- La reducere!
- -10%
ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA 10ML (UZ INTERN) ADAMS VISION
ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA 10ML (UZ INTERN) ADAMS VISION
Uleiul esential de scortisoara deriva din planta Cinnamomum Verum, astazi este cultivat in Asia (India) si exportat in toata lumea, in forma de ulei esential. Uleiul esential de scortisoara este specific datorita antioxidantilor, care se regasesc intr-o concentratie mai mare. Acest condiment este unul dintre cele mai vechi cunoscute, si a ajutat omenirea in multe sensuri, incepand de la combaterea depresiei pana la probleme digestive si prin relaxare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 16 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,32 lei.
ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA 10ML (UZ INTERN) ADAMS VISION
Uleiurile esentiale sunt lichide concentrate, care contin compusi de aroma din plante. Acestea sunt „esentiale” in sensul in care poarta mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esenta sa. Uleiurile esentiale pentru uz intern sunt o solutie naturala pentru mentinerea sanatatii. Uleiul esential contine principii active din planta din care s-a extras cu un efect puternic si rapid.
Uleiul esential de scortisoara deriva din planta Cinnamomum Verum, astazi este cultivat in Asia (India) si exportat in toata lumea, in forma de ulei esential. Uleiul esential de scortisoara este specific datorita antioxidantilor, care se regasesc intr-o concentratie mai mare. Acest condiment este unul dintre cele mai vechi cunoscute, si a ajutat omenirea in multe sensuri, incepand de la combaterea depresiei pana la probleme digestive si prin relaxare.
In antichitate scortisoara era un produs extrem de valoros, se spune ca era chiar echivalent cu aurul. Asa cum atunci erai un om prosper si bogat, si astazi detinand scortisoara si extractul acestuia vei deven mai relaxat, datorita beneficiilor sale. Scortisoara este cunoscuta pentru detinerea antioxidantilor, proprietati antiimflamatorii, antimicrobiale, antidiabetice.
Cea mai cunoscuta proprietate a uleiului de scortisoara este dilatarea venelor, ceea ce duce la sporirea afluxului de sange si mai putine sanse de imflamare.
Uleiul esential de scortisoara creat de Adams Supplements este unul dintre cele mai cunoscute uleiuri din industrie. Se poate utiliza pentru aroma, aplicandu-se direct pe piele sau chiar de uz intern. Acesta, prin dilatarea venelor relaxeaza fibrele musculare netede, ceea ce are drept rezultat sporirea afluxului de sange.
Uleiurile esentiale au un infinit de efecte pozitive, insa majoritatea se pot folosi doar in uzul extern. Cand vine vorba de cel pentru uz extern, trebuie sa fim extrem de precauti, deoarece odata ajunse in interior pot fi toxice si pot avea efecte negative asupra corpului uman.
Pentru un efect mai rapid, mai eficient si mai sigur Adams Supplements au creat uleiurile esentiale de uz intern.
Daca pana recent uleiurile se foloseau doar pentru aromaterapie, va prezentam inovatia care are puterea sa schimbe lumea medicinala. Uleiurile de uz intern usureaza modalitatea de adminitrare si au mult mai multe efecte pozitive si beneficii decat uleiurile de uz extern. Prin utilizarea interna ne putem bucura de mult mai multe beneficii a uleiului esential de scortisoara.
Acest produs este compus 100% din ulei esential de scortisoara, fiind de calitate farmaceutica.
Scortisoara este cunoscuta pentru efectele sale vasodilatatoare, de antioxidant si de stimulare a circulatiei sangelui. Produsul nu contine chimicale sau alte ingrediente daunatoare.
Tara de origine al acestui produs este India.
India exporta cantitati mari de uleiuri esentiale. India este cel mai mare producator de uleiuri esentiale, inclusiv cel de scortisoara, astfel fiind recunoscuti ca cei mai profesionisti in prepararea acestuia. De cand se produc uleiurile de uz intern precum cel de la Adams Supplement, procesul de producere utilizeaza ultimele inovatii, pentru a atinge cerintele consumatorilor, si pentru a ne bucura de multumirea acestora.
