- La reducere!
- -10%
Ulei Esential Tamaie Bio 10ml Sonnentor
Ulei Esential Tamaie Bio 10ml Sonnetor
Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 112 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 112 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,24 lei.
Ulei Esential Tamaie Bio 10ml Sonnetor
Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.
Beneficii:
-Relaxare si imbunatatirea sentimentelor de anxietate
-Imbunatatirea somnului
-Sesiuni de meditatie
-Parfumarea casei
-Purificarea aerului si a suprafetelor de mobila
-Tinerea insectelor la distanta, mai ales tantarii
-Intarirea sistemului imunitar prin inahalari sau aplicatii locale
-Imbunatatirea durerilor de musculatura sau incheieturi
-Imbunatatirea circulatiei sanguine
-Imbunatatirea durerilor de stomac sau balonarilor
-Eliberarea cailor respiratorii
-Ameliorarea alergiilor
-Igiena orala
-Intarirea unghiilor si a parului
-Prevenirea imbatranirii premature
-Imbunatatirea aspectului acneei
-Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.
-Uleiurile Esențiale, denumite Eterice - "Eteric" înseamnă "ceresc" de acum 5 000 de ani, alchimiștii le-au distilat din plante și flori aromatice. Au folosit uleiurile și pentru îmbălsămare, uleiurile prețioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esențiale sunt esența pură a unei plante și nu "ulei" în sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile în aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca în uleiuri (loțiuni) de corp sau ca și ingredient pentru spray-uri de cameră și pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampon sau deodorante. Aromaterapia folosește puterea uleiurilor esențiale pentru a susține cu ușurință corpul și sufletul.
-Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.
Compozitie:
-Ulei esențial natural 100% pur, obtinut din Agricultură Ecologică. certificată și controlată.
Distilare cu aburi din rasina.
BIO - ECOLOGIC conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie)
Administrare:
Puneți doar trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucurați-vă pe deplin de mireasmă!
Se diluează cinci până la zece picături de ulei esențial, diluat cu apă, în lampa de aromaterapie și creați o atmosferă cerească în sufragerie într-o clipă.
Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea într-un difuzor electric.
Acest lucru creează o climă plăcută în cameră. O ceață bogată în umezeală transportă miresmele prin cameră.
Rolul componentelor:
Boswellia serrata este o specie de arbore din familia Burseraceae care vegetează zonele uscate din regiunile montane din India, nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Denumită popular tămâie indiană, este evident înrudită cu mai cunoscutul arbore care produce tămâia, şi, la fel ca acesta, trunchiul Boswelliei produce o substanţă rezinoasă cunoscută printre localnici sub numele de guggul sau shallaki (din sanscrită).
Denumirea generică Boswellia a fost dată după Dr. Boswell din Grădina Botanică din Edinburgh, prieten al directorului Grădinii Botanice din Calcutta, William Roxburgh. Denumirea specifică serrata provine din cuvântul serra (fierăstrău) referindu-se la marginea dinţată a frunzelor.
Boswellia serrata este una din plantele antice cele mai valoroase în medicina Ayurvedică. „Gajabhakshya”, o denumire sanscrită utilizată uneori pentru Boswellia, sugerează faptul că elefanţii se bucură de această plantă ca parte din dieta lor.
Se cunosc trei texte renumite din fundamentele ştiinţei Ayurvedice clasice care îşi are rădăcinile în India: Charaka’s Charaka Samhita (c.B.C. 700), primul text medical fundamental; Susruta’s Susruta Samhita (c.B.C. 600), care se presupune că a reunit întreaga cunoaştere medicală, cu o concentrare aparte pe chirurgie; şi tomul cuprinzând două volume – Astanga Samgraha şi Astanga Hridaya (c.130-200 A.D.), scris de Vagbhata cel Bătrân şi Vagbhata cel Tânăr, care sintetizează lucrările scrierilor anterioare şi sumarizează cele opt părţi ale medicinei Ajurvedice în versuri şi proză. Primele două texte descriu activitatea antireumatică şi antiartritică a rezinei arborelui. Pe lângă utilizarea sa benefică în artrite, această rezină este menţionată, de asemenea, în textele de medicină tradiţională Unani ca un remediu eficient în diaree, dizenterie, viermi intestinali, abcese, febră (antipiretic), afecţiuni ale pielii şi sângelui, afecţiuni cardiovasculare, afte bucale, dureri de gât, bronşite, astm, tuse, scurgeri vaginale, calviţie, icter, hemoroizi, dismenoree, şi pentru stimularea ficatului. Este considerată, de asemenea, diaforetică, astringentă, diuretică şi stimulentă.
Medicina modernă o recomandă ca antiartritică, antiinflamatoare, antihiperlipidemică (pentru controlul lipidelor serice), antiaterosclerotică (reduce riscul formării ateroamelor), analgezică şi hepatoprotectoare.
Rezina extrasă din Boswellia conţine monoterpene, diterpene şi triterpene (α şi β-amirine) acizi triterpenici pentaciclici (acizii boswelici) şi tetraciclici.
Studiile ştiinţifice desfăşurate asupra acestei plante au revelat faptul că rezinele manifestă potenţial efect antifungic, anticoagulant, juvenomimetic şi anticarcinogenic. Investigaţiile au mai arătat, de asemenea, efecte benefice în imunomodulaţie, în astmul bronşic, poliartrite, hepatita C, colite şi afecţiunea Crohn.
Recent s-a descoperit faptul că uleiul din Boswellia pare să distingă celulele canceroase de celulele normale ale vezicii urinare şi suprimă dezvoltarea primelor. Analizele micrometrice şi bioinformatice au propus mai multe căi metabolice care pot fi activate de tămâia indiană pentru a induce moartea celulelor canceroase din vezica urinară, sugerând astfel faptul că aceasta reprezintă un agent intravezical alternativ în tratamentul cancerului de vezică urinară.