- La reducere!
- -10%
CONDIMENT - CIMBRU DE CULTURA ECO 20gr SONNENTOR
CONDIMENT - CIMBRU DE CULTURA ECO 20gr SONNENTOR
Clasicul bucătăriei franceze - din Provence până în provincie. Pe lângă Ratatouille și Bouillabaisse, cimbrul condimentează ciuperci, plăcinte și sosuri. O legendă vie!
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 12 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,24 lei.
CONDIMENT - CIMBRU DE CULTURA ECO 20gr SONNENTOR
Clasicul bucătăriei franceze - din Provence până în provincie. Pe lângă Ratatouille și Bouillabaisse, cimbrul condimentează ciuperci, plăcinte și sosuri. O legendă vie!
Compozitie: Cimbru de cultură Ecologic
Forma de prezentare: 20g
100% Bio Ecologic
Ambalat manual
Ambalaj compostabil
Rolul componentelor:
Cimbrul este o plantă erbacee, aromatică din zona colinară mediteraneană, dar care poate fi cultivată și în grădini. Îi plac terenurile uscate dar udate de rouă. Înfloreşte în din iunie până septembrie şi se recoltează în această perioadă partea ierboasă. Se usucă la umbră, în încăperi bine aerisite.
Cimbrul conţine ulei volatil bogat în carvacrol şi tymol, acizi – cafeic şi rozmarinic- tanin şi un principiu amar – serpilina.
Cimbrul şi Cimbrişorul au proprietăţi medicinale similare. Sunt plante medicinale antiseptice, antispastice, expectorante, antiparazitare (antihelmintic), coleretice şi colagoge şi uşor diuretice.
Stimulează apetitul când este pus în mâncare.
Infuzia nu se consumă seara pentru a nu induce insomnie, iar în uz extern dezinfectează plăgile și înţepăturile de insecte. Adăugată în apa de baie este tonifiantă.
Pulberea de cimbrişor folosită pentru spălatul dinţilor îi albeşte.