- La reducere!
- -10%
CEAI HAPPINESS IS...O POVESTE DE DRAGOSTE ECO 18dz SONNENTOR
CEAI HAPPINESS IS...O POVESTE DE DRAGOSTE ECO 18dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Happiness O poveste de dragoste este un amestec de ceai ce va va permite sa experimentati momente incitante. Deliciosul amestec fructat-condimentat cu mango, morcov purpuriu si chili convoaca arome cu mai multe fatete in ceasca. Merge minunat cu strudeluri, biscuiti si deserturi cu iaurt si evoca dragoste nesfarsita in casa ta!
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,44 lei.
CEAI HAPPINESS IS...O POVESTE DE DRAGOSTE ECO 18dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Happiness O poveste de dragoste este un amestec de ceai ce va va permite sa experimentati momente incitante. Deliciosul amestec fructat-condimentat cu mango, morcov purpuriu si chili convoaca arome cu mai multe fatete in ceasca. Merge minunat cu strudeluri, biscuiti si deserturi cu iaurt si evoca dragoste nesfarsita in casa ta!
Mod de utilizare: Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste un pliculet de ceai.
Timp infuzare: max. 10 minute, temperatura apei: 100°C.
Compozitie:
- Frunze de mur Ecologic,
- Hibiscus Ecologic,
- 10% Bucatele de morcovi mov Ecologici,
- 10% Mango Ecologic,
- Hrisca Ecologica,
- Roinita Ecologica,
- 7% Ananas Ecologic,
- Banana Ecologica,
- Aronia Ecologica,
- Coaja de portocale Ecologice,
- 6% Coaja de lamaie Ecologica,
- Lemn dulce Ecologic,
- 1% Chili Ecologic.
Forma de prezentare: 18 plicuri.
100% Bio Ecologic
Ambalat manual
Ambalaj compostabil
Rolul componentelor:
Murul (Rubus fruticosus L.), sau rug-de-munte, este un arbust peren din familia Rosaceae. Lăstarii sunt înalți de 1–3 m, cu tulpina arcuită, rareori târâtoare, acoperită de ghimpi drepți sau recurbați. Frunzele sunt palmat-compuse, cu marginile neregulate, cu nervuri păroase și proeminente pe fața interioară. Florile sunt albe sau roze, dispuse corimbifer, și se deschid în lunile iunie-august. Fructele sunt cărnoase, compuse, roșii și acrișoare la început, negre și dulci când sunt coapte. Se întâlnește la marginea pădurilor, în poieni, în tufișuri, în lunci și de-alungul apelor curgătoare, în zone deluroase din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și America de Nord.
Este una dintre cele mai vechi plante medicinale cu originea în Orient, mărturiile asupra folosirii ei în medicină datând din vremea lui Hippocrate, secolul al IV-lea î. Hr. În prezent cuprinde peste 100 de specii și peste 1000 de varietăți hibride.Fructele, mure, sunt foarte gustoase și se consumă ca atare când sunt coapte (negre și puțin moi). Din ele se mai pot prepara diverse gemuri, jeleuri, compoturi, siropuri și băuturi alcoolice. Fructele consumate proaspete au un efect ușor laxativ.
Din frunzele de mur, asociate cu cele de frag (Fragaria vesca) și cu cele de afin negru (Vaccinium myrtillus) se poate prepara un ceai.Frunzele uscate conțin o cantitate apreciabilă de materii tanate, derivați flavonici, vitamina C, acizi organici (acid malic, acid oxalic, acid tartric, acid lactic), inozitol.
Fructele sunt bogate în vitaminele A și C. Acestea mai conțin acid citric, salicilic, pectină, mucilagii, flavonide și inozitol.Se recoltează frunzele bine dezvoltate în tot cursul verii. Acestea se usucă în șoproane, în poduri sau artificial la 40-50 °C. Randamentul la uscare este 4-5:1.
Fructele se coc în perioada sfârșit de iulie - octombrie.