BATON PROTEIC CU AROMA DE TORT ANIVERSAR, 60 G QUEST
Quest® Protein Bar, Baton Proteic cu Aroma de Tort Aniversar
Quest Nutrition foloseste proteine complete pe baza de lactate pentru a furniza organismului toti cei 9 aminoacizi esentiali.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 36 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 36 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,72 lei.
Descriere:
Quest® Protein Bar, Baton Proteic cu Aroma de Tort Aniversar
Quest Nutrition foloseste proteine complete pe baza de lactate pentru a furniza organismului toti cei 9 aminoacizi esentiali. Fiecare baton este fabricat folosind propriile retete Quest, intr-o multitudine de arome, pentru a fi pe gustul fiecarui client.
Beneficii:
- Batoanele Quest pot fi consumate fara nici un fel de compromis in mentinerea siluetei, deoarece sunt o excelenta sursa de proteine și fibre, cu un numar redus de calorii;
- Furnizeaza 21 g de proteina pe fiecare baton;
- Numai 4 grame de net carbohidrati;
- Imbunatatit cu 14 g de fibre pentru satietate;
- 0 g zahar adaugat;
- Nu contine gluten;
- Certificat Kosher.
Compozitie / portie de servire:
Compozitie / portie |
Cantitate |
%VNR* |
Calorii |
180 |
|
Calorii din grasimi |
50 |
|
Total grasimi |
6 g |
9% |
Grasimi saturate |
3.5 g |
18% |
Grasimi trans |
0 g |
|
Colesterol |
5 mg |
2% |
Sodiu |
220 mg |
9% |
Total Carbohidrati |
24 g |
8% |
Fibre dietetice |
14 g |
56% |
Total zaharuri |
|
|
Eritritol |
6 g |
|
Proteine |
21 g |
42% |
Vitamina A |
|
0% |
Calciu |
|
10% |
Vitamina C |
|
0% |
Fier |
|
2% |
Ingrediente:
Amestec proteic (izolat de proteine din lapte, izolat de proteine din zer), fibra de porumb solubila, apa, eritritol, migdale, ulei din samburi de palmier, arome naturale, cazeinat de sodiu. Contine mai putin de 2% din urmatoarele: sare de mare, guma arabica, extract de spirulina (colorant), extract de varza rosie (culorant), extract de ridiche (colorant), extract de turmeric (colorant), sucraloza, lecitina de floarea-soarelui.
Contine: lapte si migdale. Procesat intr-o unitate ce produce produse pe baza de oua, arahide, soia, grau si alune de padure. Contine indulcitori.
Nu contine: gluten.
Administrare:
Portie de servire: 1 baton (60 g )
Rolul componentelor:
Proteina din zer care este considerată o proteină completă care conţine toţi cei 9 aminoacizi esenţiali (BCAA) şi un conţinut redus de lactoză. Proteina din zer este folosită în mod traditional de culturişti şi atleţi deoarece proteinele din zer sunt cele mai eficiente în dezvoltarea masei musculare. Ultimele studii arată că proteina din zer poate fi utilă şi pentru slăbit, scăderea nivelului de cholesterol, întărirea sistemului imunitar şi vindecarea rănilor.
Odata cu noile cercetari stiintifice conduse , zerul este folosit si pentru alte scopuri cum ar fi : slabitul , tratarea cancerului sau vindecarea rănilor.
Proteina din zer este un mix al următoarelor elemente:
-alfa-lactalbumina
-beta-lactoglobulina
-albumina serică
-imunoglobuline
-alte proteine (lactotransferina, lactoperoxidaza, lactolina şi proteazo-peptone)
Există trei tipuri principale de proteine din zer disponibile: concetrat proteic din zer (WPC), izolat proteic din zer (WPI) şi concentrate proteic din zer hidrolizat (WPH).
Izolat proteic din zer – cea mai pură formă a proteinei din zer. Aceasta este cea mai procesată formă pentru a îndepărta toate grăsimile şi lactoză. Izolatul proteic din zer conţin cel puţin 90% proteine. Lipsesc o mulţime de substanţe nutritive de care putem beneficia, găsite în concentratul de proteine din zer. Izolatele proteice sunt recomandate pentru cei care vor să pună masă musculară de calitate în timp ce slăbesc şi sunt mai uşor de digerat, ajungând mai rapid la muşchi pentru a-l reface.
Concetrat proteic din zer – conţine un nivel redus de grăsimi şi carbohidraţi (lactoză). Procentul de proteine depide de concentraţia produsului. Concentratul proteic din zer are un nivel scăzut de grăsimi şi glucide – în funcţie de concentraţie.Concentratele proteice din zer inferioare pot avea până la 30% proteine, pe când cele superioare până la 90%. Nu este la fel de pur ca izolatul proteic din zer. Păstrează cele mai multe dintre substanţele nutritive benefice găsite în mod natural in zer.
Concentrat proteic din zer hidrolizat - acest tip a fost pre-digerat pentru a fi absorbit mai bine de organism şi a fost trecut prin hidroliza parţială, un proces necesar pentru ca organismul să absoarbă proteinele. Acesta este foarte uşor de digerat şi de absorbit, ajungând foarte rapid la muşchi. În plus, este folosti în suplimente medicale şi în preparatele pentru sugari pentru că îmbunătăţeşte digestia şi are un potenţial alergen redus.
Un studiu publicat în jurnalul Nutrition & Metabolism, arată că persoanele cărora li s-a administrat o formă de proteină din zer (prolibra – un conţinut ridicat de leucina, peptide bioactive şi calciu) au pierdut mai multă grăsime şi şi-au crescut cantitatea de muşchi decât grupul de control care nu a consumat proteine din zer.
Propietăţi anti-cancerigene
Rezultate promiţătoare au fost publicate în jurnalul medical Anticancer Research în ceea ce priveşte efectul proteinei din zer (WPC) şi a glutationului în tratamentele anti-cancer. Cercetătorii de la Ohio State University au condus un studiu în care au descoperit că tratamentul cu proteine din zer folosit pe celulele de prostată a făcut ca nivelul de glutation să crească cu 64%.
Potrivit unui studiu publicat în The British Journal of Nutrition s-a observat o scădere semnificativă a nivelului de colesterol total şi celui LDL pe o perioadă de 12 săptămâni în care subiecţii au consumat proteine din zer, comparativ cu grupul care a consumat cazeină .
Proteina din zer poate îmbunătăţi sistemul imunitar în cazul copiilor care suferă de astm. Un studiu, publicat ăn jurnalul International Journal of Food Science and Nutrition arată că în cazul copiilor cărora li s-au administrat proteine din zer timp de o lună, nivelul citokinelor s-a îmbunătăţit.
O cercetare publicată îm International Dairy Journal arată că băuturile îmbogăţite cu proteine din zer au redus în mod semnificativ tensiune arterială în cazul pacienţilor care sufereau de hipertensiune, iar riscul de a dezvolta boli de inimă a scăzut, de asemenea. Un alt studiu publicat în Clinical and Investigative Medicine arată că proteinele din zer pot fiu de ajutor în reducerea greutăţii în cazul pacenţilor HIV pozitivi.
Acest tip de proteină aduce multe beneficii, însă trebuie consumată cu moderaţie. Persoanele intolerante la lactoză pot fi alergice la această substanţă. Dacă eşti alergic la produse lactate consultă un medic inainte de a consuma orice fel de proteină din zer. Un consum ridicat de proteină din zer poate conduce la creşterea procentului de grăsime corporală şi stresului asupra rinichilor. Femeile pot prezenta un risc mare în a dezvolta o serie de afecţiuni, printre ele regăsindu-se şi osteoporoza.
În cantităţi moderate, proteina din zer nu cauzează reacţii adverse. Cu toate acestea, un consum exagerat poate cauza:
-Dureri de stomac
-Crampe
-Lipsa poftei de mâncare
-Greaţă
-Dureri de cap
-Oboseală
Proteina din zer alături de exerciţii de rezistenţă pot îmbunătăţi sinteza proteinelor musculare în comparaţie şi ajută la creşterea masei musculare. Un studiu publicat în International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism susţine că suplimentare alimentaţiei cu proteina din zer în timpul antrenamentelor de rezistenţă oferă beneficii în plus în comparaţie cu simplul antrenament.
20-25 de grame din acest tip de proteină pot fi consumate în fiecare zi, în functţe de stilul de viaţă, mai activ sau mai sedentar. Este foarte important să consulţi un medic specialist înainte de a folosi orice fel de supliment nutritiv.
GNC LIVE WELL este originar din Statele Unite ale Americii și lider mondial în domeniul suplimentelor nutritive.
Din 1935, misiunea lor este să ofere la nivel global suplimente nutritive de cea mai bună calitate. Stabilesc standardul în industria suplimentelor nutritive prin excelență și autenticitate în etichetare, siguranța ingredientelor și eficiența produselor, rămânând în același timp în topul tehnologiei de ultimă oră în domeniul științei nutriționale.
Consiliul Medical Consultativ GNC este alcătuit din medici de renume mondial ce susțin crearea și dezvoltarea de produse.
Datorită anilor de experiență și cunoștințelor aprofundate asupra celor mai recente progrese în domeniul cercetării medicale și al suplimentelor nutritive, consiliul oferă o perspectivă valoroasă în susținerea ca brand de primă linie în materie de produse inovatoare.
Experții GNC sunt responsabili de realizarea cercetărilor în domeniul suplimentelor și de analizarea tuturor organizațiilor pe plan mondial, pentru a susține dezvoltarea suplimentelor de cea mai înaltă calitate și autenticitatea acestora.