- La reducere!
- -10%
Ceai TABACSTOP vrac 50 g Steaua Divina
Ceai TABACSTOP vrac 50 g Steaua Divina
Tabacprotect reteta de plante pentru ceai este recomandat in combaterea efectelor negative ale fumatului.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,22 lei.
Ceai TABACSTOP vrac 50 g Steaua Divina
Tabacstop reteta de plante pentru ceai produce aversiune si intoleranta fata de consumul de tutun si diminueaza disconfortul aparut la persoanele care renunta la fumat.
Compozitie:
- Menta (Mentha piperita),
- Obligeana (Acorus calamus),
- Pedicuta (Lycopodium clavatum),
- Salvie (Salvia officinalis).
Actiuni si indicatii: Produce aversiune si intoleranta fata de consumul de tutun, combate eficient tulburarile neuro-vegetative (starile de neliniste, frustrare agitatie) care apar la persoanele care renunta la fumat (prin actiunea calmanta) si asigura dezintoxicarea organismului (in special a bronhiilor si plamanilor).
Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului.
Mod de administrare:
- macerat la rece: se macereaza timp de 6-8 ore (de seara pana dimineata) 3-4 linguri din amestecul de plante intr-un litru de apa plata. Se strecoara si se beau 3-4 cani de macerat in decursul unei zile inainte de masa.
- infuzie: 3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apa clocotita se pastreaza 15 min. la temperatura camerei apoi se strecoara si se bea. Se administreaza cate o cana de infuzie de 3 ori/zi.
- pulbere de planta: se macina fin amestecul de plante cu ajutorul unei rasnite electrice. Se administreaza sublingual timp de 15 min de 3-4 ori pe zi aproximativ cate o lingurita din pulberea obtinuta apoi se inghite cu apa. Eficienta terapeutica creste daca administrarea maceratului infuziei sau pulberii de planta se face pe stomacul gol.
Rolul componentelor:
Obligeana este o plantă ierboasă, cu frunze asemănătoare celor de papură.
Denumirile populare ale plantei medicinale Obligeana sunt: Trestie mirositoare, Calm, Speribană.
Gustul plantei proaspete este amar-înţepător şi devine fad când este uscată.
O găsim în locuri umede – pe marginea bălţilor, apelor curgătoare, lacurilor –Rădăcina – partea de plantă cu proprietăţi medicinale – se recoltează în perioadele martie-aprilie şi septembrie –octombrie.
Rădăcina are un miros aromatic, plăcut şi gust amar aromatic.
Are o compoziţie complexă, cu multe substanţe active: ulei volatil, eugenol, alcooli triterpenici, un principiu amar, tanin, dextrină, colină, vitamină C, amidon.
Aceste substanţe active îi conferă calităţi importante de reglare a digestiei, influenţând secreţiile gastrice şi pancreatice, secreţia de bilă;
Este antispastică, carminativă, stimulează apetitul (pofta de mâncare).
Stimulează metabolismul, fiind indicată în convalescenţe sau afecţiuni cu scădere în greutate, situaţie în care asocierea cu coada-şoricelului este benefică.
Băile calde cu obligeana sunt recomandate în cazul degerăturilor.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.