Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Grau Integral 500g Solaris
Grau Integral 500g Solaris
Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal. Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,12 lei.
Grau Integral 500g Solaris
Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal. Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.
Beneficii:
-Graul integral este bogat in proteine si fibre, contine numeroase vitamine: A, B, E, K, D, complexul B: B1, B3, B5, minerale: seleniu, mangan, calciu, magneziu, sodiu, clor, sulf, siliciu, cobalt, cupru, iod, 9 aminoacizi esentiali.
-S-a descoperit cultivarea acestei cereale in mileniul 8 i.e.n.
-Graul este cereala de baza in alimentatia multor popoare, fiind prezent sub numeroase forme.
-Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal.
-Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.
-Ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv, are efecte antioxidante, fiind o importanta sursa de fibre alimentare.
-Graul integral este bogat in proteine si fibre, contine numeroase vitamine: A, B, E, K, D, complexul B: B1, B3, B5, minerale: seleniu, mangan, calciu, magneziu, sodiu, clor, sulf, siliciu, cobalt, cupru, iod, 9 aminoacizi esentiali.
-S-a descoperit cultivarea acestei cereale in mileniul 8 i.e.n.
-Graul este cereala de baza in alimentatia multor popoare, fiind prezent sub numeroase forme.
-Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal.
-Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.
-Ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv, are efecte antioxidante, fiind o importanta sursa de fibre alimentare.
Administrare:
Prin fierbere, graul se poate combina cu diferite legume, sau fructe cu miere, pentru stimularea digestiei in regimuri tip Oshawa.
Prin fierbere, graul se poate combina cu diferite legume, sau fructe cu miere, pentru stimularea digestiei in regimuri tip Oshawa.
Rolul componentelor:
Grâul este cultivat mai ales ca aliment, dar şi ca plantă medicinală. Rădăcina grâului este lungă, frunzele sunt lineare, iar inflorescenţa este un spic compus.
Fructul grâului este o cariopsă de culoare brună şi formă ovală. Planta este cultivată şi creşte mai ales în zonele de câmpie şi stepă.
În scop fitoterapeutic se utilizează fructul (boabele).
Planta conţine: apă, lipide, proteine, glucide, fibre, săruri minerale, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, zinc, fosfor, cobalt, siliciu, iod, vitamina A, vitamina B, vitamina E, vitamina k, vitamina D, fermenţi.
Grâul are calităţi mineralizante, tonice, diuretice şi antiinflamatorii.
Sub formă de grâu încolţit, tărâţe de grâu sau grâu fier, se recomandă pentru boli hepatice, renale, boli gastrointestinale, hipovitaminoze, stări febrile, afectiuni cronice degenerative, dispepsie, acnee, tuse, afectiuni cardiace, obezitate, sterilitate şi afecţiuni endocrine.
Sub formă de cataplasmă, compresă, băi sau spălături locale, se recomandă pentru tratamentul impetigo, panariţiu, abcese cutanate, arsuri, eritem, eczeme, hemoroizi, erizipel, psoriazis, prurit, boli reumatice, inflamaţii cutanate, hemoroizi etc.
Consumul de grâu, sub orice formă, este nerecomandat persoanelor care suferă de enteropatii cu intoleranţă la gluten.
Grâul este cultivat mai ales ca aliment, dar şi ca plantă medicinală. Rădăcina grâului este lungă, frunzele sunt lineare, iar inflorescenţa este un spic compus.
Fructul grâului este o cariopsă de culoare brună şi formă ovală. Planta este cultivată şi creşte mai ales în zonele de câmpie şi stepă.
În scop fitoterapeutic se utilizează fructul (boabele).
Planta conţine: apă, lipide, proteine, glucide, fibre, săruri minerale, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, zinc, fosfor, cobalt, siliciu, iod, vitamina A, vitamina B, vitamina E, vitamina k, vitamina D, fermenţi.
Grâul are calităţi mineralizante, tonice, diuretice şi antiinflamatorii.
Sub formă de grâu încolţit, tărâţe de grâu sau grâu fier, se recomandă pentru boli hepatice, renale, boli gastrointestinale, hipovitaminoze, stări febrile, afectiuni cronice degenerative, dispepsie, acnee, tuse, afectiuni cardiace, obezitate, sterilitate şi afecţiuni endocrine.
Sub formă de cataplasmă, compresă, băi sau spălături locale, se recomandă pentru tratamentul impetigo, panariţiu, abcese cutanate, arsuri, eritem, eczeme, hemoroizi, erizipel, psoriazis, prurit, boli reumatice, inflamaţii cutanate, hemoroizi etc.
Consumul de grâu, sub orice formă, este nerecomandat persoanelor care suferă de enteropatii cu intoleranţă la gluten.
Nicio recenzie