• La reducere!
  • -12%
Redigest 50 cps Hofigal, REMEDII NATURISTE
Redigest 50 cps Hofigal, REMEDII NATURISTE

Redigest 50 cps Hofigal

Redigest 50 cps Hofigal

Asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive cu actiune de completare a dietei zilnice si substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar in mentinerea functiilor fiziologice ale aparatului digestiv si glandelor anexe.

2236
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
27,72 lei 31,50 lei -12%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,54 lei.


 

Redigest 50 cps Hofigal

Asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive cu actiune de completare a dietei zilnice si substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar in mentinerea functiilor fiziologice ale aparatului digestiv si glandelor anexe.

Beneficii:
-protejeaza celula hepatica si imbunatateste functiile ficatului;
-contribuie la buna functionare a tubului digestiv si a organelor anexe (ficat, pancreas);
-reglator al motilitatii tubului digestiv si al colecistului;
-inlatura senzatia neplacuta de balonare si ajuta la eliminarea gazelor formate;
-are efect litolitic, impiedica formarea calculilor biliari si renoureterali;
-normalizeaza nivelul colesterolului si zaharului din sange;
-este un bun detoxifiant al organismului (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism).
-este recomandat si persoanelor imobilizate timp indelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.

Compozitie:
-280 mg pulbere din cuticula de pipota de pui,
-180 mg pulbere din fructe de Armurariu (Silybum marianum),
-amidon de porumb,
-talc,
-stearat de magneziu si aerosil pana la 570 mg.

Administrare:
Adulti: cate 2 capsule de 3 ori pe zi,cu jumatate de ora inaintea meselor.

Doza de intretinere: cate 2 capsule de 2 ori pe zi(inaintea meselor depranz si seara), in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3 - 5 pana la 10 zile.

Copii 3 - 12 ani: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inaintea meselor.

Atentionari:
Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
A se pastra la temperatura camerei (15-250C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original!
A nu se depasi dozarecomandata pentru consumul zilnic!
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj!
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !
Capsulele NU contin lactoza!

Rolul componentelor:
Specie anuală sau bienală de cultură, cu tulpina erectă, înaltă de 0,5-1,5 m, ghimpoasă; frunze alterne, alungit-ovate, cu pete albicioase, cu nervurile prelungite cu ghimpi; florile tubulare grupate în antodii mari (4-5 cm diametru), având foliolele involucrale terminate cu ghimpi ascuţiţi; fructele achene, brun deschise. Se recoltează fructele, coapte, în perioada iunie-septembrie.
Plantă medicinală consacrată, armurariu a fost folosit ca remediu natural, tradiţional, de foarte multă vreme, cu referinţe bibliografice datând din secolul I. Naturalistul roman Pliniu cel Bătrân a notat că sucul plantei „transportă bila”. Medicul militar roman Dioscorides a folosit seminţele ca remediu pentru copii şi pentru cei muşcaţi de şerpi.
Alţi naturalişti, de-a lungul secolelor următoare, au recomandat utilizarea sa în tratamentul afecţiunilor ficatului şi splinei, pentru stimularea diurezei, eliminarea calculilor şi pentru tratamentul hidropiziei.
Din secolul XIX medicii germani foloseau şi recomandau armurariul pentru tratamentul problemelor hepatice şi de vezică biliară, precum şi pentru curăţarea intestinului. Anterior considerată în categoria plantelor amare, armurariul a câştigat recunoaştere ca unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru boli ale ficatului. Rademacher, medic german de la începutul secolului XIX, a dat pacienţilor săi tinctură din seminţe de armurariu, care s-a dovedit a fi un succes, aceasta găsindu-se şi astăzi în unele farmacopee sub denumirea de „Tinctura Cardui Mariae Rademacher”.
Mai recent, studiile asupra fructului de armurariu au relevat efectul său de protecţie asupra ficatului. Cercetătorii germani, care au relizat cele mai multe studii, au notat că acesta pare să protejeze ficatul animalelor de substanţe cu potenţial toxic ridicat, precum tetraclorura de carbon.
S-au realizat cercetări şi asupra compoziţiei chimice, şi s-a descoperit că fructele de armurariu conţin silymarina (un complex de substanţe din grupa flavonolignanilor), complex responsabil de proprietăţile hepatoprotectoare şi antihepatotoxicebine atât de cunoscute (protecţie faţă de cei mai puternici toxici hepatici precum amanitina şi faloidina). Niciun alt component chimic al plantei nu a fost atât de studiat în perioada recentă la fel ca silymarina, iar mai multe studii au arătat eficacitatea sa în tratarea a numeroase afecţiuni hepatice. Ciroza, intoxicaţia cu ciuperci, toate tipurile de hepatite, calculii biliari, expunerea profesională la substanţe toxice şi boli ale pielii, toate au arătat rezultate pozitive în studiile cu fructe de armurariu.
Se poate astfel înţelege de ce, în prezent, fructele de armurariu sunt frecvent regăsite în produsele naturiste recomandate pentru afecţiunile hepatice.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 cps
Forma de prezentare
Cutie

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri. Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare