diuretice, afrodisiatice, antispasmodice, sedative si antiseptice.

Utilizare:

-intre 3-6 picaturi in vasul de aromaterapie, in apa de baie sau diluat in ulei purtator pentru masaj.

Atentionari:

- a se evita contactul direct cu ochii sau pielea;

- a nu se utiliza pe cale interna;

- a nu se folosi de catre persoanele cu probleme respiratorii.

Acest complex de uleiuri este pentru uz extern!

Rolul componentelor:

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile (în special) s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut întotdeauna grijă de frumuseţea lor. Lavanda este cea mai cunoscutã dintre ierburile mirositoare şi a fost iubitã şi cautatã de secole. Romanii şi nord africanii o foloseau la parfumarea apei din bãile publice.

Levănţica sau lavanda este un semiarbust peren cu flori care au un miros plăcut și sunt de culoare albastru-violet. Înflorește în iunie-august și are o longevitate de 20-30 ani. În scopuri medicinale se recoltează numai florile detașate de pe axul inflorescenței, sau toată inflorescența, când corola nu este complet deschisă.

Florile de lavandă prezintă acțiune tonic generală și cardiotonică, colagog-carminativă și determină o creștere a debitului biliar și renal. Uleiul volatil îi imprimă plantei și un efect detoxifiant, prin creșterea eliminării toxinelor prin piele. Totodată este tonic stimulent, acesta reglează excitabilitatea unor receptori interni și crește pragul de excitabilitate al inimii.

Prezintă un efect relaxant asupra tractului digestiv, calmează spasmele și colicele asociate diverselor patologii (tensiune nervoasă, indigestie), relaxând musculatura.

Totuşi lavanda trebuie folosită cu precauţie de persoanele alergice deoarece poate provoca iritaţii sau inflamaţii ale pielii. Anumite specii de lavandă foarte puternice sunt contraindicate în primele 3 luni de sarcină. Efectul calmant al lavandei poate interacţiona cu anumite medicamente de sinteză a căror acţiune este similară.

Lamai - Fie ca le consumi sub forma de suc sau limonada, la o cana de ceai sau ca dressing pentru diferite bauturi, ii faci mult mai mult bine corpului tau decat ai fi crezut. Pe langa binecunoscutele efecte antivirale si dietetice, lamaile au si alte proprietati cu adevarat miraculoase.

Lamaile contin acid citric, care poate fi foarte eficace impotriva acneei. Continutul bogat in vitamina C este vital pentru mentinerea sanatatii dermului, in timp ce natura sa alcalina distruge mai multe tipuri de bacterii ce provoaca acneea. Pe langa faptul ca ar trebui sa consumi in fiecare zi pe stomacul gol apa cu lamaie, poti sa iti aplici zeama de lamaie direct pe piele si sa o lasi sa actioneze cate o noapte intreaga.

Studii recente au demonstrat ca mirosul lamailor are un efect relaxant si contribuie la ameliorarea starilor de oboseala, anxietate, tensiune si nervozitate. Totodata, aroma de lamaie imbunatateste moralul si vindeca insomnia.

Proprietatile antibacteriene si antivirale ale lamailor pot accelera procesul de vindecare al aftelor. Clateste-ti gura cu un amestec de apa calduta si zeama de lamaie de trei ori pe zi si ai sa observi o diminuare a arsurilor provocate de afte.

Cedrul este un arbore din familia Pinaceae, înalt, sempervirescent, cu coroana majestuoasă, caracteristică, cunoscut în Vestul Europei atât ca arbore peisagistic valoros cât şi ca simbol al degradării mediului. Este strâns înrudit cu Cedrus atlantica din Munţii Atlas din Maroc, cu C. deodara, endemic în vestul Munţilor Himalaya şi cu C. brevifolia, endemic în Cipru. Cedrul de Liban a supravieţuit sub forma unor populaţii reziduale şi fragmentate în Turcia, Siria şi Liban. Ca rezultate al supra-exploatării timp de secole, arborele acoperă astăzi doar 5% din arealul străvechi estimat în Liban.

A fost cunoscut şi exploatat de secole atât pentru lemnul său de înaltă calitate cât şi pentru răşină şi uleiul volatil. Calităţile deosebite şi culoarea plăcută ale lemnului de cedru, aroma sa rafinată, rezistenţa la umiditate şi insecte, au dus la aprecierea sa în rândul fenicienilor, egiptenilor, a grecilor şi multor altora, şi astfel la utilizarea sa extensivă.

Emblema naţională a Libanului, cedrul a fost folosit pentru construcţia faimosului templu a lui Solomon în Ierusalim, precum şi pentru construirea corăbiilor şi templelor faraonilor egipteni. Fenicienii îşi construiau corăbiile flotei militare, precum şi acoperişul templelor, al locuinţelor şi pragurile uşilor din lemn de cedru. Acesta era de asemenea folosit pentru confecţionarea pieselor de mobilier din templele asiriene şi babiloniene. Faraonii egipteni ardeau cedrul cu ofrandele oferite în cadrul ceremoniilor lor religioase. Răşina cedrului de Liban a fost folosită în procesul de mumificare de către egiptenii antici. Preoţii evrei, conform Talmudului, ardeau lemnul de cedru pe muntele maslinilor anunţând venirea unui nou an.

Arabii păstrează o veneraţie tradiţională pentru acest arbore, atribuindu-i o putere care îi permite să trăiască veşnic, şi o „inteligenţă” care îl face să manifeste semne de înţelepciune şi previziune, şi se spune că aceşti arbori înţeleg schimbările anotimpurilor pentru că îşi agită ramurile lor mari, îndreptându-le către cer sau către pământ atunci când zăpada cade, sau se topeşte. Se spune că nici nu începe zăpada să cadă, că cedrii îşi ridică ramurile pe nesimţite, adunându-şi vârfurile ramurilor în sus, formând astfel o piramidă sau o umbrelă. Noua formă luată îi ajută să susţină o masă imensă de zăpadă pentru o perioadă lungă de timp.

Cedrus libani are o largă tradiţie în medicina libaneză pentru tratamentul diferitelor boli infecţioase. Cedrul de Liban conţine un ulei volatil bogat în borneol, şi cel mai mult a fost utilizat în afecţiunile catarale ale tractului respirator, ca antiseptic, astringent, diuretic, şi de asemenea ca remediu în afecţiuni hepatice, dureri de cap şi tumori. Recent s-au descris remedii anti-ulcerogenice, o activitate antimicrobiană şi anti – Helicobacter pylori a frunzelor şi conurilor de cedru. Rezultatele unor studii au relevat faptul că răşinile din lemnul de cedru prezintă o eficienţă înaltă împotriva microorganismelor testate, prevenind înmulţirea acestora. Studiile au raportat faptul că seminţele de Cedrus libani sunt potenţiale suplimente alimentare sau remedii vegetale, sau puncte de pornire în dezvoltarea unor tratamente pentru leucemia mielogenă cronică.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
10 ML
Forma de prezentare
Flacon

Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare