Telom R + Telom R sirop copii 120 cps + 150 ml DVR Pharm
Telom R + Telom R sirop copii 120 cps + 150 ml DVR Pharm
Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 105 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 105 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,10 lei.
Telom R + Telom R sirop copii 120 cps + 150 ml DVR Pharm
Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că exista o legătură între micșorarea lungimii telomerilor și procesul îmbătrânirii și al apariției bolilor. Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomerază (o enzimă care împiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu înaintarea în varstă. Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.
Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul.
– Astragalus (Astragalus membranaceus)– un bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) . Extractul de Astragalus, cu raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al căilor respiratorii, precum și al glandelor endocrine. Nu în ultimul rând, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți.
– Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)– este o algă unicelulară extrem de bogată în clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor. Dacă Astragalus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reîntinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale.
– Lăptișorul de matcă– potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului. El asigură o refacere rapidă în urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului, prevenind și având un efect adjuvant important în maladia Parkinson și Alzheimer, scleroză multiplă, demență vasculară etc.
– Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis) – un puternic remediu anti-cancer, făcând un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Sfera de acțiune a acestui tandem este impresionantă: cancer pulmonar, cancer la sân și ovarian, cancer de colon și de rect, cancer de prostată etc.
Compoziție: Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, standardizat, cu min 50% polizaharide: 200mg; capsulă de gelatină tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 30mg; Lăptișor-de-matcă liofilizat: 30mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 25mg*; Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordiceptic: 20mg; Alga – calcaroasă (Lithothamnium calcareum): 20mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), rizom, pulbere: 10mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere:10mg; Gheara-mâței (Uncaria tomentosa), scoarță, pulbere: 5mg.* Doza maximă recomandată aduce 10mg Zinc: 100% VNR (VNR = Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).
Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.
Acțiuni fiziologice:
Astragalus:
- contribuie la menţinerea sănătăţii imunitare
- susţine apărarea naturală a organismului
- contribuie la apărarea organismului împotriva agentilor externi
- creşte rezistenţa organismului în caz de condiţii ambientale neprielnice
- este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă
- susţine rezistenţa fizică şi mentală a organismului
- are un rol antioxidant protejând celulele şi ţesuturile de deteriorările oxidative;
- susţine sănătatea vaselor de sânge
- contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale normale
- ajuta la mentinerea fluiditatii fiziologice a sangelui
- poate proteja funcţia cardiacă
- contribuie la starea de bine fizică
- ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
- contribuie la rezistenţa în cursul ciclului premenstrual
- contribuie la atenuarea manifestaţiilor neplăcute asociate menopauzei
- reîntinerirea naturală a pielii şi ajută la menţinerea supleţii şi elasticităţii acesteia
- este util pentru protejarea pielii de distrugerea oxidativă indusă de radiaţiile UV
- antiperspirant util
- stimulează motilitatea spermei
Zincul contribuie la:
- metabolismul acido-bazic, normal
- metabolismul normal al carbohidratilor, macronutrientilor şi vitaminei A
- sinteza normală de ADN şi a proteinelor,
- menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale
- menţinerea sănătăţii sistemului osos
- la funcţionarea normală a sistemului imunitar
- la procesul de diviziune celulară
- la menţinerea sănătăţii părului şi a unghiilor
Efecte ale extractelor din compoziţie:
- susţin capacitatea de apărare a organismului în faţa microorganismelor ce afectează aparatul respirator, urinar, digestiv.
- contribuie la activarea imunităţii în sensul depistării celulelor din organism ce au suferit mutaţii şi eliminării lor.
- susţin anumite sisteme (endocrin, imunitar, cardiac) sau organe (ficat, rinichi) în timpul administrării de chemoterapice.
- contribuie la refacerea şi menţinerea structurii hepatice normale.
- prin susţinerea imunităţii, ajută organismul în blocarea replicării şi a proceselor trofice ale viruşilor patogeni de tip hepatic, herpetic, etc.
- infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC.
- contribuie la modularea reacţiei imune, cu beneficii în cazul afectărilor bronşice sau la nivelul căilor respiratorii superioare de tip alergic.
- contribuie la menţinerea funcţiilor normale ale organismului în cazul interacţiunilor, accidentale sau voite, cu diferite tipuri de radiaţii.
- susţin buna funcţionare şi structura normală a articulaţiilor, îndeosebi a ţesuturilor elastice susceptibile la procese degenerative, auto-imune etc.
- îmbunătăţesc procesele trofice la nivelul pielii, contribuie la elasticitate şi la o hidratare normală, specifică vârstei tinere.
- contribuie la modularea reacţiei de apărare a organismului în procesele auto-imune ce afectează derma, epiderma, ţesutul conjunctiv din organele interne.
TELOM-R ȘI IMUNITATEA – Atunci când le sunt activate telomerazele (enzimele care acționează la nivelul telomerilor), celulele sistemului imunitar devin foarte rezistente, active și eficiente în lupta cu diverșii agresori ai organismului. La nivel practic, aceasta înseamnă că bolile infecțioase și tumorale vor fi prevenite, dar și tratate cu o eficiență incredibilă, cu ajutorul TELOM-R. Așadar, fie că vrem să ne protejăm de epidemiile de gripă, că vrem să prevenim sau să tratăm o infecție urinară, digestivă, respiratorie etc., produsul TELOM-R este cea mai bună soluție.
TELOM-R ȘI TINEREȚEA PIELII – Poate că cele mai spectaculoase efecte le are acest stimulator de telomeraze la nivelul pielii. Acțiunea sa reîntineritoare, pornind de la nivel celular, face pielea mai elastică, mai fermă, îi redă strălucirea și sănătatea.
Precauții: Poate interacționa cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se întrerupe administrarea produsului înaintea intervențiilor chirurgicale (crește riscul sângerării).
Contraindicații: Nu se cunosc.
Prezentare: Flacon cu 120 capsule. 60g
*Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, în funcție de persoana, de starea de sănătate, de stilul de viața al fiecăruia. Informaţiile furnizate pe site-ul dvrpharm.ro au caracter informativ şi nu substituie sfaturile cadrelor medicale. A se citi cu atenție informațiile de pe ambalaj.
TELOM-R sirop copii
Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că exista o legătură între micșorarea lungimii telomerilor și procesul îmbătrânirii și al apariției bolilor. Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomerază (o enzimă care împiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu înaintarea în varstă. Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.
Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul.
Ingrediente: Extract apos 1:20 din: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori, Lichen-de-piatră (Cetraria islandica), Iarbă-mare (Inula helenium), rădăcină, Ridiche-neagră (Raphanus sativus niger), rădăcină, Urzică (Urtica dioica), rădăcină; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină; Eucalipt (Eucalyptus globulus), frunze; Portocal-dulce (Citrus sinensis), coajă: 54,5%; miere: 20%; zahăr: 20%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, uscat: 2%; agent de îngroșare: guma Acacia; Grindelia (Grindelia robusta), extract apos 4:1, uscat: 1%; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos, uscat 11:1, cu min17% acid ascorbic: 0,5%; conservanți: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu: Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial: 0,1%; Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,1%.
Acțiuni fiziologice: Contribuie la menținerea funcționalității și integrității normale a epiteliilor căilor respiratorii medii și superioare și la funcționarea normală a sistemului imunitar; susține sinteza ADN-ului, procesele de diviziune celulară normală din organism și funcționarea normală a centrilor nervoși care controlează activitatea la nivelul căilor respiratorii.
Mod de utilizare: 1-3 ani – 1/2 linguriță, de 3 ori/zi, 3-7 ani – 1 linguriță, de 2 ori/zi, 7-12 ani – 1 linguriță, de 3 ori/zi, 12-16 ani – 1-2 lingurițe, de 2-3 ori/zi
Precauții și contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului, diabet.
Prezentare: Recipient brun de 150 ml.
Rolul componentelor:
Gheara-mâţei este o plantă agăţătoare gigantă, originară din Amazon şi din alte părti tropicale ale Americii Centrale şi de Sud. Cu spinii săi în formă de cârlig, care i-au inspirat numele, atingând 2,5 cm lungime, gheara-mâtei se agaţă de alte plante. A fost folosită în fitoterapie în multe zone de origine, mai ales în Peru, unde este utilizată de peste 2 000 de ani.
În scop medicinal se foloseşte scoarţa, care este folosită la prepararea de tincturi, tablete şi capsule. În mod traditional, se foloseste şi ca decoct.
Printre compuşii activi ai plantei se numără alcaloizii oxindolici, proantocianidinele, glicozidele, polifenolii, taninii şi sterolii precum betasitosterolul, stigmasterolul şi compesterolul.
Preparatele pe bază de gheara-mâţei stimulează funcţia sistemului imun, tratează dizenteria, diareea, sindromul de oboseală cronică şi are potenţial de vindecare în cazurile de cancer. De asemenea, exista dovezi ştiinţifice că planta va putea juca pe viitor un rol important în tratamentul SIDA. În plus, gheara-mâţei este eficientă în tratamentul alergiilor (astm) şi al afecţiunilor inflamatorii (artrită, reumatismul,ulcerul gastric, bolile inflamatorii cutanate şi inflamaţiile tractului genito-urinar cronice).
Unele persoane au parte de efecte secundare precum diareea şi indigestia după administrarea plantei. Simptomele dispar, de obicei, după 10 zile, dar este bine sa întrerupeti consumul de gheara-mâtei dacă apar.
Gheara-mâtei are proprietati antifertilizante şi nu trebuie administrată dacă încercaţi să concepeţi, dacă sunteţi însarcinată sau dacă alăptaţi.
A nu se administra copiilor sub 3 ani.
A nu se folosi simultan cu alte medicamente, mai ales imunosupresoare, anticoagulante (care subtiază sângele) şi antihipertensive.
S-a semnalat o reacţie alergică severă faţă de gheara - mâtei, la un pacient cu boala autoimună care urma un tratament cu mai multe tipuri de medicamente.
