• La reducere!
  • -15%
GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom, Terapia Diabetului
GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom, Terapia Diabetului
GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom, Terapia Diabetului
GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom, Terapia Diabetului

GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom

GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom

Formula complexa cu rol in mentinerea concentratiilor normale de glucoza din sange.

ANCA323
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
231,73 lei 272,63 lei -15%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 231 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 231 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,62 lei.


 

GLUCOSE OPTIMIZER 120CPR - Secom

Formula complexa cu rol in mentinerea concentratiilor normale de glucoza din sange.

Beneficii:

-Reglarea si mentinerea concentratiilor normale de glucoza din sange
-Stimularea productiei endogene de insulina
-Imbunatatirea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
-Reducerea actiunii insulinazei (enzima care inactiveaza insulina)
-Reducerea absorbtiei glucozei la nivel intestinal
-Reducerea gluconeogenezei, glicogenolizei, stimularea glicolizei
-Reducerea „poftei de dulce”
-Reducerea complicatiilor date de cresterea concentratiei de glucoza din sange, precum cele:
neurologice (de ex.: parestezii, hiperestezii cutanate, dureri, mialgii, crampe, motilitate gastrointestinala redusa, tulburari de coordonare, cresterea masei de grasime si scaderea masei musculare, transpiratii la nivelul toracelui, fetei, cefei): reducerea acumularii intracelulare de sorbitol si mentine nivelul optim de acetilcolina
micro si macrovasculare (de ex.: afectarea circulatiei retiniene, “piciorul diabetic”) -Reducerea produsilor finali de glicozilare avansata – AGEs
renale (de ex.: cresterea glucozei si albuminei din urina)
deficit de vitamine si minerale
-Oboseala: stimularea metabolismului energetic celular
-Obezitate: stimularea metabolismului lipidic - efect lipotropic
-Reglarea tensiunii arteriale
-Relaxarea peretelui vascular: reducerea nivelului enzimei de conversie a angiotensinei (ECA)
-Cresterea sintezei de oxid nitric
-Stabilizarea placii de aterom

Compozitie/4 tablete:

Vitamina C 100 mg
Vitamina E 11 mg
Niacinamida 300 mg
Vitamina B1 5 mg
Vitamina B5 25 mg
Vitamina B6 5 mg
Vitamina B12 100 mcg
Gamma-Tocoferol 100 mg
Biotina 1000 mcg
Magneziu 200 mg
Mangan 1 mg
Seleniu 10 mcg
(metilselenocisteina)
Crom 200 mcg
(din 100mg Saccharomyces cerevisiae, drojdie)
Glycostat® Castravete-amar 750 mg
(Momordica charantia)(extract, genotip salbatic)
Gymnema sylvestre 300 mg
(75% [225mg] acid gimnemic)
Acid alfa lipoic 200 mg
Eucalipt 100 mg
(Eucalyptus globulus)(complex de uleiuri esentiale din frunza)
Resveratrol 50 mg
(Polygonum cuspidatum, extract 50%)
Banaba 48 mg
(Lagerstroemia speciosa)(extract din frunza, garantat 1% [0.48mg] acid corosolic)

Administrare:

Cate 2 tablete de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Atentionari:

A nu se administra persoanelor diagnosticate cu diabet sau care folosesc medicatie alopata pentru controlul glicemiei decat la recomandarea unui specialist.

