- La reducere!
- -7%
Ulei Esential Premium Selection D'or Lemn de Trandafir 5ml Solaris
Ulei Esential Premium Selection D'or Lemn de Trandafir 5ml Solaris
Lemnul de trandafir, cunoscut si sub denumirea de Palisandru, este un arbore exotic, cu inaltimi de pana la 30 de m, cu diametre de 40-50 de cm, cu flori mari, albastre sau rosii. Lemnul sau este foarte parfumat si dens, de culoare neagra - violeta, care creste in zonele tropicale din India, America și Madagascar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,46 lei.
Ulei Esential Premium Selection D'or Lemn de Trandafir 5ml Solaris
Lemnul de trandafir, cunoscut si sub denumirea de Palisandru, este un arbore exotic, cu inaltimi de pana la 30 de m, cu diametre de 40-50 de cm, cu flori mari, albastre sau rosii. Lemnul sau este foarte parfumat si dens, de culoare neagra - violeta, care creste in zonele tropicale din India (Dalbergia latifolia - palisandru indian), America (Dalbergia nigra - palisandru brazilian sau palisandru de Rio) și Madagascar.
Beneficii:
Ajuta la diminuarea durerilor de cap sau de dinti, poate fi picurat in lampa de aromoterapie pentru alungarea senzației de greață si pentru reglarea respiratiei in caz de raceala.
Continut:
Uleiul esential Selection d’Or LEMN DE TRANDAFIR Solaris este produs cu maiestrie din planta Aniba rosaeodora, prin distilare cu vapori de apa.
Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de lemn de trandafir.
Administrare:
Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.
Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.
Rolul componentelor:
Trandafirul este o plantă perenă şi se prezintă sub formă de arbust. Acesta creşte şi spontan, dar este mai ales cultivat în parcuri şi gradini, ca plantă decorativă.
Trandafirul face parte din familia rozaceelor, fiind una dintre cele mai răspândite şi mai cunoscute plante. În prezent, în lume se cultivă peste 20.000 de soiuri de trandafir.
Partea medicinală a trandafirului sunt petalele, din care se prepară infuzie şi sirop. De asemenea, din petale se fac dulceţuri şi gemuri iar extractele de petale se folosesc şi în industria produselor cosmetice, iar uleiurile sunt folosite în aromaterapie.
Petalele de trandafir conţin ulei volatil, tanini, derivaţi flavonici, nerol, citronelol, zaharuri, ceară şi acid galic.
Actiunea florilor de trandafir determină efecte cicatrizante, antidiareice, antidizenterice, astringente, antihemoragice, antihelmintice, antiinflamatoare, dezinfectante, antipiretice, antiseptice, antimicotice, aromatizante, fortifiante, mineralizante şi tonice.
Preparatele din trandafir, procesate în diferite moduri (infuzie, tincturi, oţet de trandafiri, petale amestecate cu miere), sunt indicate în gripă, bronşite, răceli, astm bronşic, hiperhidroză (transpiraţie în exces), laringită, micoze bucale şi vaginale, afte, faringite, amigdalite, stomatite, diaree cronică şi dizenterie, hemoroizi, angină pectorală, acnee, plăgi, leucoree, iritaţii oculare ori la nivelul pleoapelor sau în conjunctivite.
Ceaiul de trandafiri nu este recomandat persoanelor care au alergie la petale de trandafiri deoarece poate determina arsuri la nivelul stoamcului.
De asemenea, preparatele pe bază de randafiri nu se asociază cu medicamente antiinflamatoare sau pentru subţierea sângelui.
Înainte de administrarea cantităţilor semnificative în anumite afectţiuni este necesar consultul medicului.
Un aspect important al acestei plante medicinale este subliniat de acţiunea apei naturale de trandafiri, care are efecte miraculoase asupra frumuseţii. Aceasta are multiple beneficii şi este adecvată tuturor tipurilor de piele.
Printre beneficiile sale enumerăm: este hidratantă, catifelează şi tonifică pielea, are proprietăţi antiinflamatorii, reducând iritaţiile pielii, curăţă porii pielii, are proprietăţi astringente uşoare, de aceea este recomandată după tratamentele faciale pentru închiderea porilor.
Are proprietăţi antiseptice şi antibacteriene, stimulează circulaţia sângelui la nivelul capilarelor, menţine echilibrul ph-ului pielii, are proprietăţi cicatrizante, stimulează procesul de regenerare al pielii, ajută la menţinerea tinereţii şi elasticităţii pielii, are proprietăţi antioxidante, calmează arsurile solare, stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului, întăreşte rădăcina firului de păr, stimulează creşterea acestuia şi ajută la regenerarea părului deteriorat.