Astragalus - Plantă perenă din familia Fabaceae nativă în partea de Nord-Est a Chinei, în zonele Mongoliei şi Coreei, înaltă de 40-90 cm, cu tulpina acoperită cu peri, cu frunze cu 12-18 perechi de foliole. Partea medicinală din plantă o constituie rădăcina, recoltată de obicei de la plantele în vârstă de 4 ani.
Este una din cele 50 plante fundamentale utilizate în medicina tradiţională chineză. Shen nung, fondatorul fitoterapiei chineze, a clasificat astragalusul în tratatul său clasic Shen Nung Pen Tsao Ching (circa anul 100 D.H.) ca plantă superioară. Denumirea sa chinezească, huang qi, se traduce prin „lider galben”, făcând referire la culoarea galbenă a rădăcinii şi la statutul său de una din cele mai importante plante tonice.
Medicina tradiţională chineză a folosit planta pentru ameliorarea transpiraţiilor nocturne, deficienţei de chi (caracterizată prin stări oboseală, slăbiciune, şi lipsa poftei de mâncare), şi în diaree. Astragalusul a înregistrat în China o îndelungată istorie de utilizare pentru „întărirea chi-ului”, sau cum am înţelege noi, a sistemului imunitar, ca tonic puternic pentru ridicarea nivelului energetic, fiind implicat şi ca diuretic eficient, vasodilatator şi ca tratament în infecţiile respiratorii. Adesea este folosit în combinaţie cu alte plante pentru a întări rezistenţa organismului la boli.
Este considerată o plantă adaptogenă, susţinând astfel organismul împotriva diverşilor factori de stres, incluzând stresul fizic, mental sau stresul emoţional.
Rădăcina plantei conţine polizaharide, asparagină, fitosteroli, colină, betaină, acid linoleic.
Astragalus mai conţine substanţe antioxidante ajutând la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, dar în principal este folosit pentru a proteja şi susţine sistemul imunitar, în prevenirea răcelilor şi altor infecţii ale tractului respirator superior, pentru reducerea tensiunii sangvine, în tratamentul diabetului, şi pentru protejarea ficatului.
Astragalus prezintă şi proprietăţi antiinflamatoare şi antibacteriene, fiind astfel utilizat uneori aplicat pe piele pentru îngrijirea rănilor.
Studiile realizate au demonstrat proprietăţi antivirale şi de stimulare a sistemului imunitar, susţinând astfel utilizarea sa pentru prevenirea răcelilor. Cercetătorii din Statele Unite au arătat că astragalus poate deveni un posibil tratament pentru pacienţii ai căror sistem imunitar a fost afectat de radio- sau chimioterapie. În aceste studii, suplimentele cu astragalus au părut să ajute pacienţii să se recupereze mai rapid şi să le prelungească de asemenea durata de viaţă.
Studii recente realizate în China sugerează că astragalus, datorită proprietăţilor antioxidante, poate ajuta persoanele cu forme severe de afecţiuni cardiace, ameliorând simptomele acestora, reducând nivelele de colesterol şi îmbunătăţind funcţionarea inimii.
Unul dintre remediile naturale care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului este lăptişorul de matcă.
Numit de vechii greci sursa tinereţii veşnice, lăptişorul de matcă este, astăzi, studiat în marile universităţi ale lumii, ajungând să fie considerat un adevărat elixir al tinereţii, al sănătăţii şi al frumuseţii, pentru că eficienţa sa a fost dovedită în cazul mai multor afecţiuni.
Lăptişorul de matcă este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile!
Lăptişorul de matcă conţine o serie întreagă de vitamine, minerale, enzime, toată paleta de aminoacizi esenţiali, dintre care unii nu pot fi sintetizaţi de organismul nostru. Tocmai de aceea lăptişorul de matcă este considerat un supliment alimentar esenţial!
Conţine şi acel acid deja celebru 10-HDA, care are un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să ne întărească sistemul imunitar. Ne scapă de răceli, de gripe, de tot felul de infecţii şi face ca rănile să ni se vindece mult mai repede.
Nu trebuie să uităm însă că lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, o substanţă esenţială în transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să îmbunătăţească memoria, să crească puterea de concentrare şi randamentul intelectual. Este excelent în perioada de creştere a copiilor, în perioadele de examene, dar şi atunci când încep să apară primele semne de degradare neuronală.
Este considerat un stimulent natural al imunităţii organismului, dar ajută şi la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizică şi psihică, stress, afecţiuni endocrine şi ale ficatului, îmbunătăţeşte memoria şi somnul, încetineşte procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruaţie sau de menopauză. Lăptişorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.
Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.
Dacă însă nu vă place gustul lăptişorului de matcă pur, care este - ce-i drept - un pic cam acrişor, puteţi încerca produse apicole combinate, precum lăptişor de matcă dizolvat în miere, alături de polen şi propolis, sau lăptişor de matcă dizolvat în miere alături de ginseng, pe care orientalii îl numesc rădăcina vieţii şi care, ca şi lăptişorul de matcă, are darul de a întârzia procesul de îmbătrânire. Oricare din aceste variante nu numai că sunt sănătoase, dar au şi un gust foarte plăcut şi sunt foarte simplu de administrat.