- La reducere!
- -20%
Diagreen 60 cpr Dr Krauter
Diagreen 60 cpr Dr Krauter
Normalizeaza glicemia
Ajută la mentinerea nivelului normal de glucoza
Contribuie la protejarea celulelor pancreatice producătoare de insulină
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,62 lei.
Diagreen 60 cpr Dr Krauter
Diagreen conține o combinație de extracte standardizate de calitate înaltă ce asigură eficiența produsului. Momordica și Gymnema ajută la menținerea normală a glicemiei și a unui nivel sănătos al poftei de mâncare. Afinul poate ajuta la menținerea sănătății capilarelor și la elasticitatea venelor împotriva efectului nociv al radicalilor liberi. Ceaiul-verde ajută la menținerea nivelurilor normale de glucoză în sânge și la protejarea glandelor producătoare de insulină. Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților și al macronutrienților. Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale și la metabolismul normal al proteinelor și glicogenilor.
Recomandat ca adjuvant în:
• Diabet
• Intoleranță la glucoză
• Hiperglicemie
• Situațiile în care organismul nu produce suficientă insulină
Diagreen Dr Krauter contine: Extract de Momordica (Momordica charantia) 250mg standardizat 3% principii amare, extract de Gymnema (Gymnema sylvestre) 80mg standardizat 75% acid gymnemic, extract de Afin (Vaccinium myrtillus) 50mg, extract de Ceai-verde (Camellia sinensis) 15mg standardizat 0,5% cafeină, Zinc (oxid de zinc 3,11mg) 2,5mg, Vitamina B6 1mg.
Administrare -1 comprimat de 3-4 ori pe zi
Cutie cu 60 de comprimate
Rolul componentelor:
Castravetele amar vegetează în zone tropicale, incluzând zona Amazoniană, estul Africii, Asia şi Caraibele, fiind cultivat în America de Sud atât în scopuri alimentare cât şi în scopuri medicinale.
Este o plantă erbacee din familia Cucurbitacee (familia bostanului), căţărătoare, cu cârcei, ajungând până la 5 m lungime. Prezintă frunze simple, alterne, septate cu 3 până la 7 lobi. Fiecare plantă poartă separat flori mascule sau femele galbene. Fructele, castraveţii, prezintă o formă oblongă şi un exterior verucos distinct. În Emisfera Nordică, înflorirea are loc în iunie-iulie iar fructificarea din septembrie până în noiembrie.
Denumirea latinească Momordica înseamnă „a muşca”, făcând referire la marginile zimţate ale frunzelor, care apar ca şi când ar fi fost muşcate. Toate părţile plantei au gust amar.
Populaţiile locale amazoniene şi triburile indigene sud-americane cultivă castravetele amar în grădinile proprii folosindu-l în mâncăruri pentru aromatizare.
Ca plantă medicinală, castravetele amar are o istorie îndelungată de utilizare în cadrul acestor populaţii, astfel, ceaiul din frunze este folosit pentru diabet, pentru eliminarea gazelor intestinale, pentru a provoca menstruaţia, şi ca antiviral în pojar, hepatite, şi afecţiuni febrile. Topic este utilizat în răni, iritaţii, şi infecţii, iar intern şi extern pentru viermi şi alţi paraziţi.
În fitoterapia braziliană este utilizat în tumori, răni, reumatism, malarie, inflamaţii, infecţii vaginale, probleme menstruale, diabet, colici, febră, hemoroizi, viermi. Mai este folosit de asemenea ca afrodisiac şi ca abortiv.
În Mexic, întreaga plantă este folosită în diabet, în dizenterie, iar rădăcina este un reputat afrodisiac; medicina naturistă peruviană utilizează frunza sau părţile aeriene în tratamentul pojarului, malariei, inflamaţiilor iar în Nicaragua frunza este în mod obişnuit folosită în durerile de stomac, diabet, febră, răceli, tuse, dureri de cap, malarie, probleme menstruale, hipertensiune, infecţii, şi ca ajutor pentru naşteri.
Castravetele amar conţine o varietate de compuşi biologic activi incluzând triterpene, proteine şi steroizi. O proteină găsită în castravetele amar – momordina – a demonstrat clinic activitate anticanceroasă pe limfoamele Hodgkin la animale; şi alte proteine izolate din plantă au demonstrat activitate antitumorală şi antivirală.
În numeroase studii, cel puţin trei grupuri diferite de compuşi găsiţi în toate părţile plantei, care includ un amestec de saponine steroidice (charantine), peptide similare insulinei şi alkaloizi, au demonstrat clinic proprietăţi hipoglicemiante sau alte acţiuni cu beneficii potenţiale în cazul diabetului.
Mai mult de 100 de studii in vivo au demonstrat efectele de reducere a glicemiei ale acestui fruct. Acesta a arătat de asemenea abilitatea de a îmbunătăţi aportul celular de glucoză, de a stimula eliberarea insulinei, şi de a potenţa efectul acesteia. În alte studii in vivo, fructul sau seminţele de castravete amar au redus colesterolul total. Într-un studiu, nivelele ridicate de colesterol şi trigliceride la şobolanii diabetici au fost reduse până la normal după 10 săptămâni de tratament.
In mica noastra unitate transformam catina adunata din padurile din Munţii Buzaului, in aceeasi zi, in ceai, pulbere sau ulei, pastrandu-i proprietatile naturale.
Folosim si alte fructe sau plante pe care natura ni le ofera, pentru a va pune la dispozitie pe site ul nostru, produsele pe care si noi le consumam.