- La reducere!
- -24,90 lei
Gentle Iron (Fier) 20 mg + Magneziu cu B6 100 tb Solgar
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 126 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 126 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,52 lei.
-Fierul este una dintre componentele principale ale sângelui.
-Previne anemia prin deficit de fier și, ca element constitutiv al hemoglobinei, transportă oxigenul în corp.
-Forma de bisglicinat a fierului este ușor absorbită, are o biodisponibilitate ridicată, nu cauzează constipare sau disconfort gastric (balonare), fără a necesita vitamina C pentru a fi absorbit.
-Ferrochel™ Albion International, o formulă unică de fier (bisglicinat de fier), creată pentru absorbție maximă fără iritație gastrointestinală sau efectele de constipare asociate de regulă suplimentelor alimentare pe bază de fier.
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Fier (bisglicinat de fier) 20mg
-agenți de îngroșare (celuloză microcristalină, acid citric, maltodextrină),
-membrana capsulei vegetale (hidroxipropilmetil celuloză),
-agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal).
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei.
O alimentaţie bogată în fier asigură o bună circulaţie sanguină, prevenind astfel bolile cardiovasculare. Fierul ajută şi la transformarea zahărului din sânge în energie, oferind astfel rezistenţă la efort. Producţia de enzime, care joacă un rol important în crearea de noi celule, aminoacizi, hormoni şi neurotransmiţători, este strâns legată de un nivel optim de fier din organism.
Doza zilnică recomandată de fier variază în funcţie de vârstă: 10 mg la copiii între 1-14 ani, 15 mg la adolescenţi, 8 mg la bărbaţi şi 18 mg la femei cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani şi 8 mg pe zi la femei şi bărbaţi peste 51 de ani. În cazul gravidelor, necesarul de fier este mai crescut, putând ajunge până la 27 mg pe zi.
Deficitul de fier poate duce la apariţia unor simptome precum oboseală, slăbiciune musculară, căderea părului, dureri de cap, depresie, ameţeli, lipsa poftei de mâncare şi paloarea feţei. Dacă resimţiţi astfel de simptome, este indicat să mergeţi la medic pentru că puteţi suferi de anemie. Femeile care au menstruaţie abundentă, gravidele şi cele care alăptează, donatorii de sânge, sportivii de performanţă, vârstnicii şi vegetarienii sunt categoriile cele mai expuse carenţei de fier.
Legenda spune că spanacul ar fi cea mai mai bună sursă de fier, dar există numeroase alte alimente bogate în acest mineral. Important de precizat este faptul că există două tipuri de fier: hem şi non hem. Fierul hem este cel mai uşor de absorbit în organism şi poate fi găsit în alimente precum carnea de vită, organe, scoici, creveţi şi carne albă. În schimb, fierul non hem este ceva mai greu de asimilat şi se găseşte în principal în plante precum fasole verde, ciuperci, linte, mazăre, cimbru şi germeni de cereale.
Magneziu cu B6 100 tablete Solgar
Magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele.
Beneficii:
Este ideal pentru sindromul premenstrual, în caz de crampe, iritabilitate și migrene.
Administrare:
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.
Compozitie/3 tablete:
Magneziu (sub formă de oxid) 400mg
Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 25mg
Ingrediente/tableta:
-agenți de îngroșare (fosfat dicalcic, celuloză microcristalină),
-magneziu (oxid),
-agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal),
-agent de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală),
-gumă de celuloză,
-vitamina Β6 (sub formă de piridoxină HCl),
-colorant natural (dioxid de titan).
Nu conține zaharuri, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Ambalaj: 100 tablete
Rolul componentelor:
Magneziul participă la procesul de digestie căci bazându-se pe el, organismul mistuie în mod eficient alimentele. Atunci când este insuficient, ne confruntăm cu disconfort abdominal, balonare şi alte probleme. Magneziul are rol de coenzimă de-a lungul tractului digestiv, ceea ce înseamnă că pe lângă misturirea mistuirea alimentelor ajută şi la absorbirea nutrienţilor în organism. De asemenea, stimulează producţia de acid hidrocloric în stomac şi a bilei la nivelul ficatului.
Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.
Cele mai bune surse naturale de vitamina B6 sunt: drojdia de bere, cerealele integrale, bananele, somonul, spanacul, gălbenuşul de ou crud, seminţele de floarea-soarelui, avocado.