- La reducere!
- -7%
Telom R Articular 120cps DVR Pharm
Telom-R Articular 120cps DVR Pharm
Produsul are ca ingredient principal Astragalus, plantă ce conține substanțe active cu acțiune asupra telomerilor și implicit asupra celulelor stem, care sunt echipa de reconstrucție a organismului.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 94 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 94 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,88 lei.
Telom-R Articular 120cps DVR Pharm
Produsul are ca ingredient principal Astragalus, plantă ce conține substanțe active cu acțiune asupra telomerilor și implicit asupra celulelor stem, care sunt echipa de reconstrucție a organismului.
Beneficii:
-Tinerețea articulară, văzută în sensul menținerii sau recâștigării mobilității și funcționalității țesuturilor cartilaginoase din articulații, dar a altor țesuturi elastice (din tendoane, ligamente, discuri inter-vertebrale), este o provocare pentru medicina modernă. -Acțiunea telomerilor este în prima linie a ceea ce se numește anti-îmbătrânire, inclusiv la nivel articular, aceștia fiind cheia stopării degradării ADN-ului (substratul îmbătrânirii).
-Produsul de față are ca ingredient principal Astragalus, plantă ce conține substanțe active cu acțiune asupra telomerilor și implicit asupra celulelor stem, care sunt echipa de reconstrucție a organismului.
-Astragalus membranaceus: Susține sănătatea vaselor de sânge, contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale, ajută la menținerea fluidității fiziologice a sângelui, poate proteja funcția cardiacă; contribuie la menținerea sănătății imunitare, susține apărarea naturală a organismului, contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi, crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice; este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă, susține rezistența fizică și mintală a organismului; are un rol antioxidant, protejând celulele și țesuturile de deteriorările oxidative.
-Chlorella: Întreține energia și tonusul; sursă naturală de nutrienți esențiali, de vitamine și de minerale; întărește vitalitatea; utilizată în caz de oboseală temporară; susține sistemul de apărare.
-Arborele-de-tămâie: Protejează tractul digestiv; susține flexibilitatea articulațiilor; ajută la îmbunătățirea funcției mintale; ajută la menținerea colesterolului la niveluri sănătoase; sprijină funcția inimii; sprijină starea de sănătate a plămânilor; susține funcția reproductivă; sprijină sănătatea menstruală; susține sănătatea sexuală masculină.
-Șofranul-de-India: Susține funcția sistemului nervos. Antiinflamator.
Compozitie:
-Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 80mg;
-Salcie (S. alba), coajă, extract hidroalcoolic uscat, cu min. 25% salicină: 80mg;
-Chlorella (Chlorella vulgaris), pulbere: 60mg;
-Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract apos cu min. 2,7% harpagozide: 60mg;
-Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 40mg;
-Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract etil-acetic 64-66:1 cu 95% curcumină: 40mg;
-Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, pulbere: 79,88mg;
-Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 40mg; -Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 20mg;
-Scorțișoară (Cinnamomum cassia), ulei esențial: 0,04mg;
-Brad-siberian (Abies sibirica), ulei esențial: 0,04mg;
-Ravintsara (Cinnamomum camphora), ulei esențial: 0,04mg.
Administrare:
Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.
Atentionari:
Precauții, contraindicații: Alergie la aspirină/ salicilați.
Acesta este un supliment alimentar.
Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, în funcție de persoana, de starea de sănătate, de stilul de viața al fiecăruia.
Medicina tradiţională chineză a folosit planta pentru ameliorarea transpiraţiilor nocturne, deficienţei de chi (caracterizată prin stări oboseală, slăbiciune, şi lipsa poftei de mâncare), şi în diaree. Astragalusul a înregistrat în China o îndelungată istorie de utilizare pentru „întărirea chi-ului”, sau cum am înţelege noi, a sistemului imunitar, ca tonic puternic pentru ridicarea nivelului energetic, fiind implicat şi ca diuretic eficient, vasodilatator şi ca tratament în infecţiile respiratorii. Adesea este folosit în combinaţie cu alte plante pentru a întări rezistenţa organismului la boli.
Este considerată o plantă adaptogenă, susţinând astfel organismul împotriva diverşilor factori de stres, incluzând stresul fizic, mental sau stresul emoţional.
