- La reducere!
- -10%
EPIGENIC-PRO 100ml AGHORAS
EPIGENIC-PRO 100ml AGHORAS
Deși componentele acestui produs se utilizează în medicina populară a diverselor popoare de foarte mult timp, modul acestora de acțiune a început să fie înțeles abia în ultimii ani. Ele sunt cunoscute pentru efectele antioxidante, antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene, antitumorale pe care le pot avea.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 77 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 77 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,54 lei.
EPIGENIC-PRO 100ml AGHORAS
Deși componentele acestui produs se utilizează în medicina populară a diverselor popoare de foarte mult timp, modul acestora de acțiune a început să fie înțeles abia în ultimii ani. Ele sunt cunoscute pentru efectele antioxidante, antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene, antitumorale pe care le pot avea.
Substanțele din componența produsului exercită acțiuni complexe, printre care și cele de regulator epigenetic. Acest mecanism de acțiune, are ca rezultat refacerea funcționalității mecanismelor de sinteză a unor substanțe foarte importante în biochimia organismului, ceea ce duce la repararea pe cale naturală a unor procese fiziologice perturbate.
Formula bazată pe extracte uleioase, face totodată posibilă o asimilare ușoară a uleiurilor esențiale și a propolisului (care nu sunt hidrosolubile).
Efecte:
Rolul său este de reparator epigenetic, restaurând funcțional anumite porțiuni care au devenit (eventual) disfuncționale ale ADN-ului. Efectele sunt complexe, substanţele active acţionând și ca:
- antitumoral
- antiinflamator
- imunomodulator
- antibacterial
- antiviral
- antioxidant
- neuroprotector
- hipoglicemiant
- antidiabetic
- antiangiogenic
Efectele acestui produs sunt datorate sinergiei între trei elemente cheie: uleiul de Nigella Sativa, propolisul, şi tămâie (Boswelia carterii). Substanţele active principale sunt multiple, pe lângă binecunoscutele substanţe active principale (timoquinona, acizii boswelici, şi CAPE)
Ingrediente:
Ulei de Nigella Sativa, propolis, ulei esențial de Boswellia carterii
Mod de păstrare:
Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.
Mod de utilizare:
Se va utiliza câte o cantitate de 1-10ml, de câte trei ori pe zi. Se va agita bine flaconul inainte de utilizare.
Pentru o administrare mai ușoară, produsul se poate amesteca în momentul utilizării cu puțină miere de albine, sucuri de citrice sau de alte fructe, polen, sau o combinație a acestora, după gust. Utilizarea combinată a polenului și sucurilor de fructe, va emulsiona amestecul după o agitare ușoară, astfel încât să devină un amestec omogen. Se pot utiliza simultan diverse tincturi de plante medicinale, care se pot amesteca cu celelalte ingrediente.
Contraindicaţii:
Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una dintre componente. Totodată, persoanele care utilizează medicație antihipertensivă, sau cele suferind de hipotensiune, vor consuma cu atenție acest produs, urmărindu-și cu atenție tensiunea aterială.
Rolul componentelor:
Boswellia serrata este o specie de arbore din familia Burseraceae care vegetează zonele uscate din regiunile montane din India, nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Denumită popular tămâie indiană, este evident înrudită cu mai cunoscutul arbore care produce tămâia, şi, la fel ca acesta, trunchiul Boswelliei produce o substanţă rezinoasă cunoscută printre localnici sub numele de guggul sau shallaki (din sanscrită).
Denumirea generică Boswellia a fost dată după Dr. Boswell din Grădina Botanică din Edinburgh, prieten al directorului Grădinii Botanice din Calcutta, William Roxburgh. Denumirea specifică serrata provine din cuvântul serra (fierăstrău) referindu-se la marginea dinţată a frunzelor.
Boswellia serrata este una din plantele antice cele mai valoroase în medicina Ayurvedică. „Gajabhakshya”, o denumire sanscrită utilizată uneori pentru Boswellia, sugerează faptul că elefanţii se bucură de această plantă ca parte din dieta lor.
Se cunosc trei texte renumite din fundamentele ştiinţei Ayurvedice clasice care îşi are rădăcinile în India: Charaka’s Charaka Samhita (c.B.C. 700), primul text medical fundamental; Susruta’s Susruta Samhita (c.B.C. 600), care se presupune că a reunit întreaga cunoaştere medicală, cu o concentrare aparte pe chirurgie; şi tomul cuprinzând două volume – Astanga Samgraha şi Astanga Hridaya (c.130-200 A.D.), scris de Vagbhata cel Bătrân şi Vagbhata cel Tânăr, care sintetizează lucrările scrierilor anterioare şi sumarizează cele opt părţi ale medicinei Ajurvedice în versuri şi proză. Primele două texte descriu activitatea antireumatică şi antiartritică a rezinei arborelui. Pe lângă utilizarea sa benefică în artrite, această rezină este menţionată, de asemenea, în textele de medicină tradiţională Unani ca un remediu eficient în diaree, dizenterie, viermi intestinali, abcese, febră (antipiretic), afecţiuni ale pielii şi sângelui, afecţiuni cardiovasculare, afte bucale, dureri de gât, bronşite, astm, tuse, scurgeri vaginale, calviţie, icter, hemoroizi, dismenoree, şi pentru stimularea ficatului. Este considerată, de asemenea, diaforetică, astringentă, diuretică şi stimulentă.
Medicina modernă o recomandă ca antiartritică, antiinflamatoare, antihiperlipidemică (pentru controlul lipidelor serice), antiaterosclerotică (reduce riscul formării ateroamelor), analgezică şi hepatoprotectoare.
Rezina extrasă din Boswellia conţine monoterpene, diterpene şi triterpene (α şi β-amirine) acizi triterpenici pentaciclici (acizii boswelici) şi tetraciclici.
Studiile ştiinţifice desfăşurate asupra acestei plante au revelat faptul că rezinele manifestă potenţial efect antifungic, anticoagulant, juvenomimetic şi anticarcinogenic. Investigaţiile au mai arătat, de asemenea, efecte benefice în imunomodulaţie, în astmul bronşic, poliartrite, hepatita C, colite şi afecţiunea Crohn.
Recent s-a descoperit faptul că uleiul din Boswellia pare să distingă celulele canceroase de celulele normale ale vezicii urinare şi suprimă dezvoltarea primelor. Analizele micrometrice şi bioinformatice au propus mai multe căi metabolice care pot fi activate de tămâia indiană pentru a induce moartea celulelor canceroase din vezica urinară, sugerând astfel faptul că aceasta reprezintă un agent intravezical alternativ în tratamentul cancerului de vezică urinară.
Aghoras Invent sunt prezenti pe piata cu o selectie de produse pe baza de argint si aur coloidal pentru tratarea diverselor afectiuni dermatologice, cresterea imunitatii si intarirea memoriei si a sistemului nervos.