OREZ ECO DIN KONJAC 385GR NO SUGAR SHOP
OREZ ECO DIN KONJAC 385GR NO SUGAR SHOP
Produs în formă de orez realizat din făină organică de Konnyaku şi fibre de ovăz.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,26 lei.
OREZ ECO DIN KONJAC 385GR NO SUGAR SHOP
Produs în formă de orez realizat din făină organică de Konnyaku şi fibre de ovăz.
Greutate netă 385g
Greutate fără lichid 300g
ORGANIC
FARA GLUTEN
FARA GRAU
FARA GRASIMI
IG SCAZUT
FARA ZAHAR
SARAC IN CALORII
SURSA DE FIBRE
BetterThanNoodlesTM este o sursă de fibre şi o alternativă cu calorii puţine, indice glicemic mic şi fără gluten, grâu, grăsimi, zahăr sau sare. Preparatele noastre sunt realizate din făină organică de Konnyaku, din rădăcina unei plante organice japoneze străvechi numită Konjac. Potrivită pentru celiaci, vegani şi vegetarieni, Konnyaku se consumă în Japonia de multe secole. Consumaţi individual au un gust neutru dar, adăugaţi la ingrediente sănătoase, tăiţeii absorb aroma astfel încât să vă bucuraţi de o mâncare sănătoasă şi delicioasă
Ingrediente: apă purificată, făină organică de Konnyaku (konjac), fibre de ovăz.
Mod de preparare
Pasul 1: Scurgeţi apa din pachet şi clătiţi tăiţeii cu apă rece.
Pasul 2: Adăugaţi la preparatele dumneavoastră preferate precum supe, tocane, preparate trase la tigaie sau salate.
Sau
Fierbeţi timp de 5 minute, scurgeţi apa şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Sau
Gătiţi fără ulei într-o tigaie neaderentă timp de cinci minute şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Păstrare: păstraţi la loc uscat şi răcoros. Nu congelaţi. Odată deschis pachetul, ţineţi în apă timp de maxim două zile.
Un pachet asigură 2-3 porţii
Informaţii nutriţionale Valoare standard per 100g
Valoare Energetica 35kJ/9 kcal
Grăsimi 0g
dintre care saturate 0g
Carbohidraţi 0g
dintre care zaharuri 0g
Fibre 4g
Proteine 0.2g
Sare 0g
Produs in China
Rolul componentelor:
Orezul este cel mai popular tip de cereale la nivel mondial, “hrănind” mai mult de jumătate din glob, consumul acestui tip de cereale fără gluten dublându-se în ultimele trei decenii. Iar acest lucru nu este altceva decât o veste bună, mai ales dacă ne gândim la numeroasele beneficii pe care le are orezul.
De asemenea, conform studiilor realizate de USA Rice Federation, persoanele care consumau orez regulat, consumau, de asemenea, mai multe legume, fibre, fier şi potasiu, decât persoanele care nu aveau orezul în dieta obişnuită şi care aveau tendinţa de a consuma mai multă carne şi mai multe grăsimi saturate.
Numeroasele beneficii ale orezului pot fi găsite în mai mult de 40.000 de varietăţi ale acestui aliment, existente în întreaga lume.
Este un aliment extrem de benefic sănătăţii şi nutriţiei, deoarece nu conţine grăsimi nocive, colesterol sau sare. Aşadar, nivelul scăzut de grăsimi, colesterol şi sare va ajuta la reducerea obezităţii şi la o stare generală de sănătate bună.
Deoarece în general nu conţine sare, orezul este unul dintre cele mai bune alimente de consumat atunci când vine vorba de scăderea presiunii sanguine. Excesul de sare este asociat cu apariţia anumitor boli de inimă cum ar fi arteroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.
Orezul integral, cum este orezul brun, este extrem de bogat în fibre insolubile, care pot să protejeze organismul împotriva mai multor tipuri de cancer. Pe lângă fibre, orezul are, de asemenea, antioxidanţi naturali care stimulează protecţia organismului împotriva radicalilor liberi (agenţi care pot provoca mutaţia celulelor sănătoase în celule canceroase).
Specialiştii medicali afirmă că praful de orez aplicat local poate să vindece anumite boli de piele. Capacitatea antioxidantă ajută, de asemenea, la întârzierea apariţiei ridurilor şi a altor semne de îmbătrânire prematură.
Magazin Online dedicat persoanelor afectate de diabet si celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, fara zahar!