Ceai Verde Frunze 100g AdNatura, Fortificarea organismului
Ceai Verde Frunze 100g AdNatura, Fortificarea organismului

Ceai Verde Frunze 100g AdNatura

Ceai Verde 100g AdNatura

Antioxidant, şi astfel reduce riscul aterosclerozei, ajută la buna funcţionare a aparatului cardio-vascular, întârzie apariţia semnelor îmbătrânirii. Este un stimulent intelectual şi fizic. Se poate folosi şi în cura de slăbire.

2891
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
11,31 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,22 lei.


 

Ceai Verde 100g AdNatura

Antioxidant, şi astfel reduce riscul aterosclerozei, ajută la buna funcţionare a aparatului cardio-vascular, întârzie apariţia semnelor îmbătrânirii. Este un stimulent intelectual şi fizic. Se poate folosi şi în cura de slăbire.

Beneficii:
-Substanţe bioactive - Uleiuri esenţiale, teină, tanini catechici, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fluor şi altele.
-Acţiuni - Antioxidant, contribuie la drenarea lichidelor corporale, ajută la menţinerea greutăţii corporale normale, susţine funcţionarea normală a sistemului digestiv; tonic general, ajută la obţinerea performanţelor fizice şi mentale, contribuie la protecţia împotriva stresului oxidativ, ajută la scăderea colesterolului şi trigliceridelor din sânge, ajută la buna funcţionare a aparatului cardiovascular, reduce glicemia, protejează ficatul, are proprietăţi antibacteriene şi antivirale, stimulează metabolismul.
-Intern: adjuvant în cure de slăbire, obezitate, greutate în exces, întârzie îmbătrânirea prematură a tenului, reduce formarea tartrului dentar şi stopează apariţia cariei dentare datorită fluorurilor şi taninurilor conţinute; oboseală intelectuală sau fizică.
-Extern: se poate folosi ca loţiune pentru faţă pentru a întârzia apariţia semnelor îmbătrânirii şi a ridurilor şi pentru a îmbunătăţi aspectul pielii.

Compozitie:
-Frunzele plantei de Ceai verde – Camellia sinensis

Administrare:
Intern: infuzie-peste 1-2 lingurite de produs se toarnă 250 ml apă încălzită la 85-90 de grade (nu clocotită). Vasul se acoperă şi se lasă în repaos 10-15 minute, agitând din când în când. Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.

Extern: sub formă de comprese cu infuzie din două lingurite la 250 ml apă fierbinte.

Contraindicaţii
Sarcină, alăptare, copii mici, persoane care au probleme cu absorbţia calciului.
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic.

Rolul componentelor:
Există mai multe legende ale ceaiului verde. Potrivit legendei indiene, Gautama Buddha, cel care a răspândit învăţăturile lui Budha, în anul 520 Î.H. plecat să ducă budhismul din India în China, a promis să mediteze nouă ani. Dar, în timpul meditaţiei a adormit. Trezindu-se, a fost atât de supărat încât, pentru a nu mai adormi, şi-a tăiat pleoapele ochilor şi le-a aruncat pe pământ. Pe locul unde au căzut, a răsărit o nouă plantă, şi, ca pentru a-i onora sacrificiul, planta servit ulterior altor discipoli pentru a-şi menţine starea de veghe în timpul meditaţiilor.
Astăzi se ştie că ceaiul verde este cea mai consumată băutură din lume, după apă. Este cel mai mult utilizat în Asia, în special în Japonia şi China.
Folosit prima dată în timpul dinastiei Song (960-1270), pulberea fină din frunzele de ceai, denumită nămol de ceai, nu mai este populară în China dar este încă pe larg utilizată în Japonia. Cultivarea ceaiului verde în Japonia a început din secolul XI de către călugării budişti care au dezvoltat de asemenea şi metode de procesare şi preparare a pulberii din frunze, denumită „macha”. În japoneza cha înseamnă ceai, iar ma înseamnă pulbere.
Medicina chineză foloseşte frunzele de ceai verde pentru tratarea migrenelor, stărilor de greaţă, diareei cauzată de malarie şi a problemelor digestive; sunt folosite de asemenea pentru prevenirea cancerului.
În India, preparatele din ceai verde sunt folosite tradiţional în diaree, inapetenţă, stările de sete intensă, migrene, dureri cardiace, febră şi oboseală.
A fost introdus în Europa ca băutură de către compania olandeză India de Est în jurul anului 1610. Ceaiul iniţial importat în Europa a fost sub formă de ceai verde. Şi nu după multă vreme, au început să-i fie apreciate şi proprietăţile curative, fiind inclus în multe cărţi medicale de epocă: în Culpeper’s Complete Herbal (1880) ca diuretic, stomahic şi util în dureri de cap, acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos fiind considerată un efect secundar; se preciza că infuzia concentrată este prejudiciabilă pentru „nervii slabi” dar salutară pentru dorerile de cap acute şi stările de mahmureală; în ‘Precis de Matiere Medicale’ a fost prezentat ca singura plantă importantă din punct de vedere medical din familia Camelliaceae, fiind incluse şi detalii pentru preparare şi surse ale ceaiului, iar ca indicaţii terapeutice – utilizare externă ca soluţie astringentă iar internă ca tonic şi digestiv, diuretic mediu în artrite, diaforetic şi stimulent general. Mai era recomandat pentru dureri de cap nevralgice.
În prezent cel mai mult ceaiul verde este folosit în probleme stomacale, migrene, simptome de oboseală, vomă şi diaree, şi nu în ultimul rând ca stimulent, şi în curele de slăbire.
Datorită conţinutului de cafeină frunzele de ceai verde prezintă efect stimulent central, antidepresiv şi diuretic. S-au reportat de asemenea efecte inotropic pozitiv, astringent, stimulent al secreţiei acide gastrice, de glicoliză şi lipoliză, fiind astfel incluse în palmaresul său proprietăţi hipocolesterolemiante şi hipoglicemiante. Frunzele de ceai verde sunt utile în stimularea apetitului, în stări de sete, ca diaforetice, diuretice, detergente şi resolvente.
Taninurile prezente în frunzele de ceai îi conferă proprietăţile astringente. Catecholii ajută la îmbunătăţirea funcţionării capilarelor şi altor vase sangvine mici.
Mai sunt utile în poliomielită, reumatism şi infecţii respiratorii, pentru reducerea efectelor expunerii la radiaţii, ca şi în prevenirea cariilor dentare, şi sunt cunoscute bineînţeles pentru efectul lor antioxidant.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
100 g
Forma de prezentare
Punga

Adserv, cu brandul AdNatura, se impune drept unul dintre numele de incredere de pe piata de remedii naturale datorita experientei de peste un deceniu si a atentiei acordate intregului proces de selectie a ingredientelor pe baza de plante, folosind doar ce este mai bun din ce are natura de oferit.
Produsele AdNatura disponibile in magazinul online Plantilia se inspira din retete traditionale si informatiile pastrate de-a lungul a sute si chiar mii de generatii in legatura cu secretele vindecatoare ale plantelor in combinatie cu cercetarea inlesnita de avansurile tehnologiei pentru a crea produse naturiste si remedii naturale de inalta calitate.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare