ASPIRINA NATURALA CARDIO PRIM 60 CPS Herbagetica, REMEDII NATURISTE
ASPIRINA NATURALA CARDIO PRIM 60 CPS Herbagetica, REMEDII NATURISTE

ASPIRINA NATURALA CARDIO PRIM 60 CPS Herbagetica

ASPIRINA NATURALA CARDIO PRIM 60 CPS Herbagetica

Inima Sanatoasa, reducerea riscului de infarct miocardic, prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.

Mih3123
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
37,04 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 37 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,74 lei.


 

ASPIRINA NATURALA CARDIO PRIM 60 CPS Herbagetica

“Inima sanatoasa este viata trupului”

Ce este INIMA?

Inima este parte din sistemul circulator al organismul. Este formata din atrii, ventriculi, valve si diverse artere si vene. (poate gasim o imagine care exemplifica din ce e formata).

Functia principala a inimii este sa pompeze sange plin de oxigen in tot organismul. pentru a-l alimenta, și pentru a primi sangele bogat in dioxid de carbon care va fi trimis in plamani, unde are loc schimbul de oxigen. Sangele bogat in dioxid de carbon se intoarce la inima prin vene, pe careiîl transforma in oxigen.

Stiai ca: Pe durata activității fizicii, inima poate pompa până la 20 – 30 litri de sânge per minut, pentru a asigura cerința crescută pentru sânge din mușchi. La odihnă, inima oferă 5 litri de sânge oxigenat per minut.

Daca circulatia sangelui prin miocard este redusa, inima si tesuturile sufera de lipsa de oxigen. In aceste cazuri, ischemia miocardică (bolile ischemice de inima sau ischemia miocardica) pot duce la infarct miocardic (sau ACS). Alte boli care pot afecta inima sunt cauzate de inflamare, ranire valvulara și aritmia.

Scoarţa (Coaja) de salcie conţine o cantitate importantã de compuşi salicilici şi taninuri, substante active cu multiple proprietati: antireumatice, antiinflamatoare, analgezice, sedative, antipiretice, tonice, astringente, hemostatice.

Beneficii:

  • reducerea riscului de infarct miocardic
  • prevenirea repetarii infarctului miocardic
  • prevenirea accidentelor vasculare cerebrale
  • mentinerea circulatiei sangelui la nivelul vaselor de sange ale inimii
  • creste capacitatea de aparare a organismului in caz de stres fizic si psihic
  • reface organismul in caz de hiperexcitabilitate fizica si senzoriala

Aspirina Naturala CardioPrim asigura doza sigura zilnica necesara in tratamentul afectiunilor cardiovasculare – 75 mg/capsula.

Formula produsului Aspirina Naturala CardioPrim este imbogatita cu trei extracte dedicate sanatatii inimii:

Salcie-alba (Salix alba) ce asigura 75 mg de salicina intr-o capsula:

  • Elimina stresul oxidativ
  • Are effect anticoagulant
  • Reduce aparitia accidentelor vasculare cerebrale
  • Protejeaza vasele de sange
  • Asigura circulatiei sangelui la nivelul vaselor de sange ale inimii

Adjuvant în:

  • Insuficiență cardiaca
  • Hipertensiune arteriala
  • Palpitatii
  • Boala coronariana (boala vaselor de sange ale inimi)
  • Hipertensiune arteriala
  • Tulburari cardiovasculare
  • Stres/Anxietate

Talpa-gastei (Leonorus Cardiaca):

  • trateaza tahiaritmia
  • reduce presiunii ventriculare stângi
  • crește fluxul de sange realizat de arterele coronare
  • are actiune antibacteriană, antioxidantă, antiinflamatoare și analgezică

Paducel (Crataegus monoggyna)

  • Protejeaza peretii vasele de sange
  • Creste capacitatea cardiaca
  • Asigura circulatia periferica a sangelui

Capsulă gastro-rezistentă un atu major al produsului– protejează ingredientele active de sucurile gastrice. Asigură eliberarea prelungită a produsului pentru a le livra substanta active atât în stomac cât și în intestine.

Capsulă gastro-rezistentă, cu eliberare prelungită care asigură eliberarea corectă și integral, asigurând un proces digestiv complet și asimilarea benefică a nutrienților obținuți prin procesul de digestie.

Rezistentă la aciditatea sucului gastric

Procesul de eliberare începe la 45 de min. după ingerarea capsule

Eliberarea completă are loc în intestin

Previne degradarea la ingredientelor active ale produsului

Produs notificat de SNPMAPS, Notificare nr. 15497/18.02.2022

Compoziție per 1 capsulă:

  • Extract 25:1 din coajă Salcie albă (Salix alba) conținând 25% Salicină............300mg (furnizand 75mg de Salicină)   
  • Extract 4:1 Talpa gâștei (Leonurus cardiaca)..........25 mg  
  • Extract 4:1 Păducel (Crataegus monogyna)...........25mg   

Administrare: cate 1-2 capsule pe zi.

Rolul componentelor:

Salcia este un arbore foios, care cre;te pe malul apelor, în lunci, zãvoaie, locuri umede, în zonele de deal şi câmpie. Tulpina, care adeseori poate creşte strâmbã, atinge înãlţimi de 25 (30) m. Scoarţa este la început netedã, de culoare cenuşiu-verzui, iar apoi apar crãpãturi în lungime. Frunzele au formã de lance, lungi de pânã la 10 cm, cu margini neregulate şi culoare verzui-argintiu.

