Artrohelp Forte plic Zenyth, REMEDII NATURISTE
Artrohelp Forte plic Zenyth, REMEDII NATURISTE

Artrohelp Forte plic Zenyth

Artrohelp Forte plic Zenyth Pharmaceuticals

Produsul este recomandat varstnicilor, persoanelor active, sportivilor. De asemenea este util in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor -persoane care depun munca fizica solicitanta sau care au greutate in exces.

3297
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
4,34 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,08 lei.


 

Artrohelp Forte plic Zenyth Pharmaceuticals

Cine nu a experimentat macar o data o durere de spate?
Cine nu a luat macar o data antiinflamatoare pentru o durere articulara care ii afecta activitatea zilnica?
Durerile articulare sunt unul dintre cele mai frecvente motive de absenta de la locul de munca. Desi suntem tentati sa credem ca problemele articulare sunt apanajul varstei a treia, lucrurile nu stau deloc asa… Tot mai multe persoane tinere si active au probleme cu articulatiile.

Produsul este recomandat varstnicilor, persoanelor active, sportivilor. De asemenea este util in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (persoane care depun munca fizica solicitanta sau care au greutate in exces).
Durerile articulare sunt cel mai adesea semnul inflamatiei la nivel articular. Ce poate fi mai bine decat a scapa de dureri si a te misca din nou in voie?! Sa scapi de dureri nu este, totusi, suficient. Durerile pot reveni oricand, iar cartilajele articulare se pot degrada.

Aici intervine ArtroHelp Forte! Cu ingrediente de ultima generatie, optim dozate, ArtroHelp Forte hraneste articulatiile si actioneaza deopotriva pentru reducerea disconfortului articular, cat si pentru mentinerea elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor.
ArtroHelp Forte redefineste ingrijirea articulatiilor!

Beneficii:
Mentinerea elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor.
Reducerea disconfortului articular.
Formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.
Functionarea normala a sistemului muscular si mentinerea sanatatii sistemului osos.
Recuperarea post-interventie chirurgicala.

Pentru ingrijirea completa a articulatiilor ai nevoie de colagen, glucozamina si condroitina, plante cu proprietati antiinflamatoare, un supliment de magneziu, unul de antioxidanti si un produs cu enzime, pentru asimilarea optima a celorlalte produse. Ce-ai spune de un produs care sa le inglobeze pe toate 6, un produs unic cu o formula revolutionara? ArtroHelp Forte este un produs 6 in 1!

De ce sa alegi ArtroHelp Forte?
ArtroHelp Forte este un produs 100% natural, cu 100% ingrediente active. Nu contine conservanti, coloranti sau arome artificiale.
ArtroHelp Forte este singurul produs cu doua tipuri de colagen hidrolizat (tip I si II), in doze optime, pentru functionarea corespunzatoare a articulatiilor.
ArtroHelp Forte contine glucozamina de origine vegetala, sigura si pentru cei care sufera de alergie la crustacee!
ArtroHelp Forte este un produs cu biodisponibilitate ridicata datorita continutului de enzime proteolitice.
ArtroHelp Forte este un produs sub forma de pulbere usor de administrat si cu gust placut.

Ingrediente:
ArtroHelp Forte este un complex inovator pentru ingrijirea articulatiilor! Cu ingrediente de ultima generatie, optim dozate, ArtroHelp Forte contribuie la mentinerea elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor, la reducerea disconfortului articular si la redarea mobilitatii articulare.

Colagen hidrolizat de tip I si II
Caramizile din care sunt construite cartilajele articulare – acesta este colagenul. In lipsa colagenului, articulatiile nu mai functioneaza corespunzator. ArtroHelp Forte este singurul produs pentru articulatii care contine colagen hidrolizat de tip I si II in doze optime pentru sanatatea articulatiilor. Potrivit studiilor, colagenul hidrolizat administrat pe cale orala se absoarbe la nivel intestinal si se acumuleaza in cartilajele articulare, determinand reducerea disconfortului articular si imbunatatirea functionarii articulatiei.
Doza zilnica de ArtroHelp Forte iti furnizeaza 5000 mg colagen!

Glucozamina si condroitina
Glucozamina si condroitina sunt parte integranta a cartilajelor articulare, fiind produse in mod normal de organismul uman. In unele cazuri insa (suprasolicitarea articulatiilor, inaintarea in varsta) este nevoie de suplimentarea dietei cu glucozamina si condroitina, pentru a incetini degradarea articulatiilor si pentru a reda mobilitatea si flexibilitatea acestora.
Doza zilnica de ArtroHelp Forte iti furnizeaza 1400 mg glucozamina + condroitina!