Rolul componentelor:
Vitamina E mai este numita şi vitamina fertilităţii, datorită rolului pe care îl are în procesul fertilităţii, vitamina E face parte dintre substanţele cu o importantă acţiune antioxidantă.Datorită acţiunilor sale ca antioxidant, vitamina E se recomandă în tratarea a numeroase boli: scăderea imunităţii, lupus eritematos diseminat, afecţiuni cardiovasculare, Zona Zoster, hemoroizi, ulcer gastric, litiază biliară, dismenoree, fibrom uterin, astm bronşic, ascită şi altele. Prin acţiunea sa puternic antioxidantă vitamina E este utilă şi în tratamentul epilepsiei.
Vitamina E reduce considerabil riscul apariţiei cataractei, a unor forme de cancer (gastrointestinal, pulmonar), asigură protecţia organismului împotriva dioxidului de azot (smogul), a radiaţiilor, chimioterapicelor şi a fumului de ţigară.
Vitamina E măreşte fecunditatea. Ea intervine în procesul fertilităţii, stimulând la bărbaţi formarea spermatozoizilorşi asigurând buna desfăşurarea a sarcinii la femei.
Aportul corespunzător de vitamina E scade de patru ori riscul apariţiei bolii Parkinson. La bolnavii deja afectaţi de această maladie, aportul alimentar crescut de vitamina E încetineşte procesul de degradare a neuronilor şi evoluţia bolii.
Deficitul de vitamina E determină anemie hemolitică (datorită fragilităţii crescute a eritrocitelor şi scăderii duratei de viaţă a acestora), afecţiuni neurologice cu evoluţie lent progresivă, caracterizate prin ataxie, areflexie, pierderea sensibilităţii proprioceptive şi vibratorii (neuropatii motorii şi senzoriale reversibile), distrofii musculare, creşterea cantităţii de colesterol în ser şi în muşchi, precum şi instalarea aterosclerozei.
Carenţa de vitamina E se întâlneşte mai des la bătrâni şi la malnutriţi cu diferite boli cronice, sindromul ameliorându-se la tratamentul parenteral cu vitamina E.
Carenţele de vitamina E pot apărea în caz de afecţiuni hepatice, renale, anumite tipuri de cancer etc şi se manifestă prin: anemie, acne, greaţă,  afecţiuni cardiovasculare, hepatice şi gastrointestinale, diaree, impotenţă sexuală, leziuni ale aparatului genital feminin şi masculine, oboseală musculară şi scăderea masei musculare, mers instabil, pierderea reflexelor.
Excesul de vitamina  E apare la doze farmaceutice foarte mari (300-800 mg/zi), putând conduce la oligospermie, azoospermie în cazul bărbaţilor, iar la femei involuţie ovariană şi tulburări ale ciclului menstrual. De asemenea, administrarea excesivă de vitamina E scade absorbţia de vitamina K şi creşte astfel riscul producerii de hemoragii.
Necesarul zilnic de vitamina E este direct proporţional cu vârsta şi cantitatea de acizi polinesaturaţi din alimentele consumate, putând fi asigurat în general de o dietă echilibrată. Bătrânii, femeile însărcinate şi cele care alăpteaza au nevoie de un aport suplimentar de vitamina E.
Nou-născuţilor trebuie să li se administreze tocoferol până la apariţia propriei flore intestinale, deoarece laptele matern este sărac în această vitamină.
Doza recomandată zilnică pentru femei este de 8-10 mg pe zi şi 11-12 mg în perioada de alăptare iar pentru bărbaţi este de 10 mg pe zi
Cele mai bogate surse naturale de vitamina E se pot găsi în: germeni de grâu, uleiuri vegetale şi margarină, avocado, produse din cereale integrale, gălbenuş de ou, fructe cu coaja lemnoasă (nuci, arahide, alune, migdale), ficat, unt de arahide.

Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pana in prezent. Desi este hidrosolubila, B12 se acumuleaza totusi, intr-o masura oarecare, in ficat, rinichi, plamani si splina. Cantitatea de vitamina ramasa nu este importanta si nu poate avea un efect toxic.
Vitamina B12 se gaseste cu precadere in produsele de origine animala:
Pentru vegetarieni, alegerea perfecta sunt cerealele fortificante pentru micul dejun.
Cantitatea zilnic necesara pentru un adult este de 2,4 mcg vitamina B12 pe zi.
Cand sistemul digestiv este inapt sa absoarba aceasta vitamina, apare un deficit, iar un regim alimentar inadecvat - tipic mai ales pentru vegetarienii convinsi, care nu consuma nici produse lactate si nici oua, poate genera carente de vitamina B12. De asemenea, persoanele in varsta sunt predispuse la deficitul mentionat.
Simptomele comune asociate cu deficienta de vitamina B12 pot include constipatie, pierderi de memorie, dificultati in mersul pe jos sau cand faci miscare, anemie, tulburari ale starii de spirit, amorteala, inflamarea limbii, dezorientare, deteriorarea tecii de mielina si dementa.
O cantitate insuficienta de vitamina B12 ar permite eliminarea unei substante numita homocistina care, atunci cand depaseste un anumit nivel, devine nociva pentru celulele cerebrale.
In acelasi timp, pe baza proprietatii sale procoagulante, care reprezinta un pericol pentru peretii arterelor, homocistina ar putea fi legata si de maladiile cardiovasculare.
Vitamina B12 este indispensabila pentru crestere. Femeile insarcinate sau cele care alapteaza au nevoie de extra portii de vitamina B12, la fel ca si de toate celelalte sunstante nutritive esentiale. Acestea trec in planceta in timpul sarcinii si contribuie la dezvoltarea copilului. Si sugarii hraniti de la pieptul mamei au nevoie sa primeasca acesti nutrienti.
Lipsa lor poate provoca importante probleme pentru sanatatea celor mici.

Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseşte pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcţii pe care le susţine fiind digestia mâncării. Cromul este implicat direct în ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranță la glucoză. Cromul în alimentație este absolut necesar, iar absența lui predispune la obezitate. Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe aceștia îi poate ajuta să-și controleze glicemia și poate juca un rol în managementul diabetului instalat la vârsta adultă. Suplimentele de Crom pot crește colesterolul “bun” (HDL colesterol) și să scadă trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
120 comprimate
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare