Ceai Maghiran 50g Fares, Stres
Ceai Maghiran 50g Fares, Stres

Ceai Maghiran 50g Fares

Ceai Maghiran 50g Fares

Contribuie la o relaxare optimă şi la favorizarea somnului.
Susţine funcţionarea normala a sistemului nervos.

2302
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
7,49 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,14 lei.


 

Ceai Maghiran 50g Fares

Contribuie la o relaxare optimă şi la favorizarea somnului.
Susţine funcţionarea normala a sistemului nervos.

Beneficii:
-susţine tonusul sistemului nervos
-ajută la reducerea stărilor de agitaţie nervoasă, a emotivităţii şi a ritmului cardiac
-ajută la obţinerea unui somn odihnitor
-tonic aperitiv, susţine pofta de mâncare
-ajută digestia, eliminarea gazelor intestinale şi contribuie la optimizarea contracţiilor musculaturii netede la nivelul tractului intestinal
-fluidifică secreţiile mucoase, susţine sănătatea aparatului respirator.

Compozitie:
-partea aeriana a plantei Majorana hortensis, fam. Lamiaceae, contine ulei volatil cu alfa- si gama-pinen, sabinen, terpineol.

Administrare:
Peste 1 linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.

Atentionari:
Nu se administrează în sarcină şi alăptare.

Rolul componentelor:
Denumirea botanică a maghiranului vine din grecescul Origanum, derivat din cuvintele „oros” și „ganos” și însemnând “bucuria munților” pentru că toți călătorii care străbăteau Grecia de atunci îl puteau descoperi acoperind colinele și parfumând aerul curat al verii. Maghiranul este utilizat de grecii din antichitate atât în medicină cât și în componenta parfumurilor. Legenda spune că maghiranul dulce a fost creat de către Afrodita ca un simbol al fericii astfel că mirii din Grecia și Roma erau încoronați cu cununi de maghiran al căror scop era asigurarea unui mariaj fericit. Tot această plantă foarte aromată era așezată pe morminte pentru a conferi pacea sufletelor de pe cealaltă lume. Aristotel recomanda această plantă ca antidot în otrăvire. Și egiptenii din antichitate cunoșteau puterile maghiranului în vindecare și în acest sens îl utilizau la dezinfectarea, păstrarea curată a rănilor și vindecarea acestora.
Maghiranul este o plantă perenă cu tulpini înalte, pătrate, de culoare roșiatică. Frunzele sunt ovale, de culoare verde închisă și cu nervuri puternic reliefate. Atât frunzele cât și tulpinile sunt dotate cu glande. Florile sunt mici, de culoare lila, grupate în ciorchini deși. Fructul constă în patru boabe. Toate părțile constituente ale maghiranului sunt puternic aromate. Înflorește la sfârșitul verii și poate fi recoltat când tulpina a atins o înălțime de 15-20 cm.
Măghiranul reprezintă o plantă medicinală considerată remediu natural în tratamentul balonărilor, durerilor reumatice, gastritei hipoacide, tulburărilor care intervin la menopauză, insomniilor, durerilor de cap, afecțiunilor renale, stărilor de nervozitate și menstruației însoțită de dureri. Compușii activi responsabili de multiplele beneficii ale maghiranului sunt saponinele, vitaminele (A,C,K), uleiul volatil. În industria cosmetică, maghiranul poate fi întâlnit în compoziția cremelor de îngrijire a pielii, a loțiunilor de corp, a cremelor și gelurilor de ras și a săpunurilor.

Indiferent de forma în care este folosit, maghiranul aduce sănătății și frumuseții pielii numeroase beneficii, fapt susținut și de diverse studii de specialitate. Acestea asigură eficacitatea maghiranului precum și siguranța folosirii sale precum și lipsa efectelor adverse.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 g
Forma de prezentare
Cutie
De fapt, tradiţiile dacice au prins contur chiar mai devreme, prin înfiinţarea primei farmacii din Orăştie, „La Leul de Aur”, consemnată în anul 1697.
Două secole mai târziu, la conducerea farmaciei îl găsim pe Andrei Farago, un farmacist vizionar, personalitate marcantă în lumea ştiinţifică din perioada interbelică.
Pasiunea sa pentru plantele medicinale, dar şi pentru lucrurile bine şi corect făcute, au dus la trecerea înţelepciunii populare sub semnul ştiinţei, prin fondarea, în anul 1929, a firmei „Digitalis, Prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale Orăştie”, care astăzi poartă numele Fares.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare