ZANNA ULEI MASAJ AFRODISIAC 200ML SMART NUTRACEUTICAL
ZANNA ULEI MASAJ AFRODISIAC 200ML SMART NUTRACEUTICAL
Un blend de uleiuri esențiale din Migdale, Ylang-Ylang și Santal pentru un masaj aromaterapeutic oferând un stimulent afrodisiatic natural.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,54 lei.
ZANNA ULEI MASAJ AFRODISIAC 200ML SMART NUTRACEUTICAL
Un blend de uleiuri esențiale din Migdale, Ylang-Ylang și Santal pentru un masaj aromaterapeutic oferând un stimulent afrodisiatic natural.
Ingrediente principale:
Ulei de migdale:este bogat in apă si blochează in piele acizii grași esențiali care ii redau hidratarea pielii si o mențin hidratată mai mult timp. Contine vitaminele A si E, dar si acizi grași esențiali naturali.
Ulei de Ylang-Ylang: induce o stare de euforie, plăcere, bucurie, poftă de viață, relaxare, senzualitate.
Ulei Santal: are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional.
Conține ingrediente de origine 100% naturale, fără SLS, parabeni,parfum sintetic și coloranți arificiali.
Mod de aplicare: Aplicatii locale pe piele, cu masaj usor.
Efect: stimulent afrodisiac.
INGREDIENTE: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIUS OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, TOCOPHEROL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL,CANANGA ODORATA FLOWER OIL, MENTHA PIPERITA LEAF OIL, SANTALUM ALBUM OIL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, JASMINUM OFFICINALE OIL, LIMONENE LINALOOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE , CINNAMALDEHYDE, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL , FARNESOL, GERANIUL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL-substanțe prezente în mod normal în uleiurile esențiale.
Rolul componentelor:
Ylang ylang, arbore din familia Annonaceae originar din sudul Asiei, denumit şi arborele parfumat, creşte până la 40 de metri înălţime, având un diametru de aprox. 45 de centimetri cu tulpina dreaptă, cu scoarţa netedă, coroană în formă neregulată; când este cultivat pentru extragerea parfumului este lăsat să crească până la 3 metri pentru colectarea mai uşoară a florilor. Frunzele sunt simple, alterne, ovat-oblongi la bază, asimetrice, aprox. 13-29 cm / 4-10 cm, cu margini mai mult sau mai puţin vălurite, cu nervura principală şi cele laterale alb-păroase pe ambele feţe. Inflorescenţa este lungă de 1-4 cm, cu 2-6 flori de culoare verde-mat care devine galben cu timpul. Fructele constituite din multe monocarpii separate care din verde-închis la coacere devin negre.
Din florile sale se obţine un parfum pătrunzător dar efemer. În limba arhipelagului Filipine ylang-ylang înseamnă “floarea florilor”; oamenii din partea locului realizează ghirlande din aceste flori.
După unii autori, industria cu ylang-ylang a început în Filipine la Manila în jurul anului 1860 unde un marinar naufragiat pe nume Albert Schwenger a fost încântat de parfumul florilor. El a călătorit de-a lungul insulei şi a distilat flori de ylang-ylang în cantităţi mici. În scurt timp, industria a ajuns în posesiunile franceze din Oceanul Indian; până în 1909 s-au raportat 200 000 arbori de ylang ylang în insula Reunion. Alţi autori afirmă că uleiul de ylang-ylang a fost utilizat din 1880, iar în 1974 în statele unite utilizarea sa în parfumerie atingea aprox. 35 000 kg/an.
Uleiul de ylang-ylang adăugat la uleiul de cocos, alături de alte ingrediente, reprezintă uleiul Macassar care era foarte familiar bărbaţilor dichisiţi din epocile Victoriană şi Eduardiană. Popoarele băştinaşe credeau că amestecul de ulei de cocos cu ylang-ylang alungă spiritele rele, şi vindecă spiritul de boală. În prezent este utilizat şi în industria alimentară ca ingredient aromatizant.
Furnizarea uleiului vine în mare parte din insulele Oceanului Indian în special Comores, Madagascar şi Mayotte. Este un complex biochimic ce conţine geraniol, linalool esteri ai acizilor acetic şi benzoic, p-cresol metil ester, cadinen, unele sescviterpene şi fenoli. Este pe larg folosit în industria parfumurilor din gamele elevate. Nu poate fi înlocuit. Prezintă note florale la vârf, fiind folosit în compoziţii florale şi orientale.
În medicina tradiţională se folosesc frunzele pentru piele şi mucoase, seminţele în tratamentul febrei; în Indonezia florile sunt folosite contra malariei iar frunzele sunt frecţionate pe piele pentru calmarea mâncărimii; uleiul esenţial are efect liniştitor asupra sistemului nervos şi de îmbunătăţire a dispoziţiei, ajutând în stări de anxietate, tensiune, şoc, teamă şi panică. Calităţile sale afrodisiace pot fi utile în impotenţă şi frigiditate. Are efect calmant asupra pielii iar efectul său stimulent asupra scalpului susţine creşterea sănătoasă a părului.
Recent, a crescut considerabil interesul faţă de uleiul de Cananga în vederea utilizării medicinale. Astfel, rezultatele unui studiu au demonstrat că inhalarea uleiului a redus semnificativ presiunea sangvină sistolică şi diastolică şi, de asemenea, a redus frecvenţa cardiacă la unii pacienţi.
Lemnul de santal este un mic copac numit Album santalum, originar din zonele tropicale. Arborele este nativ din India, cultivat și în China, Indonezia, Sri Lanka, Malaezia, Filipine și Australia de Nord sau Vest.
Lemnul de santal face parte din familia de Santalaceae. Are o viață lungă, de aproximativ 100 de ani, și este ușor de identificat pentru parfumul deosebit. Defrișările masive din ultima vreme au dus la dispariția lemnului de santal în pădurile sălbatice. Din acest motiv, guvernul Indiei a interzis exportul de lemn de santal. Lemnul de santal conține taninuri, rășini și ceară, și o sumedenie de acizi cu efecte terapeutice extraordinare. Antioxidanții prezenți în extractele de santal, în special în frunzele și scoarța copacului au fost utilizate în medicina ayurvedică de mai bine de două milenii.
- Stoc
- In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
- Cantitate
- 200 ml
- Forma de prezentare
- Flacon