- La reducere!
- -10%
ANTICELULITIC lotiune pt masaj 100 ml Steaua Divina
ANTICELULITIC lotiune pt masaj 100 ml Steaua Divina
Acționează local prin accelerarea proceselor de ardere a grăsimilor. Anticeluliticul produs de STEAUA DIVINĂ are în principal un efect de stimulare a circulației sangvine periferice și îndepărtează astfel depozitele inestetice caracteristice celulitei.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 40 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.
ANTICELULITIC lotiune pt masaj 100 ml Steaua Divina
Acționează local prin accelerarea proceselor de ardere a grăsimilor. Anticeluliticul produs de STEAUA DIVINĂ are în principal un efect de stimulare a circulației sangvine periferice și îndepărtează astfel depozitele inestetice caracteristice celulitei.
Conține extracte vegetale din plante și uleiuri volatile care intensifică drenajul limfatic în țesuturi.
Ingrediente: Ulei de măsline (Olea europea fruits oil), Arbore-de-cafea (Coffea arabica), frunze de Iederă (Hedera helix), glicerină (Vegetable glycerin), alcool etilic alimentar (Alcohol), clorură de magneziu (Magnesium chloride), frunze de Coacăz-negru (Ribes nigrum), boabe de Piper-alb (Piper album), uleiuri esențiale de: Cuișoare (Syzigium aromaticum), Cedru (Cedrus atlantica), Grapefruit (Citrus paradisi), Scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum), Ienupăr (Juniperus communis), Lavandă (Lavandula angustifolia), Ylang-ylang (Cananga odorata), Măghiran (Origanum majorana).
Mod de utilizare: după baie, se masează energic cu loțiune zonele afectate de celulită pe o perioadă de 30 zile.
Atenționări: Nu se aplică pe plăgi deschise. Poate da reacții alergice. Pentru testarea sensibilităţii sau a eventualelor alergii la una dintre componente este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare.
A nu se folosi de către persoanele alergice la unul dintre ingredientele acestui produs. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se evita contactul direct cu ochii. A se păstra la loc uscat și răcoros. A se agita înainte de utilizare! A se păstra la temperaturi între 10-25°C!
Produs testat dermatologic! Nu conține conservanți artificiali!
Mod de prezentare: flacon de plastic ℮ 100ml UZ EXTERN Valabilitate 24 luni.
Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2018 de către TÜV THÜRINGEN Germania. Notificat în UE. 100% Natural
Rolul componentelor:
Cuişoarele sunt mugurii florali (bobocii) uscaţi ai arborelui aromatic Eugenia caryophyllata, originar din insulele Moluce şi Celebe şi pe larg cultivat în zonele tropicale.
Florile sunt recoltate de două ori pe an, în iunie şi decembrie, în momentul când ele trec de la culoarea verde la culoarea roz, apoi se usucă la soare până ce lumina şi aerul fac ca ţesutul mugurilor să se impregneze cu esenţa pe care o conţin, căpătând o culoare brună.
Condiment şi remediu natural, cuişoarele au fost folosite de sute de ani, schimburile comerciale cu acestea între „insulele cuişoarelor” Ternate şi China, datând de 2500 de ani.
Datarea istorică a cuişoarelor ca şi condiment, s-a găsit mult timp în urmă în relatările referitoare la vasele comerciale din 1721 ÎH. Referinţe bibliografice timpurii susţin că apropiaţii împăratului Chinei trebuia să ţină cuişoare în gură, pentru a le împrospăta respiraţia. Ca multe alte condimente, cuişoarele au fost o marfă mult apreciată şi de către de romani.
Alături de nucşoară, cuişoarele au fost unul din cele mai preţioase condimente din secolele XVI şi XVII, una din navele lui Magelan întorcându-se în 1522 încărcată cu nucşoară şi cuişoare, spre deliciul spaniolilor. Desigur, mulţi râvneau preţioasa marfă, cuişoarele la vremea aceea valorând mai mult decât greutatea lor în aur.
În 1605 olandezii au găsit drumul spre Moluccas şi au început comerţul cu cuişoare, şi extinzând cultivarea plantei, au menţinut un monopol efectiv asupra comerţului, ajungând chiar, în 1816, să dea foc unor plantaţii pentru a-i creşte preţul.
În jurul anilor 1800, planta a fost introdusă în India prin Mauritius.
În medicina tradiţională chineză, cuişoarele au fost îndelung utilizate pentru a trata indigestia, diarea, hernia, şi viermii intestinali, precum şi diferite infecţii fungice precum cele de la nivelul picioarelor la atleţi. În folclorul asiatic se spune că ţinând în gură două cuişoare fără a le mesteca sau înghiţi, putem să renunţăm la dorinţa pentru alcool.
Vindecătorii tradiţionali ayurvedici au utilizat cuişoarele din vremuri antice pentru tratamentul bolilor respiratorii şi digestive.
Naturaliştii medievali germani utilizau cuişoarele ca parte din mixturile anti-gutoase. Medicii eclectici americani timpurii le-au folosit ca tratament pentru problemele digestive, adăugându-le de asemenea medicamentelor amare, făcându-le astfel ai plăcute la gust. Ei au fost primii care au extras uleiul esenţial şi l-au aplicat pe gingii pentru uşurarea durerilor de dinţi. Câteva picături de ulei în apă erau antivomitive, iar infuzia reducea senzaţia de greaţă.
Astăzi este folosită ca plantă medicinală în special datorită efectelor sale stimulent-aromatice, având efecte pozitive şi în ulcerele stomacale, vomă, flatulenţă.
Infuzia de cuişoare, la fel apa distilată de cuişoare, pudra sau tinctura stimulează apetitul şi digestia. Uleiul esenţial este antiseptic şi analgezic, proprietăţi datorită cărora, mai ales în trecut, se folosea mult în stomatologie. Şi astăzi se foloseşte în produsele naturiste pentru cunoscutele sale calităţi bactericide împotriva bacteriilor de tip streptococ, stafilococ şi pneumococ.
Uleiul esenţial este bogat în eugenol, substanţă cu proprietăţi antiseptice şi antitermice, utilizată în medicina românească încă din secolul XIX, în afecţiuni pulmonare, sau ca analgezic local. Uleiul mai conţine acetat de eugenol, acid oleanolic, şi caryophyllen. Cercetătorii japonezi, au mai descoperit în compoziţia cuişoarelor substanţe cu efect antioxidant.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.