Acidul acetilsalicilic, componenta principalã a renumitei aspirine, a fost extras pentru prima oarã din scoarţa de salcie, în anul 1838. Ulterior, acidul salicilic a fost sintetizat pe cale chimicã, fiind utilizat pe scarã largã în industria medicamentelor antiinflamatoare.

În scop terapeutic se recoltează scoarţa ramurilor tinere, frunzele şi florile de tip masculin (mâţişorii).

În gândirea creştină, simbolismul salciei este întâlnit pentru prima dată în scrierile Pastorului Hermas. Aici martirii sunt numiţi „ramuri de salcie purtătoare de rod” ale copacului divin, care este Hristos. Cu alte cuvinte cei ce şi-au dăruit viaţa lui Hristos, nu au ramas în moarte, ci au biruit-o prin Hristos.

Salcia, este primul copac de la noi care înfrunzeşte primăvara şi care se adaptează uşor la orice tip de schimbări de temperatură, creşte în locuri umede, pe malul apelor, în lunci, la câmpie şi deal, dar şi în parcurile din oraşe. Este un arbore foios, cu rădăcina trasantă, puternică. Florile sunt galben verzui și apar odată cu frunzele. Salcia înflorește în martie-aprilie şi are o longevitate de 80-100 de ani.

De la salcie, în scop terapeutic se foloseşte scoarţa de pe ramurile tinere, de doi, trei ani. Folosită de mii de ani pentru tratarea bolilor reumatismale, a hemoragiilor, dezinteriei şi febrei, scoarţa de salcie albă a devenit importantă în urmă cu peste o sută de ani, când i-au fost descoperite şi au fost izolate principalele substanţe active care îi conferă calitatea de medicament naturist, şi anume salicina, nimic altceva decât aspirina naturală. Aceasta are efecte tonice, antiseptice şi antiinflamatoare, sedative, astringente şi antireumatismale şi poate fi folosită cu succes în tratarea artritei, artozei şi puseelor reumatismale, în tendinită, gută şi sciatică.

Leacurile pe baza de salcie sunt contraindicate in boli renale, dermatite de contact, astm bronsic. Supradozajul poate, de asemenea, provoca toxiinfectii.

Frumoasa, romantica, visatoare, tremuratoare, salcia este unul din copacii folositi cu suces in silvoterapie, terapia cu copaci.

Extractul de Talpa-Gâștei este considerat „stăpânul inimii” căci are capacitatea de a stopa dezvoltarea aterosclerozei, reduce palpitațiile inimii, stabilizând ritmul cardiac și previne formarea cheagurilor de sânge, prevenind atacurile de cord. Extractul de Talpa-gâștei este eficient și pentru a stimula circulația periferică deficitară, fiind de ajutor pentru persoanele care au „mâini și picioare reci” sau prezinta riscul de formare a varicelor.

Păducelul este un arbust spinos de 2-5 m înălţime, având frunzele împărţite în 2-5 lobi neregulaţi dinţaţi, florile albe formând umbele rare. Creşte în toată Europa la marginea pădurilor şi prin luminişuri şi înfloreşte în aprilie-mai.

Dioscorides menţionează păducelul în lucrarea sa în primul secol D.H. Îl numeşte krátaios, cuvânt care se crede că derivă din grecescul krátys – „greu” sau „puternic” – făcând referire la lemnul său dur. O etimologie alternativă asociază numele cu kratos, însemnând „întotdeauna a fost aici”.

În secolul III Î.H., Theophrastus, îl denumeşte „kunosbatos”, ceea ce a dus la introducerea sa în cărţile medievale de profil (Lonicerus) sub numele de Cynosbatus Theophrasti. Specia denumită monogyna înseamnă monostylus (cu o singură sămânţă).

Teutonii utilizau fructele ca aliment.

Cărţile din Evul Mediu recomandau păducelul pentru colici stomacale şi diaree. Prima sa menţiune privind efectele cadriace a fost făcută de Quercetanus, medicul personal al regelui Henric al IV-lea al Franţei, care a născocit un sirop anti-îmbătrânire din plantă.

Un medic irlandez – Green – a determinat răspândirea reputaţiei sale de medicament pentru inimă în a doua jumătate a secolului XIX; de atunci şi-a menţinut o poziţie fermă în repertoriul fitoterapiei.

Acţiunile sale farmacologice se datorează conţinutului în compuşi fenolici, în special flavonoide cărora li se atribuie multe din proprietăţile plantei.

Păducelul (atât fructele, cât şi frunzele cu flori) produce o tonifiere a cordului şi o scădere a presiunii sangvine, restabilind pulsul şi echilibrul între presiunea sângelui şi activitatea muşchiului cardiac. Efectele sale la nivel cardiovascular, multe dintre ele dovedite ştiinţific, se consideră a fi rezultatul activităţii inotropice, a abilităţii de a creşte integritatea vaselor sangvine şi îmbunătăţirea fluxului sangvin coronarian, şi efectelor pozitive asupra utilizării oxigenului.

Este utilizat tradiţional ca tonic cardiac iar utilizările sale curente, ca suport pentru funcţiile cardiace şi circulatorii, includ tratamentul anginei, hipertensiunii, aritmiilor şi insuficienţei cardiace cronice NYHA II.

Ultimele cercetări au evidenţiat şi activitatea antioxidantă a preparatelor din păducel.

Atenţionări

Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.

Nu este indicat în primul trimestru de sarcină.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare