Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
- La reducere!
- -10%
Borcan pentru Germinat Sonnentor
Borcan pentru Germinat Sonnetor
Borcan cu un capac din metal, cu sită, materiale uşoare de manevrat şi curăţat, din sticlă şi metal.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 114 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 114 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,28 lei.
Borcan pentru Germinat Sonnetor
Borcan cu un capac din metal, cu sită, materiale uşoare de manevrat şi curăţat, din sticlă şi metal.
Compozitie:
borcan sticlă + capac, cu sită, din metal
borcan sticlă + capac, cu sită, din metal
Beneficii:
KIT ideal pentru pasionaţii de germinat.
Borcan cu un capac din metal, cu sită, materiale uşoare de manevrat şi curăţat, din sticlă şi metal.
Se poate introduce şi în maşina de spălat vase.
KIT ideal pentru pasionaţii de germinat.
Borcan cu un capac din metal, cu sită, materiale uşoare de manevrat şi curăţat, din sticlă şi metal.
Se poate introduce şi în maşina de spălat vase.
Sfaturi pentru germinare:
Asigurați-vă ca semințele pe care le cumpărați pentru germinat să aibă termenul de valabilitate cât mai mare, să fie comercializate special pentru acest scop – de a fi germinate, să nu fie decorticate, să fie certificate organic și de preferat să fie cumpărate din magazine specializate.
Dacă sunteți începător optați pentru semințe cu o perioadă de germinare rapidă: 2 – 4 zile sau 4 – 6 zile (fasolea mung, ridichea, trifoiul, lucerna, varza roșie, broccoli, floarea soarelui) și care de altfel sunt și foarte gustoase.
Condimentele precum usturoiul, prazul sau chimenul au o perioadă de germinare mult mai lungă de 10 -14 zile și sunt recomandate spre a fi germinate dacă dețineți un germinator automat sau dacă petreceți mai mult timp pe acasă, pentru a le uda mai des.
Cantitatea de semințe pe care o vom pune în fiecare tăviță a germinatorului trebuie să fie mică.
Germinatorul trebuie ținut într-o încăpere unde temperatura nu trebuie să depășească 15°C – 20°C, altfel semințele voi mucegăi. Grâul este cel mai predispus să mucegăiască, de aceea este bine să fie ținut la maxim 15°C.
Dacă vă hotărâți să germinați în bucătărie, semințele nu trebuie să fie ținute lângă o sursă de căldură precum ar fi aragazul sau cuptorul.
Dacă gătiți scoateți germinatorul pe hol sau balcon deoarece aburii de la mâncare și căldura duc la mucegăirea recoltei sau la uscarea semințelor. Nu este recomandat să puneți germinatorul pe frigider sau pe un raft cât mai sus în bucătărie deoarece este mult mai cald.
De preferat ar fi să țineți germinatorul pe balcon dacă acesta este acoperit, chiar și iarna.
Semințele nu au nevoie de o temperatură mai mare de 5°C pentru a crește și a se dezvolta.
Gândiți-vă că ele sunt plantate primăvara în pământ când afară este frig.
Asigurați-vă ca semințele pe care le cumpărați pentru germinat să aibă termenul de valabilitate cât mai mare, să fie comercializate special pentru acest scop – de a fi germinate, să nu fie decorticate, să fie certificate organic și de preferat să fie cumpărate din magazine specializate.
Dacă sunteți începător optați pentru semințe cu o perioadă de germinare rapidă: 2 – 4 zile sau 4 – 6 zile (fasolea mung, ridichea, trifoiul, lucerna, varza roșie, broccoli, floarea soarelui) și care de altfel sunt și foarte gustoase.
Condimentele precum usturoiul, prazul sau chimenul au o perioadă de germinare mult mai lungă de 10 -14 zile și sunt recomandate spre a fi germinate dacă dețineți un germinator automat sau dacă petreceți mai mult timp pe acasă, pentru a le uda mai des.
Cantitatea de semințe pe care o vom pune în fiecare tăviță a germinatorului trebuie să fie mică.
Germinatorul trebuie ținut într-o încăpere unde temperatura nu trebuie să depășească 15°C – 20°C, altfel semințele voi mucegăi. Grâul este cel mai predispus să mucegăiască, de aceea este bine să fie ținut la maxim 15°C.
Dacă vă hotărâți să germinați în bucătărie, semințele nu trebuie să fie ținute lângă o sursă de căldură precum ar fi aragazul sau cuptorul.
Dacă gătiți scoateți germinatorul pe hol sau balcon deoarece aburii de la mâncare și căldura duc la mucegăirea recoltei sau la uscarea semințelor. Nu este recomandat să puneți germinatorul pe frigider sau pe un raft cât mai sus în bucătărie deoarece este mult mai cald.
De preferat ar fi să țineți germinatorul pe balcon dacă acesta este acoperit, chiar și iarna.
Semințele nu au nevoie de o temperatură mai mare de 5°C pentru a crește și a se dezvolta.
Gândiți-vă că ele sunt plantate primăvara în pământ când afară este frig.
Nicio recenzie