Magneziu marin
Magneziul este deosebit de important pentru functionarea normala a sistemului muscular. Atunci cand suferi de dureri articulare, muschii din jurul articulatiei sunt contractati. Un supliment cu magneziu ajuta in acest caz la decontractarea musculaturii si la readucerea starii de bine.
Doza zilnica de ArtroHelp Forte iti furnizeaza 900 mg magneziu marin*!
* cu min. 33% magneziu, 80% din doza zilnica de magneziu, necesar functionarii sistemului muscular.

Harpagophytum/gheara-diavolului
Excelent antiinflamator si analgezic, Harpagophytum (gheara-diavolului) ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor si muschilor. Harpagophytum este utila in reducerea disconfortului la nivelul articulatiilor, contribuind la recapatarea mobilitatii si flexibilitatii articulare. In plus, Harpagophytum este mai bine tolerata decat antiinflamatoarele de sinteza.
Doza zilnica de ArtroHelp Forte iti furnizeaza 1200 mg Harpagophytum!

Boswellia serrata
Boswellia serrata este una dintre cele mai studiate plante pentru efectul sau de reducere a disconfortului articular. S-a demonstrat ca extractul de boswellia, standardizat in acid boswellic, poseda efecte antiinflamatorii comparabile cu ale antiinflamatoarelor nesteroidiene. Acizii boswellici interfereaza cu anumite proteine si enzime care intretin inflamatiile, durerea si starile febrile.
Doza zilnica de ArtroHelp Forte iti furnizeaza 300 mg Boswellia!

Vitamina C din Acerola
Vitamina C are un dublu efect pentru sanatatea articulatiilor. Pe de o parte contribuie la sinteza normala a colagenului necesar pentru buna functionare a articulatiilor. Pe de alta parte, datorita efectului sau antioxidant, vitamina C contribuie la blocarea radicalilor liberi din articulatii. Astfel, vitamina C reduce stresul oxidativ, faciliteaza regenerarea cartilajelor si incetineste degradarea articulara.

Curcuma
Curcuma, substanta activa din turmeric, are proprietati antioxidante si antiinflamatorii puternice. Datorita proprietatilor antioxidante ajuta la reducerea stresului oxidativ si la incetinirea degradarii articulare. In acelasi timp, prin proprietatile antiinflamatorii, curcuma ajuta la diminuarea disconfortului articular, la imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor.

Suc de morcov
Sursa extraordinara de caroten, un antioxidant deosebit, sucul de morcov actioneaza pentru reducerea stresului oxidativ in articulatii. Complexul antioxidant din ArtroHelp Forte – vitamina C + caroten – contribuie astfel la blocarea radicalilor liberi din articulatii si, implicit, la o mai buna mobilitate.

Scortisoara
Scortisoara, unul dintre cele mai cunoscute condimente, este un antioxidant extraordinar. Polifenolii din scortisoara au proprietati de sustinere a sistemului imunitar. Prin efectul antioxidant, scortisoara contribuie alaturi de vitamina C si caroten la incetinirea degradarii articulare.

Inulina
Inulina este o fibra prebiotica, extrasa din radacina de cicoare. Inulina contribuie la refacerea mucoasei intestinale si la echilibrarea florei intestinale, care la randul lor imbunatatesc absorbtia unor substante nutritive si reduc procesele proinflamatoare.

Bromelaina
Bromelaina contribuie, alaturi de papaina, la asimilarea optima a nutrientilor din ArtroHelp Forte. Bromelaina, enzima extrasa din ananas, este utila in procesul de descompunere a proteinelor. De asemenea, studiile au demonstrat efectele benefice ale bromelainei in reducerea disconfortului articular dupa interventii chirurgicale, entorse sau alte traumatisme.

Papaina
Papaina, extrasa din fructul de papaya, imbunatateste digestia si creste bioabsorbtia nutrientilor din ArtroHelp Forte. De asemenea, papaina ajuta la reducerea retentiei de lichide si a edemelor care apar dupa traume locale sau interventii chirurgicale.

Frunze de Stevia
Stevia este un indulcitor 100% natural, cu aport caloric scazut si fara efectele secundare ale zaharului rafinat. Extractul din frunze de stevia confera produsului ArtroHelp Forte un gust foarte bun.

Administrare:
ArtroHelp Forte se administreaza inainte sau dupa masa, in 150-200 ml apa calda, suc de fructe, smoothie-uri, shake-uri. Pentru rezultate optime, produsul se utilizeaza timp de 3-6 luni!
Doza uzuala: 1-2 plicuri/zi (5-10 g), luate odata sau fractionat.
Cure intensive (in traumatisme, accidentari, meteosensibilitate): 3-4 plicuri/zi (15-20 g), fractionat, timp de 1-2 saptamani.
Doza maxima: 4 plicuri/zi (20 g).

