• La reducere!
  • -10%
B-COMPLEX, COMPLEX DE VITAMINA B, 60 TB- GNC, VITAMINE SI MINERALE
B-COMPLEX, COMPLEX DE VITAMINA B, 60 TB- GNC, VITAMINE SI MINERALE

B-COMPLEX, COMPLEX DE VITAMINA B, 60 TB- GNC

GNC B-Complex Complete™

Vitaminele B sunt esentiale pentru productia de energie si contribuie la metabolismul carbohidratilor. Formula contine toate cele 8 vitamine din grupul B impreuna cu alte vitamine si minerale.Produsul are in compozitie si extracte vegetale din Bioflavonoide din citrice, Gentiana, Panax Ginseng, Guarana, Valeriana si Lemn dulce.

 

Iust13
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
186,07 lei 206,75 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 186 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 186 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,72 lei.


 

GNC B-Complex Complete™

Vitaminele B sunt esentiale pentru productia de energie si contribuie la metabolismul carbohidratilor. Formula contine toate cele 8 vitamine din grupul B impreuna cu alte vitamine si minerale.Produsul are in compozitie si extracte vegetale din Bioflavonoide din citrice, Gentiana, Panax Ginseng, Guarana, Valeriana si Lemn dulce.

 

Beneficii:

-       Produsul ajuta la productia de energie si ofera beneficii la nivel de metabolism al carbohidratilor;

-       Este imbogatit cu antioxidanti si amestec de plante;

-       Tabletele au eliberare prelungita.

 

Compozitie / portie de servire:

Compozitie / portie de servire

Cantitate

%VNR

Vitamina A (50% beta-caroten si 50% acetat retinil)

3000 mcg

333%

Vitamina C (acid ascorbic)

500 mg

556%

Vitamina D (colecalciferol D-3)

10 mcg

50%

Vitamina E (succinat d-alfa tocoferil)

82.6 mg

551%

Tiamina (vitamina B-1) (mononitrate de tiamina)

75 mg

6250%

Riboflavina (vitamina B-2)

75 mg

5769%

Niacina (niacinamida si niacina)

75 mg

469%

Vitamina B-6 (clorhidrat de piridoxina)

75 mg

4412%

Folat

667 mcg DFE

(400 mcg acid folic)

167%

Vitamina B-12 (cianocobalamina)

250 mcg

10417%

Biotina

75 mcg

250%

Acid pantotenic (d-pantotenat de calciu)

100 mg

2000%

Fier (fumarat feros)

18 mg

100%

Seleniu (chelat proteic hidrolizat din orez)

50 mcg

91%

Cupru (gluconat de cupru)

2 mg

222%

Crom (chelat proteic hidrolizat din orez)

25 mcg

71%

Complex de bioflavonoide din citrice

100 mg

*

Extract din radacina de Panax Ginseng

50 mg

*

Extract din seminte de Guarana (Paullinia cupana)

50 mg

*

Pudra din radacina de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)

25 mg

*

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, hidroxipropil metilceluloza, fosfat dicalcic, acid stearic din sursa vegetala, etilceluloza, sellac, dioxid de siliciu, stearat de magneziu din sursa vegetala, talc, ceara de carnauba.Contine: arahide, alune de padure (migdale).

Nu contine: gluten.

 

Administrare:

Ca supliment alimentar, administrati 2 tablete zilnic.

 

Atentionari:

