CEAI DE SULFINA 50GR Dorel Plant
CEAI DE SULFINA 50GR Dorel Plant
Susține sistemul cardiovascular, hipertensiune arterială, afecțiuni oculare, hepatită cronică, bronșite, abcese dentare, reumatism, flebite, arteroscleroză, insomnii, nevralgii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,10 lei.
CEAI DE SULFINA 50GR Dorel Plant
Contribuie la: Susține sistemul cardiovascular, hipertensiune arterială, afecțiuni oculare, hepatită cronică, bronșite, abcese dentare, reumatism, flebite, arteroscleroză, insomnii, nevralgii.
Mod de preparare și administrare: Se pune o linguriță de plantă mărunțită în 250 ml apă clocotită, se lasă la infuzat 15 minute, după care se bea cald, pe parcursul a 10 – 15 minute. Se beau 2 căni pe zi dimineața și seara, înainte de mese.
Precauții și contraindicații: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.
Ambalaj: 50 g
Rolul componentelor:
Sulfina a fost folosită ca remediu de sute de ani. Egiptenii obișnuiau sa trateze viermii intestinali și durerile de urechi cu această plantă, iar medicul renumit din sec. al II-lea, Galen, prescria sulfina în cataplasme pentru ameliorarea inflamațiilor şi articulaţiilor tumefiate. Anglo-saxonii o foloseau sub formă de balsam pentru răni și injurii, remediu ce încă se mai păstrează în mediul rural britanic.
Planta crește înaltă de aproximativ 1m și are florile inconfundabile: galbene, delicate și cu un miros dulce, care aduce aminte de cel al vaniliei. Este o planta bianuală, adică trăiește 2 ani, și înflorește din mai până în august, fiind mare iubitoare de soare și de lumină. O găsim de la câmpie până în zonele deluroase înalte, fiind întâlnită mai ales la marginea terenurilor cultivate.
Conţine glucoză şi cumarină (ce imprimă mirosul specific plantei uscate), melilotină, derivaţi ai acidului cumaric, taninuri, rezine, săruri minerale, dar şi flavonide. Acestea au un mare efect antiinflamator.
Se foloseşte în boli ale aparatului respirator (tuse, guturai, bronşită, astm bronşic), boli de stomac (crampe, colici intestinali, vomă, hemoroizi), boli de ficat (icter şi hepatită cronică), afecţiuni renale şi genitale (menstre dureroase, bufeuri ale menopauzei, cistite), afecţiuni cardiovasculare (reglarea tensiunii arteriale, ateroscleroză, dilatarea vaselor periferice, varice, flebite), boli de ochi (conjunctivită), afecţiuni bucale (abcese dentare, afte, gingivite, faringite), afecţiuni ale sistemului nervos (hiperexcitabilitate, spasme, ameţeli, dureri de cap, insomnie, anorexie), dureri reumatice. Ȋn ceea ce privește uzul extern, sulfina este utilizatǎ ȋn reumatism, rǎni, abcese dentare, herpes, afte bucale.
Nu se recomandǎ utilizarea sulfinei la femeile ȋnsǎrcinate și nici ȋn cazul celor care alǎpteazǎ.