ANTICARCEL RAPID 20DOZE Zdrovit
ANTICARCEL RAPID 20DOZE Zdrovit
AntiCarcel Rapid este un supliment alimentar ce trateaza crampele musculare, oboseala musculara, stari de neliniste si iritabilitate
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 33 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 33 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,66 lei.
ANTICARCEL RAPID 20DOZE Zdrovit
AntiCarcel Rapid este un supliment alimentar ce trateaza crampele musculare, oboseala musculara, stari de neliniste si iritabilitate.
Magneziul si vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la metabolismul energetic normal. Magneziul, vitamina B6 si potasiul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Beneficii:
- Ajuta la functionarea optima a sistemului nervos si in reglarea unor procese biochimice din organism;
- Mentine echilibrului lichidelor si a reactiilor enzimatice intracelulare;
- Transmite semnalelor nervoase si contractia musculara;
- Asimilaza optima a proteinelor si grasimilor;
- Ajuta la conversia triptofanului (un aminoacid esential existent in proteinele din alimente);
- Reduce a homocisteinei, un factor de risc in afectiunile cardiovasculare;
- Actioneaza benefic asupra sistemului nervos.
Ingrediente pentru 1 plic: vitamina B6 1mg (71,4%*), magneziu 60mg (16%*), potasiu 140mg (7%*) si vitamina E 5mg (echivalent alfa-tocoferol) (41,6%*).
*VNR - Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)
Mod de administrare: cate 1-2 plicuri pe zi, dizolvate in jumatate pahar de apa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Mod de prezentare: o cutie cu 20 plicuri a cate 4g fiecare.
Rolul componentelor:
Magneziul participă la procesul de digestie căci bazându-se pe el, organismul mistuie în mod eficient alimentele. Atunci când este insuficient, ne confruntăm cu disconfort abdominal, balonare şi alte probleme. Magneziul are rol de coenzimă de-a lungul tractului digestiv, ceea ce înseamnă că pe lângă misturirea mistuirea alimentelor ajută şi la absorbirea nutrienţilor în organism. De asemenea, stimulează producţia de acid hidrocloric în stomac şi a bilei la nivelul ficatului.
Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.