Rădăcina plantei conţine polizaharide, asparagină, fitosteroli, colină, betaină, acid linoleic.
Astragalus mai conţine substanţe antioxidante ajutând la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, dar în principal este folosit pentru a proteja şi susţine sistemul imunitar, în prevenirea răcelilor şi altor infecţii ale tractului respirator superior, pentru reducerea tensiunii sangvine, în tratamentul diabetului, şi pentru protejarea ficatului.
Astragalus prezintă şi proprietăţi antiinflamatoare şi antibacteriene, fiind astfel utilizat uneori aplicat pe piele pentru îngrijirea rănilor.
Studiile realizate au demonstrat proprietăţi antivirale şi de stimulare a sistemului imunitar, susţinând astfel utilizarea sa pentru prevenirea răcelilor. Cercetătorii din Statele Unite au arătat că astragalus poate deveni un posibil tratament pentru pacienţii ai căror sistem imunitar a fost afectat de radio- sau chimioterapie. În aceste studii, suplimentele cu astragalus au părut să ajute pacienţii să se recupereze mai rapid şi să le prelungească de asemenea durata de viaţă.
Studii recente realizate în China sugerează că astragalus, datorită proprietăţilor antioxidante, poate ajuta persoanele cu forme severe de afecţiuni cardiace, ameliorând simptomele acestora, reducând nivelele de colesterol şi îmbunătăţind funcţionarea inimii.
Boswellia serrata este una din plantele antice cele mai valoroase în medicina Ayurvedică. „Gajabhakshya”, o denumire sanscrită utilizată uneori pentru Boswellia, sugerează faptul că elefanţii se bucură de această plantă ca parte din dieta lor.
Se cunosc trei texte renumite din fundamentele ştiinţei Ayurvedice clasice care îşi are rădăcinile în India: Charaka’s Charaka Samhita (c.B.C. 700), primul text medical fundamental; Susruta’s Susruta Samhita (c.B.C. 600), care se presupune că a reunit întreaga cunoaştere medicală, cu o concentrare aparte pe chirurgie; şi tomul cuprinzând două volume – Astanga Samgraha şi Astanga Hridaya (c.130-200 A.D.), scris de Vagbhata cel Bătrân şi Vagbhata cel Tânăr, care sintetizează lucrările scrierilor anterioare şi sumarizează cele opt părţi ale medicinei Ajurvedice în versuri şi proză. Primele două texte descriu activitatea antireumatică şi antiartritică a rezinei arborelui. Pe lângă utilizarea sa benefică în artrite, această rezină este menţionată, de asemenea, în textele de medicină tradiţională Unani ca un remediu eficient în diaree, dizenterie, viermi intestinali, abcese, febră (antipiretic), afecţiuni ale pielii şi sângelui, afecţiuni cardiovasculare, afte bucale, dureri de gât, bronşite, astm, tuse, scurgeri vaginale, calviţie, icter, hemoroizi, dismenoree, şi pentru stimularea ficatului. Este considerată, de asemenea, diaforetică, astringentă, diuretică şi stimulentă.
Medicina modernă o recomandă ca antiartritică, antiinflamatoare, antihiperlipidemică (pentru controlul lipidelor serice), antiaterosclerotică (reduce riscul formării ateroamelor), analgezică şi hepatoprotectoare.
Rezina extrasă din Boswellia conţine monoterpene, diterpene şi triterpene (α şi β-amirine) acizi triterpenici pentaciclici (acizii boswelici) şi tetraciclici.
Studiile ştiinţifice desfăşurate asupra acestei plante au revelat faptul că rezinele manifestă potenţial efect antifungic, anticoagulant, juvenomimetic şi anticarcinogenic. Investigaţiile au mai arătat, de asemenea, efecte benefice în imunomodulaţie, în astmul bronşic, poliartrite, hepatita C, colite şi afecţiunea Crohn.
Recent s-a descoperit faptul că uleiul din Boswellia pare să distingă celulele canceroase de celulele normale ale vezicii urinare şi suprimă dezvoltarea primelor. Analizele micrometrice şi bioinformatice au propus mai multe căi metabolice care pot fi activate de tămâia indiană pentru a induce moartea celulelor canceroase din vezica urinară, sugerând astfel faptul că aceasta reprezintă un agent intravezical alternativ în tratamentul cancerului de vezică urinară.