- La reducere!
- -10%
CEAI INGERUL PAZITOR ECO 18dz SONNENTOR
CEAI INGERUL PAZITOR ECO 18dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Inger Pazitor are ca ingrediente bucatele de mar, coriandru, fenicul, macese, plante ce sunt cultivate manual in zile speciale (luand in considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade si sunt ambalate manual in ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice. Astfel avem grija sa ajunga in ceasca dumneavoastra gustul adevarat a plantelor.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,42 lei.
CEAI INGERUL PAZITOR ECO 18dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Inger Pazitor are ca ingrediente bucatele de mar, coriandru, fenicul, macese, plante ce sunt cultivate manual in zile speciale (luand in considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade si sunt ambalate manual in ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice. Astfel avem grija sa ajunga in ceasca dumneavoastra gustul adevarat a plantelor.
O realitate - ceaiul este o bautura foarte sanatoasa deoarece este naturala si contine, in functie de varietate, elemente foarte valoroase (minerale, vitamine, antioxidanti.
Mod de utilizare: Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste un pliculet de ceai.
Timp infuzare: max. 10 minute, temperatura apei: 100°C.
Compozitie:
- Bucatele de mar Ecologic,
- Coriandru Ecologic,
- Fenicul Ecologic,
- Macese Ecologice,
- Menta (creata) Ecologica,
- Anason Ecologic,
- Roinita Ecologic,
- Albastrele Ecologice
Forma de prezentare: 18 plicuri.
100% Bio Ecologic
Ambalat manual
Ambalaj compostabil
Rolul componentelor:
Coriandrul este originar din sudul Europei şi Asia, coriandrul este o plantă anuală, ierboasă. Frunzele bazale lung peţionale, cele mijlocii 1-2 penat-sectate, iar cele superioare de trei ori sectate cu lacinii rare, înguste. Flori cu petale albe sau roz-violaceu, grupate în umbele compuse. Fructele diachene mici, sferice.
A fost menţionat în scrierile sanscrite timpurii şi în cărţile mozaice, în Exod, şi apare în faimosul papirus egiptean Ebers. Fructele de coriandru au fost utilizate de evrei şi romani ca medicament, şi ca şi condiment. A fost foarte des menţionat în cartea lui Apicius Coelius (Apicius este o colecţie de reţete culinare romane). Columella (cel mai important scriitor în domeniul agriculturii), în secolul I, apoi Palladius (alt scriitor cu cărţi în domeniul agriculturii) în secolul III, au descris şi îndrumat cultivarea sa.
Medicina populară serveşte coriandru în bolile de stomac de natură inflamatorie, contra diareelor disenteriforme cu tenesme, în durerile articulare, contra viermilor intestinali, pentru sporirea secreţiei lactate etc.
Comisia E recomandă coriandrul în probleme dispeptice, pierderea apetitului.
În fitoterapia franceză este tradiţional utilizat în tratamentul simptomatic al afecţiunilor digestive precum distensia epigastrică, digestie lentă, eructaţie şi flatulenţă; ca tratament adjuvant al componentei dureroase a afecţiunilor digestive funcţionale.
Proprietăţile fructelor de coriandru se datorează în cea mai mare parte uleiului volatil, acesta având ca şi componentă majoră D-linaloolul, urmat de limonen, dar într-o cantitate mult redusă comparativ cu primul, α-pinen, camfor, α-terpineol, p-cimen etc. Datorită combinaţiei de compuşi, uleiul volatil de coriandru dezvoltă la nivel sistemic o acţiune antistres-adaptogenă, imunomodulatoare, armonizantă hormonal şi cardiovascular, dermoregeneratoare, antimicrobiană şi de stimulare generală puternică, la care se adaugă în plan psihic un puternic efect anxiolitic, psihorelaxant şi stimulant al capacităţii de concentrare.
S-au mai efectual studii in vitro care revelează şi o acţiune antioxidantă a fracţiunii polifenolice din fructele de coriandru.