RECOMANDARE: Pentru dizolvarea optima, folositi apa calda! Pentru inceput, amestecati pulberea cu 2-3 lingurite de apa pana la omogenizare, apoi adaugati 150-200 ml apa.
Se administreaza cu 2 ore inainte sau la 2 ore dupa medicamente.

Rolul componentelor:

Colagenul este o proteina fibroasa care se gaseste in principal in tesutul conjunctiv, dar care exista in toate tesuturile, intr-o proportie de aproximativ 30% din totalul proteinelor ce se regasesc in corpul uman si are ca rol retinerea apei in tegumente si tesuturi precum si in crearea si mentinerea sanatatii cartilagiilor si a oaselor.
Procesul de sintetizare a colagenului incetineste incepand cu varsta de 25 de ani, iar pe masura ce imbatranim, intervine carenta de colagen, care duce la degradarea tendoanelor, a cartilajelor, oaselor, muschilor si a pielii.
Pentru a compensa aceasta incapacitate a organismului de a sintetiza colagenul, putem introduce in alimentatia zilnica o serie de produse care sa previna o parte din complicatiile provocate de lipsa colagenului:
Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;
Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;
Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.
Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.
Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.
Atunci cand productia de colagen este incetinita sau chiar inexistenta, ca urmare a varstei, parul si unghiile devin casante, iar pielea se subtiaza, se usuca, se rideaza si devine mai fragila, lucru care o face mai predispusa ranirii.
Pentru a preveni imbatranirea pielii si a o hidrata din interior spre exterior, redandu-i elasticitatea, cat si pentru a revigora firul de par si a intari unghiile, ai la dispozitie o multitudine de produse naturale, cum este complexul de colagen si acid hialuronic, care este usor asimilat de tesuturile pielii si prin actiunea combinata a colagenului si a acidului hialuronic rejuveneaza pielea si intareste firul de par si unghiile.
Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.
Oasele sunt un tesut viu alcatuit in mare parte din colagen si calciu, iar atunci cand organismul nu mai sintetizeaza colagenul, oasele ce compun articulatiile se uzeaza si iau astfel contact unele cu altele cauzand frecarea suprafetelor acestora si dand nastere patologiior articulare, asa cum este artroza, o boala degenerativa a articulatiilor.
Durerile si rigiditatea articulatiilor, pierderea mobilitatii si a flexibilitatii, sunt simptome care altereaza nu doar starea de sanatate, ci chiar intreaga existenta a celui care sufera de artroza.
Remediile naturiste pot fi o metoda de preventie, dar si de tratament in patologiile articulare, contribuind la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.
Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.
Tratamentele cosmetice menite sa stimuleze productia de colagen din organism, ajuta la diminuarea ridurilor si redau din fermitatea pielii.
Plantă din familia Caricaceae, originară în America tropicală, din sudul Mexicului până în Anzii Sud Americani, perenă, înaltă de până la 10m, cu frunze foarte mari, palmat lobate adânc incizate, cu margini întregi, şi peţioli lungi de aprox. 30-60 cm cu fructul suculent. În mod normal specia e dioică, florile femeieşti fiind pe plantă separată faţă de florile bărbăteşti, dar se cunosc şi forme monoice.
Originea plantei este oarecum obscură, papaya poate reprezenta fuziunea dintre două sau mai multe specii din genul Carica, native în Mexic şi America Centrală. În prezent este cultivată în toate zonele tropicale şi în zonele subtropicale mai calde.
Carica papaya a fost făcută cunoscută europenilor prima dată de către Oviedo, personaj care a gestionat minele din Hispaniola din 1513 în 1525. El scria că Alphonse de Valverde a adus seminţele acesteia de pe coastele de dincolo de Panama, de unde au fost duse la San Domingo şi pe alte insule în Indiile de Vest. Se pare că la descoperirea Americii încă nu atinsese limitele maxime de distribuţie în Lumea Nouă, chiar dacă, la vremea aceea, distribuţia ei era destul de întinsă în zonele tropicale din America. Abia mai târziu, prin 1626 seminţele de papaya au fost introduse în Europa din India.
Spaniolii au dus planta din Indiile de Vest la Manilla alături de numele ei spaniol – papaya – care este şi acum folosit în Insulele Filipine. De acolo a fost adusă ori de portughezi ori de spanioli în Malaya de Est. Trebuie să fi ajuns în Malacca înainte de 1583 şi în Goa după 1589, conform cu Linschoten, un călător olandez. Celebrul botanist olandez Rheed a realizat o ilustrare a plantei pe coasta Malabar nu mult după 1667, cănd a devenit guvernatorul Ceylonului. De acolo, seminţele sale au fost răspândite de-a lungul a numeroase insule, şi conform lui Sturtevant (1919) era cunoscută în insulele Pacificului până la 1800. Mai târziu, în 13 mai 1652, nu mult după sosirea sa la Cape, (Africa de Sud) Jan van Riebeeck a comandat seminţe de papaya din India pentru a realiza studii de adaptabilitate. La mijlocul secolului XVIII, Lauriero a văzut papaya în Zanzibar, şi se crede că a fost adusă din Africa de Est de către portughezi în secolele XVI sau XVII. Căpitanul G J Elphick a fost primul crescător de papaya în Lowveldt la începutul secolului XX, şi de asemenea primul care a trimis cinci lăzi în piaţa din Johannesburg.
Papaya este acum larg răspândită în majoritatea ariilor tropicale în lume, până la latitudini de 32°N şi S, constituind o plantă cu mare importanţă comercială pentru multe ţări tropicale.
Denumirile papaw, pawpaw, paw-paw, melon pawpaw, papaya şi papita sunt date speciei Carica papaya, cea mai utilizată fiind papaya şi papaw, cea din urmă fiind preferată în Shorter English Oxford Dictionary, fiind folosită prima dată în 1598.
Fructul de papaya este uşor dulce, cu o agreabilă notă de mosc, care este mai pronunţată la unele varietăţi şi în unele climate faţă de altele. Este un fruct popular pentru micul dejun în multe ţări şi este folosit de asemenea în salate, plăcinte, şerbeturi, sucuri şi dulciuri. Fructele necoapte pot fi preparate sub formă de sucuri de fructe. Fructul necopt de papaya conţine un suc lăptos în care este prezentă o enzimă responsabilă de digestia proteinelor cunoscută ca şi papaină, care este similară în acţiunea ei digestivă cu enzima animală pepsina. Acest suc este utilizat sub formă de preparate în numeroase remedii pentru indigestie, şi de asemenea în fabricarea substanţelor pentru frăgezirea cărnii.
Ananasul este o plantă tropicală originară din America, tolerantă la secetă, care creşte până la 5-8 metri în înălţime. Planta produce mai multe fructe lungi, ovale în fiecare sezon, din martie până în iunie.
Fructul de ananas, aşa cum îl ştim noi de la piaţă este, de fapt, o combinaţie (o aglutinare) de fructe produse de mai multe flori alăturate.
Pulpa sa este suculentă şi cărnoasă, cu tulpina care serveşte ca un miez fibros de sprijin. Exteriorul este dur, cu mici solzişori ce pot fi de culoare verde închis, galben, portocaliu-galben sau roşu atunci când fructul este foarte copt. Pulpa poate varia ca şi culoare de la alb-crem la galben şi are un amestec de gust dulce şi o aromă bogată.
Ananasul este inclus în rândul plantelor medicinale datorită calităţilor fructului său, care are numeroase efecte benefice asupra sănătaţii.
Fructele de ananas conţin bromelină, fibre, fitonutrienti (acid cumaric, acid clorogenic), pectine, polizaharide, potasiu, magneziu, fier, mangan, acid folic, vitamina C, B5, B6, B1, antioxidanti si polifenoli (betacaroten). Din punct de vedere medicinal, bromelina este cel mai preţios compus, capabil să accelereze digestia proteinelor.
Ananasul are proprietăţi antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive şi are efect revigorant.
Ananasul nu are deloc grăsimi sau colesterol şi are doar 50 de calorii per 100 grame, multe fibre şi proteine, ceea ce îl face ideal în curele de slăbire.
Ananasul proaspăt este recomandat spre consum după mesele copioase, bogate în carne, deoarece deblochează conglomeratele alimentare din stomac şi înlătură durerile digestive.
Bromelina din ananas are efect antiinflamator, fapt care împiedică formarea cheagurilor de sânge responsabile de tromboze şi acccidente vasculare cerebrale, deci scade riscul de boli cardiovasculare.
În aplicatii cutanate, bromelina scade inflamaţia şi calmează durerile articulare din artrite sau entorse. De asemenea, bromelina asociată cu antibiotic este impregnată în bandaje şi ajută astfel la cicatrizarea mai rapidă a rănilor.
Un consum frecvent de ananas ar putea ajuta şi la prevenirea degenerescenţei maculare, a astmului şpi a hipertensiunii arteriale, întăreşte sistemul imunitar, fibrele solubile ajută la scăderea colesterolului sangvin şi la prevenirea constipaţiei, iar fitonutrienţii impiedică oxidul nitric şi aminele alimentare să se combine în stomac pentru a forma nitrosamine cu potenţial cancerigen, deci scad riscul de cancer.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare

Viziunea Zenyth este reflectată de motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate!“. Zenyth și-a transformat motto-ul în acțiune și oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009, compania Zenyth lansa primul său produs – ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare