- La reducere!
- -10%
Sirop de AFINE 250 ml Steaua Divina
Sirop de AFINE 250 ml Steaua Divina
Fructele de afin sunt renumite pentru continutul lor bogat de flavonoide, vitamine A, C, E, F, PP, B1 si B2 si minerale.
Sucul este obtinut din fructe proaspete prin presare mecanica la rece pastrand integral proprietatile fructelor de Afin (in special continutul de vitamina C care se distruge foarte usor prin fierbere).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 24 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,48 lei.
Sirop de AFINE 250 ml Steaua Divina
Fructele de afin sunt renumite pentru continutul lor bogat de flavonoide, vitamine A, C, E, F, PP, B1 si B2 si minerale.
Sucul este obtinut din fructe proaspete prin presare mecanica la rece pastrand integral proprietatile fructelor de Afin (in special continutul de vitamina C care se distruge foarte usor prin fierbere).
Compozitie: Extract la rece din fructe proaspete de Afin (Vaccinium myrtillus), zahar invertit, apa deionizata.
Actiuni: Antiaterogen, antidiareic, antidizenteric, antiemetic, antihelmintic, antihemoragic, antihemoroidal, antiinflamator, antiputrid, antiseptic, astringent, antibacterian – bactericid, bacteriostatic diuretic (fructe), hipocolesterolemiant, racoritor, regleaza tulburarile de vedere, amelioreaza adaptarea vederii la intuneric, tonic, vitaminizant.
Indicatii: Fructele de afin au un efect deosebit de fortifiere regenerare stimulare a imunitatii ajuta la regenerarea vaselor de sange la normalizarea glicemiei si la regenerarea purpurei retinei cresc sensibilitatea fotoreceptorilor de la nivelul ochiului neutralizeaza infectiile din intestin dilata usor vasele coronare protejeaza organismul contra radioactivitatii.
Contraindicatii: Diabet zaharat alergie la oricare dintre componentele produsului.
Mod de administrare: Cate 3 lingurite la un pahar cu apa de 3x/zi.
Rolul componentelor:
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.