SIROP DE CATINA 250 ml Favisan
SIROP DE CATINA 250 ml Favisan
Stimulează imunitatea, revigorează organismul și îndeplinește rolul de polivitamină naturală.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,42 lei.
SIROP DE CATINA 250 ml Favisan
Stimulează imunitatea, revigorează organismul și îndeplinește rolul de polivitamină naturală.
Mod de utilizare: ca supliment alimentar
Doza zilnică recomandată:
Adulți: 1 lingură de 3 ori/zi
Copii: 1 linguriță de 3 ori/zi
Se poate folosi cu rezultate bune și ca băutură răcoritoare, preparată prin diluare au apă plată sau cu apă minerală (1:5).
Ingrediente/100 ml: extract apos 1:6 din fructe de cătină (Hippophae fructus) (45 g), sirop simplu invertit, acid lactic
100% din totalul ingredietenlor sunt de origine naturală.
Nu conține conservanți și arome sintetice.
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.