- La reducere!
- -12%
Astragalus Extract 60 cps DVR Pharm
Astragalus Extract 60 cps DVR Pharm
Susține sistemul imunitar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 32 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 32 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,64 lei.
Astragalus Extract 60 cps DVR Pharm
Susține sistemul imunitar.
Beneficii:
-Astragalus extract: Rădăcina acestei plante este folosită pe cale largă în medicina traditională chineză, unde este considerată un imunostimulent cu adevărat redutabil. Sutele de studii științifice care i-au fost dedicate au confirmat valoarea nu doar ca imunostimulent, ci și ca antitumoral, stimulent al capacitătii de regenerare a organismului.
-Astragalus extract are rol benefic în gripe, răceli, complicații bronho-pulmonare a acestora, tuberculoză pulmonară sau osoasă, astm (are și efect imunomodulator), boală canceroasă, chimioterapia folosită în boala canceroasă, boli infecțioase cronice: hepatită virală, HIV, cistite recidivante, sinuzită cronică, tulburări de circulație periferică, tulburări circulatorii la nivel cerebral, afecțiuni nervoase degenerative.
-Susține sistemul imunitar
-Ajută la detoxifierea organismului în urma contaminării cu poluanți chimici
-Ajută la funcționarea normală a ficatului și a sistemului endocrin
Compozitie:
-Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1: 200mg;
-Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 200mg; -capsulă tare de gelatină.
Administrare:
Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, pe stomacul gol.
Atentionari:
Poate interacționa cu imunosupresive, corticosteroizi, anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparină, agenți trombolitici, interferon, la administrarea concomitentă. A se întrerupe administrarea produsului înainte de orice intervenție chirurgicală, existând riscul creșterii sângerării.
Rolul componentelor:
Astragalus - Plantă perenă din familia Fabaceae nativă în partea de Nord-Est a Chinei, în zonele Mongoliei şi Coreei, înaltă de 40-90 cm, cu tulpina acoperită cu peri, cu frunze cu 12-18 perechi de foliole. Partea medicinală din plantă o constituie rădăcina, recoltată de obicei de la plantele în vârstă de 4 ani.
Este una din cele 50 plante fundamentale utilizate în medicina tradiţională chineză. Shen nung, fondatorul fitoterapiei chineze, a clasificat astragalusul în tratatul său clasic Shen Nung Pen Tsao Ching (circa anul 100 D.H.) ca plantă superioară. Denumirea sa chinezească, huang qi, se traduce prin „lider galben”, făcând referire la culoarea galbenă a rădăcinii şi la statutul său de una din cele mai importante plante tonice.
Medicina tradiţională chineză a folosit planta pentru ameliorarea transpiraţiilor nocturne, deficienţei de chi (caracterizată prin stări oboseală, slăbiciune, şi lipsa poftei de mâncare), şi în diaree. Astragalusul a înregistrat în China o îndelungată istorie de utilizare pentru „întărirea chi-ului”, sau cum am înţelege noi, a sistemului imunitar, ca tonic puternic pentru ridicarea nivelului energetic, fiind implicat şi ca diuretic eficient, vasodilatator şi ca tratament în infecţiile respiratorii. Adesea este folosit în combinaţie cu alte plante pentru a întări rezistenţa organismului la boli.
Este considerată o plantă adaptogenă, susţinând astfel organismul împotriva diverşilor factori de stres, incluzând stresul fizic, mental sau stresul emoţional.
Rădăcina plantei conţine polizaharide, asparagină, fitosteroli, colină, betaină, acid linoleic.
Astragalus mai conţine substanţe antioxidante ajutând la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, dar în principal este folosit pentru a proteja şi susţine sistemul imunitar, în prevenirea răcelilor şi altor infecţii ale tractului respirator superior, pentru reducerea tensiunii sangvine, în tratamentul diabetului, şi pentru protejarea ficatului.
Astragalus prezintă şi proprietăţi antiinflamatoare şi antibacteriene, fiind astfel utilizat uneori aplicat pe piele pentru îngrijirea rănilor.
Studiile realizate au demonstrat proprietăţi antivirale şi de stimulare a sistemului imunitar, susţinând astfel utilizarea sa pentru prevenirea răcelilor. Cercetătorii din Statele Unite au arătat că astragalus poate deveni un posibil tratament pentru pacienţii ai căror sistem imunitar a fost afectat de radio- sau chimioterapie. În aceste studii, suplimentele cu astragalus au părut să ajute pacienţii să se recupereze mai rapid şi să le prelungească de asemenea durata de viaţă.
Studii recente realizate în China sugerează că astragalus, datorită proprietăţilor antioxidante, poate ajuta persoanele cu forme severe de afecţiuni cardiace, ameliorând simptomele acestora, reducând nivelele de colesterol şi îmbunătăţind funcţionarea inimii.