• La reducere!
  • -10%
Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma, ULEIURI ESENTIALE
Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma, ULEIURI ESENTIALE
Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma, ULEIURI ESENTIALE
Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma, ULEIURI ESENTIALE

Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma

OzoneAcne Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma

Se recomanda ca fiind cel mai eficient ulei esential in tratarea ACNEII.

4048
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
107,16 lei 119,06 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 107 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 107 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,14 lei.


 
OzoneAcne Ulei pentru Acnee 20ml HempMed Pharma
Produs revolutionar obtinut  dupa 50 ani de cercetare medicala si farmacolgica . Folosind in premiera mondiala ozonarea ca mijloc de multiplicare de pana la 10 ori a efectelor benefice si curative ale substantelor active din compozitia uleiurilor esentiale bio.Se recomanda ca fiind cel mai eficient ulei esential in tratarea ACNEII.
Beneficii:
-uleiul esential ozonat OZONACNE® se foloseste ca ADJUVANT in tratarea ACNEII.
-Particularitatea produsului provine nu doar din combinarea efectelor antiinflamatoare, anti pruriginoase, antioxidante, antimicrobiene si de refacare a pielii manifestata de uleiurile din compozitie. Adaugarea de ozon O3 aduce un plus major de beneficiu deoarece: creste de 10 ori absorbtia compusilor activi din uleiuri, are efect antiinflamator, vasodilatator local ceea ce stimuleaza procesele imunologice si de reparatie naturale, are un puternic efect antimicrobian.

Compozitie:

Uleiuri esentiale bio ,ozonate
-Ulei de canepa  (Cannabis sativa)
-Ulei de cocos  (Cocos nucifera)
-Ulei de masline  (Olea europaea)
-Ulei de oregano  (Origanum vulgare)

Administrare:

1-2 picaturi de 2-3ori pe zi, pe fiecare leziune cutanata. Aplicați uleiul ozonat pe fata (pentru coșuri / piele cu acnee nu vă masați pielea, frecați ușor pe toată fața).
Tratamentul trebuie urmat consecvent pana la vindecarea leziunilor. Este un tratament eficient pentru vindecarea cicatricilor cutanate după acnee și întreruperea reacțiilor inflamatorii.
Ajută la îmbunătățirea circulației sanguine a pielii, la detoxifierea pielii și la prevenirea petelor.
Recomandare: Pentru un efect de reducere a numarului de recaderi si de reaparitie a leziunilor, se recomanda asocierea cu administrarea pe cale interna a produsului Ozonated Hemp Oil Full Spectrum 5% CBD pe termen lung, de cel putin 6 luni.