Efecte:
- vasodilatator
- antiinflamator
- vermifug
- distruge protozoarele
- antiviral
- antiagregant plachetar
- imunostimulent
- antidepresiv
- afrodisiac
- stimuleaza circulația sanguina
- antioxidant
- stabilizeaza glicemia
- antibacterian
- expectorant.
Uleiul de scortisoara este mult mai potent si mai concentrat decat condimentul uscat, avand componente speciale care nu se regasesc in condiment. Asadar uleiul esential de scortisoara este esential pentru o buna circulatie a sangelui, dilatand venele si stabilizand glicemia. Ajuta la o buna functionare a inimii.
Deoarece scortisoara este un bun antiimflamator, odata indus in organism, reduce aparitia cosurilor sau a iritatiilor de pe piele, fiind un remediu natural.
Cel de uz intern, are un mod de utilizare foarte simplu si sigur:
Cate 3-5 picaturi de 3 ori pe zi amestecate cu o lingurita de miere (sau pe o bucatica de paine, in cazul persoanelor diabetice). Se administreaza timp de 7-14 zile.
In urma mai multor studii, s-a dovedit ca scortisoara si uleiul esential de scortisoara au un efect pozitiv asupra eliberarii de inzulina, astfel stabilizeaza nivelul de zahar din sange. Scortisoara fiind un indulcitor natural, se poate folosi in deserturi si reduce pofta de dulce. Astfel ajuta si la pierderea in greutate.
Prezentare: 10 ml
Ingrediente Cantitate
Ulei esential de scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) 10.00 ml
Rolul componentelor:
În China antică, arborele de scorțișoară era văzut drept pomul vieții, oricine gusta din fructele sale fiind dăruit cu nemurire și fericire eternă. Legenda spune că focul prin care pasărea Phoenix moare și apoi renaște este întreținut de mirodenii precum scortișoara. Egiptenii din antichitate foloseau scorțișoara în cosmetică și ca ingredient pentru îmbălsămarea celor morți.Scorțișoara era utilizată, totodată, în ceremoniile religioase, iar în Mexic, nordul Africii și Arabia era o mirodenie obisnuită pentru mâncare și un ingredient apreciat al ceaiului și cafelei. În Persia și apoi în Europa , scorțișoara era considerată a fi un puternic afrodisiac. Încă din Evul Mediu , scortișoara era considerată drept un stimulent al apetitului și digestiei. Într-adevăr, scorțișoara, asemeni altor mirodenii, este recunoscută pentru ușurarea digestiei și a fost folosită în scopuri medicale pentru tratarea problemelor gastrointestinale, inclusiv senzația de greață , vomitatul și diareea.
Scorțișoara este un arbore tropical din familia dafinului și atinge înălțimi de 6-7 m în sălbăticie. Are frunze ovale, adânc striate, de culoare verde-închisă pe partea superioara și verde deschis pe cea inferioară. Scoarța este netedă și gălbuie. Atât scoarța cât și frunzele sunt puternic aromate. Florile sunt mici, de culoare albă-gălbuie și cu un miros dezagreabil. Fructele sunt de culoare purpurie închisă. Partea exterioară a scoarței, miezul ei și partea interioară sunt decojite. Apoi este lăsată să se usuce complet, ceea ce face ca bucățile de scorțișoară să se curbeze ca o foiță de țigară răsucită (pe verticala fâșiilor). Câteva astfel de scoarțe sunt rulate una în alta pentru a obține un produs compact, care este tăiat apoi în lungimi uniforme și sortat conform grosimii, aromei și a culorii.
În scop fitoterapeutic, scorțișoara are efect antipiretic, antiseptic, astringent, carminativ, diaforetic, fungicid, stomahic, tonic, expectorant, antiinflamator. Toate aceste proprietăți sunt oferite de uleiul de scorțișoară care este bogat în borneol, eugenol, mircen, 1,8-cineol.
Cercetările recente au scos la iveală faptul că scorțișoara are proprietăți antioxidante și antibacteriene, și reduce factorii de risc asociați cu bolile cardiovasculare și două tipuri de diabet.
În Europa , scorțișoara este de multă vreme un ingredient favorit în bucătarie , fiind utilizată mai ales pentru budinci, plăcinte, prăjituri, checuri sau gogoși. Ea își pune în valoare aroma în ceaiuri, ciocolată caldă ori cafea. Se utilizează sub formă de pulbere.
Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.