 Consultati un medic inainte de a folosi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o anumita afectiune. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice tip de interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Niacina poate cauza o reactie de inrosire a fetei. Informati medicul de continutul de biotina al acestui produs inaintea oricarui test de laborator. Supradoza accidentala cu produse care contin fier este principala cauza a intoxicatiei fatale la copiii cu varsta sub 6 ani. In cazul unei supradoze accidentale anuntati un medic specialist imediat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Rolul componentelor:
Acidul folic mai este cunoscut si sub denumirea de acid pteroyl-L-glutamic si se incadreaza in randul vitaminelor hidrosolubile din grupul B. Aceasta vitamina trebuie sa fie transformata la nivel hepatic in acid dihidrofolic, ulterior este folosita in organism. Corpul uman nu poate sintetiza folat (echivalentul natural al acidului folic), din aceasta cauza este necesar ca dieta zilnica sa cuprinda aceasta vitamina.
Acidul folic este o vitamină solubilă în apă (hidrosolubilă) a cărei origine vine de la cuvântul latin „folium“ („frunză“), întrucât prima dată a fost obţinut, în condiţii de laborator, din frunze de spanac. Vitamina se distruge uşor în procesul pregătirii alimentelor, mari cantităţi pierzându-se în timpul prelucrării şi conservării legumelor şi măcinării grâului. Acesta se găseşte în mod natural în drojdia de bere, în ficat, în frunzele zarzavaturilor.
Acidul folic şi grupul de compuşi înrudiţi, cunoscut sub denumirea generică de vitamina B6, servesc drept coenzime în reacţiile chimice implicate în biosinteza proteinei şi necesare pentru producerea normală a celulelor roşii ale sângelui şi pentru înmulţirea celulelor.
Deci, această vitamină este extrem de necesară organismului pentru producerea celulelor noi: celulele pielii, celulele părului, celulele albe imune ale sângelui, celulele roşii ale sângelui etc. Dar acidul folic participă şi la eliminarea grăsimii depuse în ficat şi la transformarea unui aminoacid în altul în vederea resintezei proteinelor organismului, întrucât aminoacizii sunt doar părţi componente ale altor structuri.
Orice femeie aflată la vârsta fertilă ar trebui să ia suplimente cu acid folic, mai ales în cazul în care îşi doreşte să devină mamă. Specialiştii susţin că această substanţă este deosebit de importantă pentru dezvoltarea normală a bebeluşilor, iar administrarea încă dinainte de a rămâne însărcinată este chiar mai importantă decât în primele luni de sarcină.
Acidul folic este o formă a vitaminei B9, ce are un rol extrem de important în formarea celulelor, şi mai ales a celor roşii. Atunci când nu este prezent în cantitate suficientă în dieta zilnică, se poate ajunge la anemie şi alte probleme. Pentru femeile însărcinate însă este şi mai important, întrucât previne defectele congenitale la bebeluşi, cum ar fi spina bifida şi alt defect de tub neural, malformaţii faciale precum buza de iepure sau gura de lup.
Dacă ceva nu este în regulă, anomaliile menţionate se formează în primele săptămâni de sarcină, când femeia de multe ori nici nu bănuieşte că urmează să devină mămică. Specialiştii avertizează că organismul nostru nu este capabil să stocheze acidul folic de la o zi la alta, astfel că avem nevoie de o alimentaţie zilnică extrem de bogată în această substanţă sau, mai simplu, să ne asigurăm doza zilnică necesară din suplimente sub formă de tablete sau capsule. Iată de ce este importantă administrarea acidului folic tuturor femeilor în perioada fertilă.
Vitamina B1 poate juca un rol important în prevenirea şi / sau tratarea mai multor afecţiuni precum: alcoolism, boala Alzheimer, boala Crohn, insuficienţa cardiacă congestivă, depresie, epilepsie, fibromialgie, HIV / SIDA, psihoza Korsakoff’s, scleroza în plăci, encefalopatie Wernicke’s.
Deficitul de vitamina B1 se manifestă prin: sensibilitate musculară, lipsa poftei de mâncare (anorexie), dureri oculare, iritabilitate, scăderea concentraţiei, furnicături în membrele inferioare şi superioare, memorie deficitară, tahicardie, dureri gastrice, senzaţie de oboseală imediat după trezirea de dimineaţă, sânge în urină, constipaţie, strabism, mers greoi, astenie, depresie, tulburări de memorie şi atenţie, hipotensiune şi chiar pareze.
Excesul de vitamina B1 – nu se cunosc efectele secundare în caz de supradozaj, tocmai de aceea nu s-a determinat încă o limită de siguranţă superioară petnru administrarea orală. Totuşi, administrarea unor doze mari de tiamină poate determina manifestări de natură alergică, în special în cazul administrării injectabile la persoanele cu istoric alergic.
Doza zilnică recomandată de vitamina B1 este de la 0,4 la 1,2 miligrame pe zi pentru copii, de 1,3 miligrame pentru adolescenţi şi pentru femei, şi de 1,5 miligrame pentru subiecţii de sex masculin; ele sunt mai ridicate în caz de sarcină, de alăptare şi, de asemenea, în caz de alcoolism cronic (deoarece atunci, necesităţile cresc în timp ce aporturile alimentare sunt adesea insuficiente).
Cele mai bune surse naturale de vitamina B1 sunt: drojdia de bere, carnea de porc, ficatul de vită, cerealele integrale, orezul brun nedecorticat, seminţele de floarea-soarelui, legumele uscate, fructele în coajă lemnoasă şi cartofii.
Supranumită şi “vitamina bunei dispozitii” sau “vitamina performanţei intelectuale”, vitamina B1 (tiamina) este indispensabilă sănătăţii fizice şi psihice, având efecte benefice asupra sistemului nervos, digestiv, dar şi la nivelul muşchilor şi chiar al inimii.
Vitamina B6, una dintre multele vitamine ce fac parte din complexul B-urilor, se mai numeste si piridoxina. Este o vitamina foarte sensibila la lumina, dar rezista destul de bine la caldura si la procesul de oxidare.
Rolul acesteia in organism este multiplu. In primul rand, vitamina B6 este indispensabila metabolismului, deoarece ajuta la transformarea proteinelor, lipidelor si glucidelor. Intervine in formarea globulelor rosii si este un antioxidant foarte puternic, ajutand organismul sa elimine unele substante toxice.
"Vegheaza" la buna functionare a creierului, fiind implicata in producerea mesagerilor chimici ai acestuia (dopamina, serotonina etc.), esentiali in coordonarea nervoasa, formarea gandurilor si declansarea emotiilor.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
60 comprimate
Forma de prezentare
Flacon

GNC LIVE WELL este originar din Statele Unite ale Americii și lider mondial în domeniul suplimentelor nutritive.

Din 1935, misiunea lor este să ofere la nivel global suplimente nutritive de cea mai bună calitate. Stabilesc standardul în industria suplimentelor nutritive prin excelență și autenticitate în etichetare, siguranța ingredientelor și eficiența produselor, rămânând în același timp în topul tehnologiei de ultimă oră în domeniul științei nutriționale.

Consiliul Medical Consultativ GNC este alcătuit din medici de renume mondial ce susțin crearea și dezvoltarea de produse.

Datorită anilor de experiență și cunoștințelor aprofundate asupra celor mai recente progrese în domeniul cercetării medicale și al suplimentelor nutritive, consiliul oferă o perspectivă valoroasă în susținerea ca brand de primă linie în materie de produse inovatoare.

Experții GNC sunt responsabili de realizarea cercetărilor în domeniul suplimentelor și de analizarea tuturor organizațiilor pe plan mondial, pentru a susține dezvoltarea suplimentelor de cea mai înaltă calitate și autenticitatea acestora.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare