• La reducere!
  • -10%
Bitter cu Noni 250 ml Steaua Divina, VITAMINE SI MINERALE
Bitter cu Noni 250 ml Steaua Divina, VITAMINE SI MINERALE

Bitter cu Noni 250 ml Steaua Divina

Bitter cu Noni 250 ml Steaua Divina

Acest produs este un excelent tonic, revitalizant, regenerant, reintineritor, care aduce multiple beneficii fiintei umane.

24
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
95,17 lei 105,75 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 95 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 95 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,90 lei.


 

Bitter cu Noni 250 ml Steaua Divina

Acest produs este un excelent tonic, revitalizant, regenerant, reintineritor, care aduce multiple beneficii fiintei umane.

Ingrediente
Noni (Morinda citrifolia), Afin (Vaccinium myrtillus), Anason (Pimpinella anisum), Angelică (Angelica archangelica), Anghinare (Cynara scolymus), Bătrâniş (Erigeron canadensis), Brusture (Arctium lappa), Busuioc (Ocimum basilicum), Chimen (Carum carvi), Cimbru de grădină (Satureja hortensis), Coada-calului (Equisetum arvense), Coada racului (Potentilla anserina), Coriandru (Coriandrum sativum), Creţuşcă (Filipendula ulmaria), Dafin (Laurus nobilis), Echinacea (Echinacea purpurea), Frasin (Fraxinus excelsior), Fenicul (Foeniculum vulgare), Gălbenele (Calendula officinalis), Ghinţură (Gentiana lutea), Iarbă-mare (Inula helenium), Iarba Sfântului Ioan (Salvia sclarea), Ienupăr (Juniperus communis), Isop (Hyssopus officinalis), Levănţică (Lavandula angustifolia), Lichen de piatră (Cetraria islandica), Lipicioasă (Galium aparine), Lumânărică (Verbascum phlomoides), Măceş (Rosa canina), Măslin (Olea europaea), Mentă (Mentha piperita), Merişor (Vaccinium vitis-idaea), Mesteacăn (Betula pendula), Nuc (Juglans regia), Păpădie (Taraxacum officinale), Plop (Populus nigra), Roiniţă (Melissa officinalis), Salcâm (Robinia pseudacacia), Salcie (Salix alba), Salvie (Salvia officinalis), Schinel (Cnicus benedictus), Scorţişoară (Cinnamomum verum), Senna (Cassia angustifolia), Smilax (Smilax chinensis), Splinuţa (Solidago virgaurea), Stejar (Quercus robur), Soc (Sambucus nigra), Sovârf (Origanum vulgare), Sulfină (Melilotus officinalis), Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris), Trei fraţi pătaţi (Viola tricolor), Trifoi roşu (Trifolium pratense), Troscot (Polygonum aviculare), Ţintaură (Centaurium erythraea), Unguraş (Marrubium vulgare), Vâsc (Viscum album), alcool etilic alimentar şi apă demineralizată.
Caracteristici
Acest produs este un excelent tonic, revitalizant, regenerant, reintineritor, care aduce multiple beneficii fiintei umane. Eficienta extractului hidroacoolic Bitter cu Noni este data de reteta sa unica, de efectul actiunii sinergice a celor 55 de plante medicinale si aromatice din compozitie, la care s-au adaugat renumitele fructe de Noni.
Adjuvant in abcese, tulburări digestive, afte, ameţeli, apetit scăzut, atrofie musculară, balonare, cancer, constipaţie, contuzii, degerături, diskinezie biliară, dureri colicative, eczeme, entorse, gastrită, gripă, gută, icter, indigestie, infecţii respiratorii şi genito-urinare, inflamaţii oro-faringiene, înţepături de insecte, hemoroizi, parazitoze, reumatism, tromboflebită, tulburări menstruale, tulburări circulatorii, tinitus (zgomote în urechi), traumatisme, ulcer varicos, veruci.
Mod de administrare:
Intern: pentru adulti si copii peste 15 ani - cate o lingurita intr-un pahar cu apa, de 3x/zi, cu 30 minute dupa mesele principale. Pentru copiii intre 10 si 14 ani se recomanda reducerea dozei la jumatate.La copii se poate administra produsul in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool. Nu creeaza fenomene de dependenta sau obisnuinta, fiind posibila administrarea in cure repetate. Extern: aplicatii locale, comprese, frectii. Recomandam aplicarea cremei de galbenele inaintea compreselor, pentru protejarea pielii.
Contraindicatii
Nu se recomandă acest produs femeilor însărcinate sau care alaptează, copiilor mici și persoanelor cu afecţiuni în care este interzis consumul de alcool (afecţiuni hepatice grave, epilepsie sau schizofrenie), alergie la unul dintre componente.

Rolul componentelor:

Specie ierboasă perenă, din familia Leguminosae, cu 2-5 tulpini înalte de 20-50 cm; rădăcina pivotantă, ramificată, cu nodozităţi, multicapitată; tulpini simple sau ramificate, foliate; frunze trifoliate, cele bazale lung peţiolate, formând adesea rozete, cele superioare mai scurt peţiolate; foliolele sunt aproape sesile, ovate, obovate sau eliptice, cu margine întreagă, pe spate şi pe margini uşor păroase, pe faţă, la mijloc, cu o pată mai deschisă; la baza frunzei stipele alungite, concrescute cu peţiolul, cu vîrf ascuţit; flori grupate în capitule globuloase, cu diametru de 2-3 cm, sesile, cu corolă papilonată, de la roz pînă la purpuriu-deschis; la baza capitulelor se află un involucru din două frunzuliţe trifoliate; fructe păstăi mici, comprimate, cu 3-4 seminţe.
Lonucerus, în 1564, descria trifoiul roşu ca agent emolient util chiar şi în cazul nodulilor extrem de duri, al cărui efect îl considera asemănător cu al schindufului. El mai recomanda trifoiul roşu în tulburări ale vezicii urinare, diaree, şi extern în leucoree şi arsuri solare. Aceleaşi recomandări ni le oferă şi Matthiolus, în 1626, iar pe lângă acestea îl pomeneşte ca util în menstruaţie.
M. Scudder, în cartea sa Specific Medication and Specific Medicines, din 1870, pomeneşte influenţa specifică a trifoiului roşu în unele cazuri de tuse spastică, şi în tusea care însoţeşte pojarul, şi de asemenea susţine că mai poate fi prescris în laringite, bronşite şi ftizie.
Alte publicaţii medicale din secolul XIX, începutul secolului XX susţineau efectele antispasmodic şi alterativ ale trifoiului roşu, efectul de calmare a iritabilităţii tractului respirator, cu reducerea uscăciunii şi tusei spasmodice, şi de asemenea proprietăţile sale benefice în bronşite şi laringite. Medicul F. Ellingwood, publica în 1908, opiniile Dr. W. M. Lambert care dorea să atragă atenţia asupra influenţei specifice pe care a descoperit-o la trifoiul roşu şi pe care o considera în general necunoscută; acesta menţiona astfel că trifoiul roşu are o influenţă particulară în îmbunătăţirea nutriţiei creierului, atunci când acesta este afectat de surmenaj, în special în acele cazuri în care apare pierdere de memorie, idei confuze sau alte probleme apărute din cauze funcţionale. Medicul susţinea că a prescris remediul în aceste cazuri obţinând rezultate excelente şi considera că acesta probabil îmbunătăţeşte circulaţia, nu doar la nivelul sistemului nervos ci în întreg sistemul capilar, inclusiv la nivelul extremităţilor.
Tot în acele vremuri, trifoiul roşu era prescris contra cancerului, îmbunătăţind treptat funcţiile organismului.
În sistemele de medicină populară din Rusia şi China, medicii locali prescriau trifoiul roşu în tratamentul afecţiunilor respiratorii precum astmul şi bronşita, iar nativii americani în prescriau în tusea convulsivă şi cancer.
De-a lungul timpului a mai fost folosit în medicina populară din întreaga lume în afecţiuni ale pielii în combinaţie cu alte plante, în cancerul de sân, sub formă de cataplasmă din decoct aplicată local, în cancerul ovarian şi al sistemului limfatic, în bolile degenerative cronice, gută, tuse spastice. Flavonoidele din flori şi frunze manifestă efect estrogenic fiind astfel benefice în tratamentul problemelor ce apar odată cu menopauza. Inflorescenţele sunt alterative, antiscrofulozice, antispasmodice, diuretice, expectorante, sedative şi tonice.
Alcaloidul toxic saframina se întâlneşte adesea în trifoiul bolnav; acesta a fost studiat privitor la activitatea sa antidiabetică şi anti-SIDA. Recent, trifoiul roşu a primit o atenţie mărită fiind introdus în suplimentele alimentare destinate ameliorării simptomelor menupauzei, îmbunătăţirii sănătăţii cardiovasculare şi a oaselor.

Arbore sempervirescent din familia Rubiaceae, înalt de până la 12 m, cu coroană cu ramificaţie simpodială; ramurile poartă frunze de culoare verde închis, ovale, lucioase; florile mici, albe-crem, aromate, grupate în raceme; fructul cărnos, de consistenţă geloasă când e copt, cu gust amar caracteristic, la coacere cu un miros foarte caracteristic; seminţele sunt flotante, putând pluti timp de luni de zile în ocean, fapt care a şi dus la răspândirea plantei în zona Pacificului de Sud.
Denumirea generică derivă din cuvintele latineşti Morus, care subliniază asemănarea morfologică dintre fructul de noni şi fructele de dud (Morus alba/ nigra) şi indicus, adică din India. Denumirea specifică citrifolia se referă la asemănarea dintre frunzele de noni şi cele ale speciilor de Citrus.
Noni este o plantă tropicală, indigenă în arealele din zonele Australiei, Malaeziei şi Polineziei. Este considerată nativă în Sud-Estul Asiei chiar dacă acum vegetează din India până în regiunile din Estul Polineziei. Comună în pădurile Malaeziei şi Polineziei, şi în regiunile joase din Insulele Filipine, noni a fost cultivată în comunităţile Pacificului de Sud încă de sute de ani.
Morinda citrifolia are un istoric îndelungat de utilizare medicinală în zonele de origine. Se consideră că este planta cea mai larg şi comun utilizată anterior perioadei europene. Acum câteva secole planta a fost introdusă în Insulele Hawaii unde a fost denumită „noni” iar fructele şi rădăcinile preţuite ca agenţi medicinali. Printre toate varietăţile polineziene din secolele XIX şi XX, noni hawaian a avut cele mai largi aplicaţii medicinale. Medicii din Samoa şi Hawaii foloseau noni pentru afecţiuni intestinale (în special diareea copiilor, constipaţie sau paraziţi intestinali), indigestii, inflamaţii ale pielii, infecţii, iritaţii gingivale, febră, contuzii şi entorse. Hawaienii preparau de obicei băuturi tonice destinate tratamentului diabetului, intoxicaţiilor şi arsurilor. Abilitatea remarcabilă a plantei de evacuare a tractului intestinal şi de întreţinere a sănătăţii colonului era bine cunoscută printre hawaienii bătrâni şi nativii şi vindecătorii Tahitieni.
Fructele de noni au fost întrebuinţate, de asemenea, de sute de ani ca sursă de nutrienţi. Locuitorii din Fiji, Samoa şi Raratonga le foloseau atât crude cât şi sub formă preparată. Tradiţional, fructele erau alese cu grijă înainte de coacere şi puse la soare; după ce se coceau în acestf el, erau zdrobite iar sucul extras printr-o pânză. Frunzele de noni constituiau de asemenea un fel de aliment folosit ca suport pentru prepararea peştelui. În Malaezia, frunzele erau încălzite şi plasate pe abdomen pentru tratarea hemoragiilor, a splinei inflamate, şi a bolilor de ficat. Scoarţa este un puternic astringent şi este tradiţional folosită în tratamentul malariei. Extractul din rădăcină este întrebuinţat în hipertensiune în timp ce sucul din flori este folosit pentru calmarea iritaţiilor ochilor. Sucul din fructe are acum mare cerere ca remediu alternativ în diferite afecţiuni precum artrita, diabetul, hipertensiunea, durerile şi crampele musculare, disconfortul menstrual, durerile de cap, afecţiunile cardiace, ulcerele gastrice, depresia, senilitatea, indigestia, ateroscleroza, problemele circulatorii şi chiar cancerul.
Morinda citrifolia este privită ca un remediu antiemetic sigur în asistenţa medicală primară în Tailanda. Decoctul sau infuzia din fructele mature, necoapte, prăjite de noni sunt recomandate pentru a reduce simptomele de greaţă şi vomă.
Printre afecţiunile în care noni are îndelungă utilizare se numără şi cele ale sistemului nervos central. Investigaţii actuale au evaluat şi demonstrat la animale efectele antipsihotice ale fructelor de noni, relevând un efect antidopaminergic al acestora, şi sugerând astfel potenţiala lor utilitate în tratamentul afecţiunilor psihiatrice.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
250 ml
Forma de prezentare
Flacon sticla

Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.

Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.

Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.

A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.

Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice. 

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare