Climenum Menopauza Day and Night 56 cpr Zdrovit, Tulburari Hormonale
Climenum Menopauza Day and Night 56 cpr Zdrovit, Tulburari Hormonale

Climenum Menopauza Day and Night 56 cpr Zdrovit

Climenum Menopauza Day and Night 56 cpr Zdrovit

Sistem complex cu actiune continua 24 ore din 24, ce are efect benefic in timpul menopauzei, asupra bufeurilor, starilor de neliniste, sanatatii oaselor, sistemului nervos.

1607
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
83,04 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 83 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 83 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,66 lei.


 

Climenum Menopauza Day and Night 56 cpr Zdrovit

Sistem complex cu actiune continua 24 ore din 24, ce are efect benefic in timpul menopauzei, asupra bufeurilor, starilor de neliniste, sanatatii oaselor, sistemului nervos.

Beneficii:
-in timpul menopauzei
-asupra bufeurilor
-asupra starilor de neliniste
-asupra sanatatii oaselor
-asupra sistemului nervos

Compozitie:

1 comprimat Climenum Day 550 mg contine:
-extract din seminte de Soia,
-extract de Trifoi-rosu,
-fructooligozaharide,
-magneziu,
-vitamina B6.

1 comprimat Climenum Night 570 mg contine:
-extract din seminte de Soia,
-calciu,
-fructooligozaharide,
-pulbere din conuri de Hamei,
-acid folic,
-vitamina D3.

Rolul componentelor:
-Trifoiul rosu contine uleiuri volatile, fitosteroli, flavonozide (izoflavone cu actiune estrogenica), acizi fenolici, acid salicilic, cumarine, saponozide triterpenice, mucilagii, lecitina, vitamina A, E, C, B2, B3 si substante minerale (calciu, crom, magneziu, potasiu, siliciu).
-Trifoiul rosu este recomandat ca tratament pentru afectiuni ale cailor respiratorii, osteoporoza, boli de rinichi, spondiloza.
-Efectele pozitive ale Izoflavonelor din soia se refera la protectia impotriva bolilor cardiovasculare si la scaderea incidentei catorva tipuri de cancer, in special cancerul de san.
-Tot aceste izoflavone din soia si-au dovedit eficienta in tratamentul simptomelor care insotesc perioada de perimenopauza si menopauza: tulburari neuro-vegetative: bufeuri, transpiratii, palpitatii, stari depresive.

Specie ierboasă perenă, din familia Leguminosae, cu 2-5 tulpini înalte de 20-50 cm; rădăcina pivotantă, ramificată, cu nodozităţi, multicapitată; tulpini simple sau ramificate, foliate; frunze trifoliate, cele bazale lung peţiolate, formând adesea rozete, cele superioare mai scurt peţiolate; foliolele sunt aproape sesile, ovate, obovate sau eliptice, cu margine întreagă, pe spate şi pe margini uşor păroase, pe faţă, la mijloc, cu o pată mai deschisă; la baza frunzei stipele alungite, concrescute cu peţiolul, cu vîrf ascuţit; flori grupate în capitule globuloase, cu diametru de 2-3 cm, sesile, cu corolă papilonată, de la roz pînă la purpuriu-deschis; la baza capitulelor se află un involucru din două frunzuliţe trifoliate; fructe păstăi mici, comprimate, cu 3-4 seminţe.
Lonucerus, în 1564, descria trifoiul roşu ca agent emolient util chiar şi în cazul nodulilor extrem de duri, al cărui efect îl considera asemănător cu al schindufului. El mai recomanda trifoiul roşu în tulburări ale vezicii urinare, diaree, şi extern în leucoree şi arsuri solare. Aceleaşi recomandări ni le oferă şi Matthiolus, în 1626, iar pe lângă acestea îl pomeneşte ca util în menstruaţie.
M. Scudder, în cartea sa Specific Medication and Specific Medicines, din 1870, pomeneşte influenţa specifică a trifoiului roşu în unele cazuri de tuse spastică, şi în tusea care însoţeşte pojarul, şi de asemenea susţine că mai poate fi prescris în laringite, bronşite şi ftizie.
Alte publicaţii medicale din secolul XIX, începutul secolului XX susţineau efectele antispasmodic şi alterativ ale trifoiului roşu, efectul de calmare a iritabilităţii tractului respirator, cu reducerea uscăciunii şi tusei spasmodice, şi de asemenea proprietăţile sale benefice în bronşite şi laringite. Medicul F. Ellingwood, publica în 1908, opiniile Dr. W. M. Lambert care dorea să atragă atenţia asupra influenţei specifice pe care a descoperit-o la trifoiul roşu şi pe care o considera în general necunoscută; acesta menţiona astfel că trifoiul roşu are o influenţă particulară în îmbunătăţirea nutriţiei creierului, atunci când acesta este afectat de surmenaj, în special în acele cazuri în care apare pierdere de memorie, idei confuze sau alte probleme apărute din cauze funcţionale. Medicul susţinea că a prescris remediul în aceste cazuri obţinând rezultate excelente şi considera că acesta probabil îmbunătăţeşte circulaţia, nu doar la nivelul sistemului nervos ci în întreg sistemul capilar, inclusiv la nivelul extremităţilor.
Tot în acele vremuri, trifoiul roşu era prescris contra cancerului, îmbunătăţind treptat funcţiile organismului.
În sistemele de medicină populară din Rusia şi China, medicii locali prescriau trifoiul roşu în tratamentul afecţiunilor respiratorii precum astmul şi bronşita, iar nativii americani în prescriau în tusea convulsivă şi cancer.
De-a lungul timpului a mai fost folosit în medicina populară din întreaga lume în afecţiuni ale pielii în combinaţie cu alte plante, în cancerul de sân, sub formă de cataplasmă din decoct aplicată local, în cancerul ovarian şi al sistemului limfatic, în bolile degenerative cronice, gută, tuse spastice. Flavonoidele din flori şi frunze manifestă efect estrogenic fiind astfel benefice în tratamentul problemelor ce apar odată cu menopauza. Inflorescenţele sunt alterative, antiscrofulozice, antispasmodice, diuretice, expectorante, sedative şi tonice.
Alcaloidul toxic saframina se întâlneşte adesea în trifoiul bolnav; acesta a fost studiat privitor la activitatea sa antidiabetică şi anti-SIDA. Recent, trifoiul roşu a primit o atenţie mărită fiind introdus în suplimentele alimentare destinate ameliorării simptomelor menupauzei, îmbunătăţirii sănătăţii cardiovasculare şi a oaselor.

Administrare:
1 comprimat Climenum Day dimineata si 1 comprimat Climenum Night seara.

Contraindicatii:
Contraindicat persoanelor alergice la Soia.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
56 tablete
Forma de prezentare
Blister
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare