- La reducere!
- -10%
CEAI PREMIUM SOARELE SUFLETULUI, CEAI ALB ECO 12dz SONNENTOR
CEAI PREMIUM SOARELE SUFLETULUI, CEAI ALB ECO 12dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Premium Soarele Sufletului combina aroma subtila a ceaiului alb, petale delicate de flori si bucatelele gustoase de zmeura ce ofera pacea si calmul deplin in viata ta. Bucura-te de aceste clipe!
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,58 lei.
CEAI PREMIUM SOARELE SUFLETULUI, CEAI ALB ECO 12dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Premium Soarele Sufletului combina aroma subtila a ceaiului alb, petale delicate de flori si bucatelele gustoase de zmeura ce ofera pacea si calmul deplin in viata ta. Bucura-te de aceste clipe!
Mod de utilizare: Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste un plic de ceai.
Timp infuzare: max. 10 minute, temperatura apei: 70-80°C.
Ingrediente:
- 32% Ceai alb Ecologic,
- Flori de Soc Ecologic,
- Lamaita (verbina aromata) Ecologica,
- Bucatele de zmeura Ecologica,
- Ghimbir Ecologic,
- Petale de trandafiri Ecologici.
Forma de prezentare: 12 plicuri.
100% Bio Ecologic
Ambalat manual
Ambalaj compostabil
Rolul componentelor:
Ceaiurile albe sunt cele mai puțin procesate dintre toate tipurile de ceaiuri. Frunzele de ceai alb sunt culese la începutul anului, în timp ce mugurele nu a fost încă deschis și sunt lăsate apoi să se usuce la soare.
În timp ce cresc, tufișurile utilizate pentru recoltarea ceaiului alb trebuie, de obicei, să fie protejate de soare. Umbrirea ceaiurilor scade astringența și mărește clorofila, rezultând o aromă mai dulce.
Acestea conțin cea mai mică cantitate de cofeină din toate cele 3 tipuri de ceai, conținând 10-15 miligrame la o cana de 250 ml. Spre deosebire de alte tipuri de ceai, ceaiurile albe nu sunt aburite, ceea ce duce la un gust ușor și subtil.
Conținutul de cafeină poate varia foarte mult în ceai. Ceaiul negru este de obicei cunoscut pentru că are cea mai mare cantitate de cofeină, deși acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Iată câțiva factori care sunt un indicator mai fiabil al conținutului de cofeină:
Condițiile de creștere: Ceaiurile cultivate la umbră, sunt aproape întotdeauna mai mari în cofeină decât alte soiuri, indiferent de culoare.
Dimensiune tăiată: frunzele de ceai tăiate în bucăți mai mici eliberează cofeina mai repede decât soiurile de frunze întregi din cauza suprafeței scăzute în timp ce sunt infuzate cu apă fierbinte.
Temperatura apei: Utilizarea apei care a atins temperatura de fierbere va avea ca rezultat, de asemenea, o ceașcă cu ceai care are mai multă cofeină decât prepararea ceaiului la o temperatură mai scăzută.
Partea plantei: Frunzele superioare ale plantelor de ceai conțin de obicei cantități mai mari de cofeină decât frunzele inferioare.