Atentionari:
Pastrare: in ambalajul original, la loc uscat si racoros, ferit de soare cu temperaturi mai mici de 25°.
Reactii adverse: fiind un produs natural si neavand substante de sinteza, produsul este foarte bine tolerat, dar daca apar reactii alergice acestea dispar la intreruperea tratamentului.
Rolul componentelor:
Canepa este o plantă binecunoscută din familia Cannabaceae, erbacee, anuală sau bienală, dioică (florile sunt unisexuate şi sunt dispuse pe indivizi diferiţi), de obicei ramificată, cu frunze lung peţiolate, 3 la 7 penate, cu foliolele lanceolate şi serate; florile femele reduse la perigon, cu o singură bractee şi grupate într-o inflorescenţă spiciformă, cele mascule formează panicule bogate în polen; fructul este o achenă gri-verzuie, lucioasă, lungă de 3,5-5 mm şi lată de 2,5-4 mm.
Botaniştii au polemizat multă vreme pe marginea încadrării botanice a cânepei, unii susţinând existenţa a mai multor specii, alţii doar a mai multor varietăţi. Se consideră totuşi că, de vreme ce plantele, prin hibridizare, produc seminţe fertile, cânepa poate fi clasificată ca o singură specie, dar cu cel puţin o subspecie importantă.
Locul de origine al cânepei este vestul Asiei şi India, unde Bast a raportat că aceasta se cultiva pentru seminţe. Cânepa a fost bine cunoscută de către grecii şi romanii din antichitate, dar se pare că aceştia nu erau familiarizaţi cu proprietăţile sale narcotice. Dioscorides menţiona doar că sucul proaspăt din seminţe domoleşte durerile de urechi, aceeaşi afirmaţie fiind făcută şi de către Galen. Herodot o menţionează, de asemenea, şi afirmă că sciţii o cultivau şi o foloseau pentru a-şi face haine. În India, în schimb, era cunoscută ca şi „stimulatoarea plăcerii”, „provocatoarea dorinţei”, „liantul prieteniei”, „cauza mersului legănat”, „autorul râsului” etc. Pliniu a menţionat planta sub numele de Cannabis. Denumirea plantei, derivă din grecescul cannabis şi latinescul sativa, însemnând folositor.
În nordul Europei planta a ajuns probabil înaintea migraţiei anglo-saxone. Aceasta era cultivată în special pentru extragerea fibrelor din care erau confecţionate articole de îmbrăcăminte şi frânghii. În sănătate, oficial folosite erau seminţele, care sunt menţionate în cărţile medievale ca şi calmante pentru tuse. În plus, seminţele de cânepă au constituit un ingredient popular pentru diferite feluri de mâncare, dar Matthiolus avertiza asupra efectului anafrodisiac manifestat la utilizarea frecventă. În Letonia, cânepa verde era consumată ca remediu pentru arsuri la stomac. În Rusia şi Grecia, uleiul de cânepă era consumat în timpul posturilor severe și prelungite, constituind uneori aproape singurul aliment. Medicinal, seminţele mai erau prescrise în caz de pleurezie, icter, viermi intestinali.
Seminţele, neposedând efecte hipnotice, sunt şi astăzi consumate ca aliment, proaspete sau preparate, fiind destul de gustoase, dar greu de separat de coajă. Acestea conţin în jur de 27,1% proteine, 25,6% grăsimi şi 7,4% carbohidraţi. Uleiul extras din ele este foarte nutritiv, bogat în acizi graşi esenţiali. În fitoterapie sunt folosite ca şi analgezice, antihelmintice, diuretice, emoliente, emenagoge, febrifuge, laxative şi tonice. Sunt utile în tratamentul constipaţiei cauzate de retenţia de lichide. Pot fi, datorită conţinutului de acizi graşi esenţiali, foarte utile în tratamentul multor afecţiuni nervoase.
În zona temperată, uleiul este preluat şi procesat de la plantele femele care au fost lăsate să stea după ce au fost recoltate plantele mascule producătoare de fibre. Fibrele se obţin din tulpini; acestea sunt puternice şi foarte durabile, şi sunt şi astăzi utilizate pentru confecţionarea ţesăturilor grosiere şi a frânghiilor. Uleiul obţinut prin deshidratarea seminţelor este folosit la iluminat, la fabricarea săpunurilor, vopselelor şi lacurilor etc. Atunci când sunt utilizate pentru fabricarea hârtiei, tulpinile sunt recoltate toamna şi topite sau aburite până când fibrele pot fi eliminate. Fibrele sunt fierte timp 2 ore sau mai mult, cu leşie, apoi bătute într-o moară cu bile sau Hollander bătător. Se obţine o hârtie de culoare albă. 
Oregano creşte prin fâneţele din regiunile de deal şi de munte. Este o plantă semilemnoasă perenă, un arbust ce poate atinge 60cm înălţime. În pământ are un rizom lignificat gros de 2-3 cm din care iau naştere atât tulpini sterile, cât şi florifere, patru unghiulare, drepte şi ramifcate în partea superioară, dar şi numeroase rădăcini filiforme.
Frunzele sunt opuse, de 1-4cm lungime, de formă ovală, aproape glabre, cu marginea întreagă sau uşor dinţată. Vara face flori de culoare liliachie, adunate în bucheţele.
În scopuri medicinale de la oregano se folosesc frunzele, florile şi seminţele.
Conţine ulei volatil (timol, carvacrol), acizi cafeic şi rozmarinic, tanin şi serpilină.
Oregano are numeroase beneficii, dar este cel mai cunoscut pentru proprietăţile sale digestive, expectorante, antivirale, antibacteriene, antifungice, antiparazitare, antioxidante şi antiinflamatorii. În plus, oregano este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante puternice, ca antimutagen şi anticancerigen.
Oregano ameliorează digestia, previne balonarea, protejează inima, scade colesterolul, scăzând riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral, tratează Giardia, o boală intestinală cauzată de parazitul Giardia şi protejează celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.
Uleiul de oregano poate provoca reacţii adverse la persoanele alergice la plantele aromatice (familia Lamiaceae). De asemenea, uleiul de oregano este interzis femeilor gravide sau bolnavilor de anemie feriprivă, acesta putând reduce absorbţia de fier în organism.
 
Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
20 ml
Forma de prezentare
Flacon
Misiunea lor este de a ajuta un numar cat mai mare de oameni sa isi recapete starea de sanatate cu ajutorul uleiurilor esentiale naturale, obtinute in sistem ecologic.
Mottoul lor este "Imagine no borders for healing" (Imaginati-va ca nu exista granite pentru sanatate). Si adevarul este ca natura , printr-o evolutie de milioane de ani ne pune la dispozitie cele mai bune remedii pentru vindecare.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare