Polen crud paducel 130g Apivitalis
Polen crud paducel 130g Apivitalis
Păducelul, denumit și îngerul păzitor al inimii, este un polen cu gust dulce-amarui, bogat in nutrienti esentiali bunei functionari a organismului si a functiilor sale.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,30 lei.
Polen crud paducel 130g Apivitalis
Păducelul, denumit și îngerul păzitor al inimii, este un polen cu gust dulce-amarui, bogat in nutrienti esentiali bunei functionari a organismului si a functiilor sale. Este foarte bogat in complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B9, B12) si minerale. Consumul sau in mod regulat sau in cure periodice are ca beneficii intarirea imunitatii, regenerarea florei intestinale si conferirea unei stari generale de bine.
Beneficiile polenului crud de păducel:
- reglează bătaile inimii (ritmul cardiac)
- menține tensiunea arterială în limite normale
- reduce oboseala, dispneea, palpitațiile și extrasistolele
- întărește inima fizic și emoțional
- reduce stresul de orice natură asupra miocardului
- îmbunătățește circulația sângelui în întregul organism
- ameliorează stările de irascibilitate
Polenul crud de păducel se recomandă ca adjuvant în:
- insuficiență cardiacă congestivă
- aritmie cardiacă
- palpitații
- astenie neurocirculatorie
- hipertensiune arterială
- sindrom Raynaud
- varice
Compoziție:
Polen crud de păducel 100%
Mod de prezentare și livrare:
Pachet format dintr-un borcan de 130g, cu polen crud de păducel (crud, proaspăt, congelat).
Mod de administrare:
Adulți: 1-2 linguri / zi (15g-30 g) înainte de masă
Copii: 1-2 lingurițe / zi (5g-10g) înainte de masă.
Polenul crud poate fi administrat ca atare sau în combinație cu suc de fructe sau o salată de fructe.
Se recomandă cure de minim 6 săptămâni, cel puțin de 2 ori pe an: primăvara, în perioadele cu imunitate scăzută și toamna, pentru a ne pregăti pentru sezonul rece. Se poate consuma pe toată perioada anului, fără restricții.
Mod de păstrare:
Se păstrează în mod obligatoriu la congelator la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C.
Congelarea este modul ideal de a păstra intacte calitățile nutritive și terapeutice ale polenului crud. Deși se pastrează la congelator, NU ÎNGHEAȚĂ datorită conținutului scăzut de apă din interiorul granulei. (8-10%).
Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.
Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Polenul crud de albine este un remediu holistic folosit în întreaga lume. Fiind un aliment alcalin, polenul de albine aduce numeroase beneficii și echilibrează PH-ul organismului. Consumat într-o cură de minim 2 săptămâni, polenul poate corecta multe dezechilibre nutriționale din organism.
Polenul de albine este produs de albinele de miere și reprezintă hrana albinelor tinere. Este considerat unul din cele mai hrănitoare produse ale naturii și conține aproape toți nutrienții de care un om are nevoie. Polenul cules de albine este bogat în proteine (aproximativ 40% proteine), aminoacizi liberi și vitamine (inclusiv complexul de vitamine B și acid folic).
Polenul de albine este un aliment complet și conține multe elemente pe care produsele de origine animală nu le conțin. Acesta este mai bogat în proteine decât multe surse animale. În jur de jumătate din proteinele conținute de polen sunt sub formă de aminoacizi liberi care sunt gata să fie folosiți în mod direct de organism.
Este important de știut că o linguriță de polen este adunată de o albină lucrătoare în decursul unei întregi luni dacă lucrează timp de 8 ore pe zi. Fiecare peletă de polen conține peste două milioane de granule de polen iar o linguriță plină conține peste 2,5 miliarde de granule de polen de floare.
Polenul de albine poate fi consumat ca atare sau amestecat cu aproape orice fel de mâncare sau băutură. Poate fi presărat peste cereale sau mâncare de ovăz, amestecat într-un shake proteic / smoothie sau dizolvat într-un pahar de apă sau ceai care deja s-a răcit. Polenul își pierde proprietățile dacă este tratat termic și de aceea nu este recomandat în băuturi fierbinți. Unii cecetători sunt de părere că, dacă suplimentele de polen sunt luate doar cu apă, se oferă corpului posibilitatea de a începe digerarea învelișului exterior al suplimentului și se obține o mai eficientă eliberare a nutrienților.
Benefice pentru stimularea imunitatii, mentinerea sanatatii si prevenirea bolilor: laptisor de matca, polen crud, propolis, suplimente alimentare pe baza de propolis, vitamina c, afine, ginseng, cosmetice.