• La reducere!
  • -22%
Tianli Original 6 Fiole + L-Arginina 1000mg 30cps Cosmopharm, Tulburari Hormonale
Tianli Original 6 Fiole + L-Arginina 1000mg 30cps Cosmopharm, Tulburari Hormonale

Tianli Original 6 Fiole + L-Arginina 1000mg 30cps Cosmopharm

Tianli 6 (Capac Auriu) Fiole Sanye Intercom + L Arginina 1000mg 30cps Cosmopharm
Este un produs natural pentru cresterea performanțelor sexuale, tonifierea si prevenirea imbatranirii organismului.
4108
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
174,61 lei 223,86 lei -22%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 174 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 174 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,48 lei.


 
Tianli 6 (Capac Auriu) Fiole Sanye Intercom + L arginina 1000mg 30cps Cosmopharm
Este un produs natural pentru cresterea performanțelor sexuale, tonifierea si prevenirea imbatranirii organismului.

Reteta produsului Tianli a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si starii generale.
Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persone care au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual. Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.
Beneficii:
-stimularea dorintei sexuale
-obtinerea unei erectii ferme si de durata
-tonifierea si prevenierea imbatranirii organismului
-se recomanda barbatilor cu disfunctii erectile (impotenta)
- se recomanda persoanelor care doresc sa obtina performante sexuale  ridicate
-se recomanda pentru ameliorarea starilor de oboseala, stres, slabiciune, incaruntire prematura.
Compozitie/fiola:
-21.28% - epimedium rubrum,
-21.28% - lycium barbarum,
-21.28% - polygonum multillomm,
-10.64% - hypoxis minor,
-10.64% - dammaca nthus spp,
-10.64% - saline cistanche,
-4.24% eleutherococcus senticosus.
Administrare:
Se bea o sticluta cu 60 de minute inaintea raportului sexual, iar pentru intretinere se recomanda o cura de 16 zile.
Atentionari:
Nerecomandat in caz de hipertensiune arteriala, boli neurologice si psihice grave, afectiuni renale sau hepatice severe.
A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se injecta.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Rolul componentelor:
Epimedium Rubrum sau Iarba tapului este o planta care face parte din familia Berberidacee, fiind originara din China, Japonia si Coreea. In medicina traditionala chineza efectele ei sunt extrem de apreciate, avand in vedere ca a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri intr-o multime de leacuri. Avantajele pe care le poate oferi pe plan sexual au adus-o din nou in atentia cercetatorilor, iar studiile au demonstrat ca are efecte afrodisiace puternice, fiind situata chiar deasupra popularei pastile Viagra.
Planta iarba tapului, cunoscuta de catre specialisti sub denumirea de epimedium, nu are doar proprietati afrodisiace, ci poate fi utilizata in mai multe scopuri destinate sanatatii organismului.
Disfunctia erectila este definita ca inabilitatea unui barbat de a mentine erectia suficient timp pe parcursul unei partide de sex. Multi barbati se confrunta cu astfel de situatii in dormitor, insa se poate considera ca au o problema doar atunci cand se intampla constant ca ei sa nu poata sa sustina partida pana la capat.
Lycium barbarum sau Goji este un arbust cu frunze căzătoare din familia Solanaceae, ce creşte până la 2,4-4m înălţime, înfloreşte în iunie-august, fructele roşiatice apărând în perioada august-octombrie. Unii autori consideră că specia Lycium barbarum reprezintă goji original tibetan, iar specia Lycium chinensis reprezintă goji chinezesc. În medicina tradiţională chineză este considerat un promotor al longevităţii, povestiri de 2000 de ani referindu-se la abilitatea sa miraculoasă de a prelungi şi îmbunătăţi viaţa. Un mit spune că a fost alimentul de bază al marelui înţelept şi tămăduitor Li Ch’ing Yuen care se spune că avea peste 250 de ani atunci când a murit în 1930. Fructele speciei Lycium au fost declarate comoară naţională de către Comisia Statală de Ştiinţă şi Tehnologie a Chinei. În China are de asemenea o lungă tradiţie ca remediu pentru infertilitatea masculină.
Sistemul de medicină tradiţională chineză este parte a unui sistem antic complex care analizează efectele tratamentelor în termenii efectelor acestora asupra „energiei” anumitor organe. În cadrul acestui sistem se consideră că fructele de goji au următoarele efecte: tonifică ficatul şi rinichii, fluidifică secreţiile de la nivelul plămânilor şi suplimentează energia yin. Utilizările tipice bazate pe aceste efecte sunt în tratamentul pielii uscate, vertijului, a dorinţei sexuale diminuate, durerilor de spate şi tusei cronice uscate.
Această plantă în trecut obscură în îndepărtata Asie, a renăscut recent în lumea modernă din Europa şi America de Nord, dar oficialităţile din Uniunea Europeană, considerând că nu există dovezi semnificative ale utilizării ei aici înainte de 1997, au stabilit că fructele de goji vor fi reglementate ca „aliment nou”. Polizaharidele sunt unele dintre constituenţii importanţi din fructele de goji, acestea având un rol major pentru îmbunătăţirea imunităţii. Fructele de goji au un potenţial nutriţional ridicat, fiind bogate în aminoacizi, până la 21 minerale precum germaniu, zinc, calciu, fier, cupru, seleniu etc., de asemenea vitamine – beta-caroten şi vitamina C, B1, B2, B6 şi E; mai conţin şi acid linoleic, sescviterpenoide, tetraterpenoide, beta-sisterol, şi betaină.
În general se pot folosi fructele uscate, sau se pot rehidrata în apă. Un decoct dulce tonic din fructe este util pentru reducerea tensiunii sangvine şi a colesterolului. Fructele de goji sunt examinate în prezent pentru potenţialul lor de a reduce incidenţa cancerului şi de asemenea de a inversa dezvoltarea tumorilor.
Eleutherococcus senticosus sau Ginsengul siberian aparține familiei Araliaceae, fiind o rudă îndepărtată a ginsengului asiatic, Panax ginseng. Arbust deciduu, înalt de până la 3 m, nativ în regiunea taigalei Estului îndepărtat (partea de sud-est a Rusiei, nordul Chinei). De la ginsengul siberian folosim rizomii şi rădăcinile, care se recoltează primăvara devreme sau toamna la afârşitul perioadei de vegetaţie.
Plantele din genul Ginseng sunt printre cele mai vchi şi mai preţuite plante folosite în fitoterapie. Utilizarea lor în medicina chineză merge în urmă cu până la 4000 de ani. În poporul chinez există de foarte multă vreme credinţa că ginsengul (aici fiind vorba de cel asiatic, Panax ginseng) creşte longevitatea, îmbunătăţeşte sănătatea, memoria şi pofta de mâncare.
Ginsengul siberian are o poveste diferită, istoria recentă începând în 1855 când doi  oameni de ştiință ruşi au călătorit din St. Petersburg înspre regiunea Ussuri din Rusia, de-a lungul râului Amur. În această regiune unul din ei a boservat o vastă zonă vegetată de acest arbust cu frunze asemănătoare castanului şi cu lăstari semănând cu ginsengul asiatic şi, nefiind capabili să identifice planta, cei doi oameni de ştiinţă au luat un exeplar cu ei înapoi la St. Petersburg pentru a o clasifica. Astfel, planta a primit denumirea Eleuthero, însemnând arbust-fără-fructe, şi denumirea specifică de senticosus, care tradusă din latină înseamnă spinos. Abia la mijlocul secolului XX a fost redescoperit, când oamenii de ştiinţă ruşi au început investigațiile ştiinţifice asupra substanţelor plantei care ”produc o rezistenţă nespecifică a organismului”. Aceste substanţe au fost denumite adaptogeni.
În occident, cercetările asupra substanţelor adaptogene au început cu Panax, acesta fiind cel mai cunoscut şi utilizat până atunci. Dar, din cauza costurilor ridicate pe care le impunea procurarea plantei, cercetătorii au căutat alternative printre speciile genului, iar cel mai promițător s-a dovedit a fi ginsengul siberian, iar începând din anii 1950 s-au realizat numeroase studii asupra efectelor acestei plante, fiind evaluată şi utilizarea sa tradiţională.
În medicina tradiţională chineză este denumit “Ci-wu-jia”. Duke (1985) a raportat faptul că planta a fost folosită în oraşul Harbin din Nord-Estul Chinei ca remediu popular pentru bronşită, afecţiuni cardiace, şi reumatism, utilizarea regulată a plantei fiind pentru a revigora organismul, a îmbunătăţi starea generală de sănătate, a îmbunătăţi memoria, pofta de mâncare, pentru creşterea longevităţii, în fond servind ca medicament preventiv şi tonic general. În Taiwan era folosit în medicina populară la pacienţi cu hepatite şi cancer.
Referinţele bibliografice, mergând până în 1960, relevă faptul că ginsengul siberian a fost utilizat medicinal şi în restul lumii timp de decade – are utilizare medicinală în Franţa fiind cuprins în Farmacopeea Franceză 10, în Germania, în Rusia, în Regatul Unit fiind cuprins de asemenea în British Herbal Pharmacopoeia, în china în Farmacopeea Republicii Populare Chineze 2005. De la publicarea primului articol în 1960, au mai apărut peste 1000 de articole despre Eleutherococcus.  Preparate din ginsengul siberian au fost utilizate în scop medicinal în Germania dinainte de 1978, când a fost notificat de către autoritatea germană primul produs medicinal. Acum este pe larg comercializat în farmacii, sau în magazinele naturiste ca şi supliment alimentar, în Statele Unite şi Europa.
S-au realizat numeroase studii farmacologice şi clinice, precum şi recenzii publicate în jurnalele medicale şi farma, începând încă din 1957. În 1962 în fosta URSS a fost aprobat de către Comitetul Farmacologic un extract din plantă pentru utilizare clinică sub indicaţia de „stimulent”. În 1966 a fost recomandat în programul sovietic spaţial, iar în 1968 a fost publicată prima carte pe subiectul „Eleutherococcus”.  După aceasta, rezultatele obţinute în studiile realizate în Rusia, au fost verificate de către cercetătorii din lumea întreagă.
În Rusia a fost utilizat de asemenea în spitale în secţiile de oncologie pentru a creşte toleranţa pacienţilor la efectele adverse ale chimio- şi radioterapiei.
În prezent utilizarea ginsengului siberian este pe larg recunoscută: ca şi tonic în cazul stărilor de oboseală de epuizare fizică, şi senzaţiilor de slăbiciune şi pierdere a concentrării; ca şi profilactic şi tonic revigorant pentru îmbunătăţirea stării psihice şi mentale în astenia funcţională, ca întăritor, în stări de convalescenţă; ca adaptogen, pentru a creşte rezistenţa organismului în cazul expunerii la factori stresanţi precum temperaturile ridicate sau scăzute, epuizare fizică, visusuri, bacterii, produse chimice, condiţii de muncă extreme, poluare chimică sau fonică.
L-Arginina 1000mg 30tb CosmoPharm
L-Arginina capsule 1000 mg  este un produs  din gama Premium ce are la baza un aminoacid necesar sanatatii organismului uman.
Beneficii:
-L-Arginina supliment stimuleaza producerea hormonului de crestere, ceea ce duce la incetinirea procesului de imbatranire
-determina regenerarea celulara
-are efect anti-aging
-reda supletea si elasticitatea pielii
-mentine un aspect tanar si tonifiat
-L-Arginina protejeaza parul de actiunea nefasta a produsilor chimici
are rol in arderea grasimilor si cresterea masei musculare
administrarea de L-Arginina capsule determina scaderea rapida in greutate;
-L-Arginina capsule 1000 mg  este un produs  din gama Premium ce are la baza un aminoacid necesar sanatatii organismului uman.
-Mecanismul miraculos al corpului uman prevede ca acea cantitate de Arginina supliment ce nu este obtinuta din dieta sa fie generata chiar de propriul organism. Cantitate produsa variaza insa in functie de varsta, modul de viata, sanatate, alimentatie si genetica.
-L-Arginina capsule are o  importanta majora in sanatatea ficatului si intarirea sistemului imunitar. Stimuleaza productia de colagen in corp -Este un adjuvant in curele de slabire si in tratarea infertilitatii.
-in organismul uman L-Arginina capsule se transforma in oxid nitric
acesta are rol neurotransmitator si determina relaxarea vaselor de sange si imbunatatirea circulatiei
-creste oxigenarea muschiului cardiac
-acest supliment alimentar dimineaza riscul formarii cheagurilor de sange
-imbunatateste circulatia periferica
-administrarea regulata de L-Arginina reduce riscurile cardiovasculare
-oxigeneaza muschiul inimii
-Arginina regleaza tensiunea arteriala si ritmul cardiac
-stimuleaza metabolismul muscular
-imbunatateste circulatia si determina transportul eficient de nutrienti si oxigen catre muschi
-creste forta fizica si tonusul muscular fara a fi resimtite dureri
participa la sinteza proteinelor si ajuta la mentinerea masei musculare
-L-Arginina ajuta la combaterea migrenelor
-administrarea de L-Arginina 1000 mg imbunatateste erectia si stimuleaza producerea de testosteron.
-Arginina creste calitatea si cantitatea lichidului spermatic
-imbunatateste circulatia sangelui si nivelul oxigenului, ambele cu rol important in functia reproductiva
-administrarea frecventa de L-Arginina ajuta la combaterea disfunctiei erectile;
-L-Arginina supliment sprijina organismul in lupta impotriva inflamatiilor cronice
-are efect antioxidant
-protejeaza sistemul nervos central prin intermediul oxidului de nitrogen ce stimuleaza reactia de aparare a organismului
-este un detoxifiant natural redutabil
-ajuta la eliminarea din organism a derivatilor toxici de azot
-Arginina reduce in mod semnificativ nivelul amoniacului din sange; acesta afecteaza echilibrul acido-bazic si activitatea cerebrala
-Arginina stimuleaza producerea limfocitelor si celulelor
este recomandata pacientilor supusi tratamentelor de chimio si radioterapie.
Compozitie:
L-Arginina 1000 mg
Administrare:
Adulti: 1 tableta de L-Arginina/zi, in timpul meselor

Rolul componentelor:

L-arginina este un aminoacid care, de obicei, este disponibil in comert sub forma de supliment, dar poate fi obtinut si in mod natural, prin dieta. Alimentele care contin l-arginina includ proteinele de oringine animala si vegetala, cum ar fi produsele lactate, carnea (de pasare si peste, mai ales) si nucile.
Necesara pentru productia proteinelor, l-arginina ajuta la eliminarea amoniacului din organism (deseu) si stimuleaza eliberarea de insulina. In plus, l-arginina este folosita pentru fabricarea de oxid nitric (un compus care relaxeaza vasele de sange). Desi unele studii sugereaza ca l-arginina ofera beneficii pentru sanatate, alte cercetari confirma ca aceasta poate avea efecte nocive asupra unor persoane. 
Arginina este un aminoacid, un element cheie in generarea oxidului nitric in organism. Se gaseste in oua, carne si lapte si este disponibila si sub forma de capsule. Este clasificata ca un aminoacid non-esential, dar se transforma in acid esential atunci cand stresul actioneaza asupra organismului (ca urmare a unor traumatisme sau in timpul sarcinii). Studiile recente au indicat faptul ca arginina poate juca un rol important in tratamentul pacientilor cu insuficienta cardiaca cronica, prin dilatarea vaselor de sange.
Exista dovezi ca barbatii care au fost diagnosticati cu tulburari erectile ar putea beneficia de efectele pozitive ale l-argininei, prin relaxarea muschilor din jurul vaselor care furnizeaza sange, penisului. Astfel, vasele de sange din penis se dilata, creste fluxul de sange de la nivelul acestui organ, fiind posibila mentinerea unei erectii. 
Diferenta dintre modul de actiune al medicamentului Viagra si al l-argininei este ca prima blocheaza enzima numita PDE5, care distruge oxidul nitric, iar a doua este folosita pentru a produce oxid nitric. In ce priveste modul de administrare, l-arginina se va utiliza zi de zi pentru tratarea disfunctiei erectile.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
6 fiole + 30 capsule
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare