ANTIOXIDANT 60 capsule Fares
ANTIOXIDANT 60 capsule Fares
Produsul Antioxidant 60 capsule este o sursă naturală de substanțe active valoroase pentru sănătate și longevitate care combat oxidarea și degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor și a formării de radicali liberi.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 56 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 56 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,12 lei.
ANTIOXIDANT 60 capsule Fares
Produsul Antioxidant 60 capsule este o sursă naturală de substanțe active valoroase pentru sănătate și longevitate care combat oxidarea și degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor și a formării de radicali liberi. Ajută la reducerea efectelor negative datorate expunerii la surse de radicali liberi: radiații, microunde, poluare, fum de țigară, alcool, stres, aditivi alimentari.
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 30 g
Condiții de păstrare: La loc uscat și la temperatura mediului ambient.
Ingrediente:
-extract uscat de cătină (Hippophae fructus) standardizat în min. 10% vitamina C 100 mg
-extract uscat de seminţe de struguri (Vitis viniferae semen) standardizat în min. 95% proantocianidine 80 mg
-extract uscat de struguri (Vitis viniferae fructus) standardizat în min. 5% resveratrol 60 mg
-pudră de suc de orz verde (Hordei herba) 40 mg
-extract uscat de rozmarin (Rosmarinus officinalis) standardizat în min. 5% acid carnosic 40 mg
-extract total 4:1 de fructe de goji (Lycii fructus) 40 mg
-extract total 10:1 de seminţe de tamarind (Tamarindi semen) 20 mg
-cuișoare (Caryophylli flos) 20 mg.
Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.
BENEFICII
- Combate radicalii liberi din organism
- Protejează împotriva îmbătrânirii premature
- Protejează împotriva degenerării celulare și a deteriorării ADN-ului
- Protector al inimii, vaselor de sânge, sistemului nervos, ficatului, ochilor și pielii
- Reduce riscul afecțiunilor cardiovasculare, aterosclerozei și al complicațiilor diabetului
Mod de administrare:
1 capsulă de 2-3 ori pe zi, între mese*, nu mai târziu de ora 20 (datorită efectului tonic general).
Durata curei: 2-3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
*între mese înseamnă ca administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de masă.
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă copiilor sub 7 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Substanţele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Rolul componentelor:
Rozmarinul este un arbust care creşte în toată Europa, dar s-a adaptat mai bine zonelor litoralului mediteranean. Aceasta se vede şi în numele său care provine din două cuvinte latine: ros+marinus care înseamnă roua mării. Practica arderii de crenguţe de rozmarin pentru purificarea aerului în spitalele din Franţa s-a menţinut până în secolul XX.
Frunzele conţin ulei esenţial (1-2%) în care componenţii principali sunt camfenul, borneolul camforul, acidul rosmarinic, şi mai conţine flavone, taninuri, principii amare.
Medicina românească din secolului XX constata pentru uleiul esenţial de rozmarin o puternică acţiune stimulentă, o sporire a diurezei în doze mici, şi o stimulare a reflexelor, iar în doze mari atenuarea reflexelor. Se mai observa o sporire a activităţii intestinale. În bolile de ficat medicii vremii au obţinut cu ceaiul din plantă rezultate bune în bolile de ficat, observându-se şi o oarecare stimulare a diurezei, o stimulare a circulaţiei sangvine cu ridicarea presiunii şi redresarea pulsului. În plus, au mai observat o tonifiere a cordului, o cedare a hidropiziilor şi o diureză fără lezarea epiteliului renal prin iritare. Ceaiul de rozmarin era şi mai este utilizat ca tratament naturist în bolile de stomac şi intestine, în special asociat cu feniculul.
Medicina populară românească foloseşte rozmarinul ca remediu natural în toate aceste afecţiuni, şi pentru stimularea apetitului, boli de inimă, reumatism, dureri de cap, şi extern pentru vindecarea rănilor şi diverselor erupţii ale pielii, chelie.
Este utilizat în produsele naturiste ca tonic amar, coleretic, aromatic, condiment, fiind indicat în afecţiuni gastro-intestinale, hepatice, reumatism. Se mai indică utilizarea uleiului volatil în băile tonice, creme pentru frecţii în reumatism precum şi vinuri tonice cu rozmarin.
Sunt studii care susţin şi un efect antioxidant al compuşilor polifenolici ai rozmarinului, şi potenţiale efecte de prevenire şi tratare a astmului bronşic.