- La reducere!
- -10%
Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma
OzoneAcne Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma
Se recomanda ca fiind cel mai eficient ulei esential in tratarea ACNEII.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 107 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 107 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,14 lei.
-uleiul esential ozonat OZONACNE® se foloseste ca ADJUVANT in tratarea ACNEII.
-Particularitatea produsului provine nu doar din combinarea efectelor antiinflamatoare, anti pruriginoase, antioxidante, antimicrobiene si de refacare a pielii manifestata de uleiurile din compozitie. Adaugarea de ozon O3 aduce un plus major de beneficiu deoarece: creste de 10 ori absorbtia compusilor activi din uleiuri, are efect antiinflamator, vasodilatator local ceea ce stimuleaza procesele imunologice si de reparatie naturale, are un puternic efect antimicrobian.
Compozitie:
Uleiuri esentiale bio ,ozonate
-Ulei de canepa (Cannabis sativa)
-Ulei de cocos (Cocos nucifera)
-Ulei de masline (Olea europaea)
-Ulei de oregano (Origanum vulgare)
Administrare:
1-2 picaturi de 2-3ori pe zi, pe fiecare leziune cutanata. Aplicați uleiul ozonat pe fata (pentru coșuri / piele cu acnee nu vă masați pielea, frecați ușor pe toată fața).
Tratamentul trebuie urmat consecvent pana la vindecarea leziunilor. Este un tratament eficient pentru vindecarea cicatricilor cutanate după acnee și întreruperea reacțiilor inflamatorii.
Ajută la îmbunătățirea circulației sanguine a pielii, la detoxifierea pielii și la prevenirea petelor.
Recomandare: Pentru un efect de reducere a numarului de recaderi si de reaparitie a leziunilor, se recomanda asocierea cu administrarea pe cale interna a produsului Ozonated Hemp Oil Full Spectrum 5% CBD pe termen lung, de cel putin 6 luni.
Pastrare: in ambalajul original, la loc uscat si racoros, ferit de soare cu temperaturi mai mici de 25°.
Botaniştii au polemizat multă vreme pe marginea încadrării botanice a cânepei, unii susţinând existenţa a mai multor specii, alţii doar a mai multor varietăţi. Se consideră totuşi că, de vreme ce plantele, prin hibridizare, produc seminţe fertile, cânepa poate fi clasificată ca o singură specie, dar cu cel puţin o subspecie importantă.
Locul de origine al cânepei este vestul Asiei şi India, unde Bast a raportat că aceasta se cultiva pentru seminţe. Cânepa a fost bine cunoscută de către grecii şi romanii din antichitate, dar se pare că aceştia nu erau familiarizaţi cu proprietăţile sale narcotice. Dioscorides menţiona doar că sucul proaspăt din seminţe domoleşte durerile de urechi, aceeaşi afirmaţie fiind făcută şi de către Galen. Herodot o menţionează, de asemenea, şi afirmă că sciţii o cultivau şi o foloseau pentru a-şi face haine. În India, în schimb, era cunoscută ca şi „stimulatoarea plăcerii”, „provocatoarea dorinţei”, „liantul prieteniei”, „cauza mersului legănat”, „autorul râsului” etc. Pliniu a menţionat planta sub numele de Cannabis. Denumirea plantei, derivă din grecescul cannabis şi latinescul sativa, însemnând folositor.
În nordul Europei planta a ajuns probabil înaintea migraţiei anglo-saxone. Aceasta era cultivată în special pentru extragerea fibrelor din care erau confecţionate articole de îmbrăcăminte şi frânghii. În sănătate, oficial folosite erau seminţele, care sunt menţionate în cărţile medievale ca şi calmante pentru tuse. În plus, seminţele de cânepă au constituit un ingredient popular pentru diferite feluri de mâncare, dar Matthiolus avertiza asupra efectului anafrodisiac manifestat la utilizarea frecventă. În Letonia, cânepa verde era consumată ca remediu pentru arsuri la stomac. În Rusia şi Grecia, uleiul de cânepă era consumat în timpul posturilor severe și prelungite, constituind uneori aproape singurul aliment. Medicinal, seminţele mai erau prescrise în caz de pleurezie, icter, viermi intestinali.
Seminţele, neposedând efecte hipnotice, sunt şi astăzi consumate ca aliment, proaspete sau preparate, fiind destul de gustoase, dar greu de separat de coajă. Acestea conţin în jur de 27,1% proteine, 25,6% grăsimi şi 7,4% carbohidraţi. Uleiul extras din ele este foarte nutritiv, bogat în acizi graşi esenţiali. În fitoterapie sunt folosite ca şi analgezice, antihelmintice, diuretice, emoliente, emenagoge, febrifuge, laxative şi tonice. Sunt utile în tratamentul constipaţiei cauzate de retenţia de lichide. Pot fi, datorită conţinutului de acizi graşi esenţiali, foarte utile în tratamentul multor afecţiuni nervoase.
În zona temperată, uleiul este preluat şi procesat de la plantele femele care au fost lăsate să stea după ce au fost recoltate plantele mascule producătoare de fibre. Fibrele se obţin din tulpini; acestea sunt puternice şi foarte durabile, şi sunt şi astăzi utilizate pentru confecţionarea ţesăturilor grosiere şi a frânghiilor. Uleiul obţinut prin deshidratarea seminţelor este folosit la iluminat, la fabricarea săpunurilor, vopselelor şi lacurilor etc. Atunci când sunt utilizate pentru fabricarea hârtiei, tulpinile sunt recoltate toamna şi topite sau aburite până când fibrele pot fi eliminate. Fibrele sunt fierte timp 2 ore sau mai mult, cu leşie, apoi bătute într-o moară cu bile sau Hollander bătător. Se obţine o hârtie de culoare albă.
Frunzele sunt opuse, de 1-4cm lungime, de formă ovală, aproape glabre, cu marginea întreagă sau uşor dinţată. Vara face flori de culoare liliachie, adunate în bucheţele.
În scopuri medicinale de la oregano se folosesc frunzele, florile şi seminţele.
Conţine ulei volatil (timol, carvacrol), acizi cafeic şi rozmarinic, tanin şi serpilină.
Oregano are numeroase beneficii, dar este cel mai cunoscut pentru proprietăţile sale digestive, expectorante, antivirale, antibacteriene, antifungice, antiparazitare, antioxidante şi antiinflamatorii. În plus, oregano este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante puternice, ca antimutagen şi anticancerigen.
Oregano ameliorează digestia, previne balonarea, protejează inima, scade colesterolul, scăzând riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral, tratează Giardia, o boală intestinală cauzată de parazitul Giardia şi protejează celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.
Uleiul de oregano poate provoca reacţii adverse la persoanele alergice la plantele aromatice (familia Lamiaceae). De asemenea, uleiul de oregano este interzis femeilor gravide sau bolnavilor de anemie feriprivă, acesta putând reduce absorbţia de fier în organism.