CEAI DE CATINA 50GR Dorel Plant
CEAI DE CATINA 50GR Dorel Plant
Benefic în tratarea afecțiunilor precum ulcerul gastric și duodenal, diaree, reumatism, afecțiuni neuroendocrinologice, circulatorii și hepatice.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,24 lei.
CEAI DE CATINA 50GR Dorel Plant
Contribuie la: Benefic în tratarea afecțiunilor precum ulcerul gastric și duodenal, diaree, reumatism, afecțiuni neuroendocrinologice, circulatorii și hepatice.
El mai este folosit și în alcoolism, stres, astenie, anemie, afecțiuni coronariene, hipertensiune, gingivite.
Un efect demn de luat în seamă îl are asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afecțiunilor bucale, faringitei, răgușelii, gripei, răcelii, intoxicațiilor și leucemiei.
Mod de preparare și administrare: Se face infuzie din două lingurițe de fructe uscate la 250 ml de apă.
Când apa dă în clocot, se pun fructele, se acoperă, se opresc din fiert și se lasă la răcit timp de 5-10 minute.
Se beau 3 cești de ceai pe zi, înainte de mesele principale.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Precauții și contraindicații: Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.
A nu se utiliza de femeile însărcinate sau care alăptează.
Ambalaj: 50 g
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.