- La reducere!
- -10%
Sirop de MURE 520 ml Steaua Divina
Sirop de MURE 520 ml Steaua Divina
Murele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine (A B1 B2 B5 B6 C E) si saruri minerale si oligoelemente intre care fier, seleniu, zinc, magneziu, potasiu si fosfor.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,68 lei.
Sirop de MURE 520 ml Steaua Divina
Murele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine (A B1 B2 B5 B6 C E) si saruri minerale si oligoelemente intre care fier, seleniu, zinc, magneziu, potasiu si fosfor.
Continutul scazut de calorii, practic nu contin grasimi si concentratia mare de fibre si nutrienti le fac sa fie o alegere ideala in cazul unei diete sanatoase.
Ingrediente: extract din mure (Rubus fruticosus ) 70%, zahar invertit, apa deionizata.
100% Natural Murele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine (A B1 B2 B5 B6 C E) si saruri minerale si oligoelemente intre care fier, seleniu, zinc, magneziu, potasiu si fosfor.
Continutul mare de vitamine si minerale contribuie la imbunatatirea functiilor inimii si a functiilor cognitive. Continutul scazut de calorii practic nu contin grasimi si concentratia mare de fibre si nutrienti le fac sa fie o alegere ideala in cazul unei diete sanatoase.
În acest sirop murele sunt macerate in zahar invertit la temperaturi sub 40gradeC tocmai pentru a fi pastrate toate substantele active pe care le contin.
Produsul contine particule de mure in suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.
Modul de utilizare: cate 3 lingurite la un pahar cu apa de 3x/zi.
Precautii la administrare: nu este cazul.
Contraindicatii: diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Reactii adverse: daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.
Interactiuni medicamentoase: nu se cunosc. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se agita inainte de utilizare.
A se feri de lumina.
A se pastra la temperaturi intre 10-25gradeC
Rolul componentelor:
Murul (Rubus fruticosus L.), sau rug-de-munte, este un arbust peren din familia Rosaceae. Lăstarii sunt înalți de 1–3 m, cu tulpina arcuită, rareori târâtoare, acoperită de ghimpi drepți sau recurbați. Frunzele sunt palmat-compuse, cu marginile neregulate, cu nervuri păroase și proeminente pe fața interioară. Florile sunt albe sau roze, dispuse corimbifer, și se deschid în lunile iunie-august. Fructele sunt cărnoase, compuse, roșii și acrișoare la început, negre și dulci când sunt coapte. Se întâlnește la marginea pădurilor, în poieni, în tufișuri, în lunci și de-alungul apelor curgătoare, în zone deluroase din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și America de Nord.
Este una dintre cele mai vechi plante medicinale cu originea în Orient, mărturiile asupra folosirii ei în medicină datând din vremea lui Hippocrate, secolul al IV-lea î. Hr. În prezent cuprinde peste 100 de specii și peste 1000 de varietăți hibride.Fructele, mure, sunt foarte gustoase și se consumă ca atare când sunt coapte (negre și puțin moi). Din ele se mai pot prepara diverse gemuri, jeleuri, compoturi, siropuri și băuturi alcoolice. Fructele consumate proaspete au un efect ușor laxativ.
Din frunzele de mur, asociate cu cele de frag (Fragaria vesca) și cu cele de afin negru (Vaccinium myrtillus) se poate prepara un ceai.Frunzele uscate conțin o cantitate apreciabilă de materii tanate, derivați flavonici, vitamina C, acizi organici (acid malic, acid oxalic, acid tartric, acid lactic), inozitol.
Fructele sunt bogate în vitaminele A și C. Acestea mai conțin acid citric, salicilic, pectină, mucilagii, flavonide și inozitol.Se recoltează frunzele bine dezvoltate în tot cursul verii. Acestea se usucă în șoproane, în poduri sau artificial la 40-50 °C. Randamentul la uscare este 4-5:1.
Fructele se coc în perioada sfârșit de iulie - octombrie.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.