• -5%
COLAGEN&ACID HIALURONIC AROMA BANANE PULBERE...
COLAGEN&ACID HIALURONIC AROMA BANANE PULBERE 312GR INTERHERB

COLAGEN&ACID HIALURONIC AROMA BANANE PULBERE 312GR INTERHERB

COLAGEN&ACID HIALURONIC AROMA BANANE PULBERE 312GR INTERHERB

Colagenul si acidul hialuronic sunt utilizate cu succes in cosmetologia moderna avand rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii.

Mih3934
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
66,41 lei 69,90 lei -5%

Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 66 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 66 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,32 lei.


 

COLAGEN&ACID HIALURONIC AROMA BANANE PULBERE 312GR INTERHERB

Colagenul si acidul hialuronic sunt utilizate cu succes in cosmetologia moderna avand rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii.

Colagenul BioCell, obtinut printr-o tehnologie brevetata, este bogat in proteine, colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitina si aminoacizi esentiali.

75% din piele o reprezinta colagenul, a carei producere este incetinita de razele solare, de poluare, de inaintarea in varsta avand ca semne de debut o piele mata, aparitia ridurilor de expresie si a osteoporozei.

Principiile active ale produsului naturist Colagen si Acid Hialuronic contribuie la mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, a mentinerii mobilitatii articulare si a sanatatii structurii osoase.

Vitamina C stimuleaza producerea proprie de colagen.

Colagenul din compozitia acestui supliment alimentar este material de constructie pentru tesuturile conjunctive.

Rolul componentelor:

Colagenul este o proteina fibroasa care se gaseste in principal in tesutul conjunctiv, dar care exista in toate tesuturile, intr-o proportie de aproximativ 30% din totalul proteinelor ce se regasesc in corpul uman si are ca rol retinerea apei in tegumente si tesuturi precum si in crearea si mentinerea sanatatii cartilagiilor si a oaselor.

Procesul de sintetizare a colagenului incetineste incepand cu varsta de 25 de ani, iar pe masura ce imbatranim, intervine carenta de colagen, care duce la degradarea tendoanelor, a cartilajelor, oaselor, muschilor si a pielii.

Pentru a compensa aceasta incapacitate a organismului de a sintetiza colagenul, putem introduce in alimentatia zilnica o serie de produse care sa previna o parte din complicatiile provocate de lipsa colagenului:

Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;

Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;

Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.

Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.

Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.

Atunci cand productia de colagen este incetinita sau chiar inexistenta, ca urmare a varstei, parul si unghiile devin casante, iar pielea se subtiaza, se usuca, se rideaza si devine mai fragila, lucru care o face mai predispusa ranirii.

Pentru a preveni imbatranirea pielii si a o hidrata din interior spre exterior, redandu-i elasticitatea, cat si pentru a revigora firul de par si a intari unghiile, ai la dispozitie o multitudine de produse naturale, cum este complexul de colagen si acid hialuronic, care este usor asimilat de tesuturile pielii si prin actiunea combinata a colagenului si a acidului hialuronic rejuveneaza pielea si intareste firul de par si unghiile.

Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.

Oasele sunt un tesut viu alcatuit in mare parte din colagen si calciu, iar atunci cand organismul nu mai sintetizeaza colagenul, oasele ce compun articulatiile se uzeaza si iau astfel contact unele cu altele cauzand frecarea suprafetelor acestora si dand nastere patologiior articulare, asa cum este artroza, o boala degenerativa a articulatiilor.

Durerile si rigiditatea articulatiilor, pierderea mobilitatii si a flexibilitatii, sunt simptome care altereaza nu doar starea de sanatate, ci chiar intreaga existenta a celui care sufera de artroza.

Remediile naturiste pot fi o metoda de preventie, dar si de tratament in patologiile articulare, contribuind la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.

Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.

Tratamentele cosmetice menite sa stimuleze productia de colagen din organism, ajuta la diminuarea ridurilor si redau din fermitatea pielii.

Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).

In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.

Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.

Sus

Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.

Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.

De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).

In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.

Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
312 grame
Forma de prezentare
Punga
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare