- La reducere!
- -10%
VITAMIX 30CPR (MULTIVITAMINE&MINERALE) ADAMS VISION
VITAMIX 30CPR (MULTIVITAMINE&MINERALE) ADAMS VISION
Vitaminele si mineralele sunt foarte importante pentru organism deoarece fara aportul lor s-ar produce un dezechilibru. O singura doza din aceasta gama de multivitamine inglobeaza nenumarate vitamine si minerale importante organismului.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,54 lei.
VITAMIX 30CPR (MULTIVITAMINE&MINERALE) ADAMS VISION
Vitaminele si mineralele sunt foarte importante pentru organism deoarece fara aportul lor s-ar produce un dezechilibru. O singura doza din aceasta gama de multivitamine inglobeaza nenumarate vitamine si minerale importante organismului. Curele cu multivitamine sunt indicate persoanelor care au un stil de viata dezordonat si nu isi pot asigura aportul zilnic de vitamine si minerale din alimentatie.
Îndrumare: A se consuma înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!
Precauţii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.
Prezentare: 30 tablete
Ingrediente Cantitate VNR*%
- Vitamina A 800.00 mcg 100
- Calciu 200.00 mg 25
- Acid folic 200.00 mcg 100
- Iod 150.00 mcg 100
- Vitamina C 80.00 mg 100
- Magneziu 75.00 mg 20
- Seleniu 55.00 mcg 100
- Biotina 50.00 mcg 100
- Potasiu 40.00 mg 2
- Fosfor 40.00 mg 6
- Molibden 25.00 mcg 50
- Crom (picolinat de crom) 20.00 mcg 50
- Niacina 16.00 mg 100
- Fier 14.00 mg 100
- Vitamina E 12.00 mg 100
- Zinc 10.00 mg 100
- Acid pantotenic 6.00 mg 100
- Vitamina D3 5.00 mcg 100
- Vitamina K1 3.75 mcg 5
- Vitamina B12 2.50 mcg 100
- Mangan 2.00 mg 100
- Vitamina B2 1.40 mg 100
- Vitamina B6 1.40 mg 70
- Vitamina B1 1.10 mg 100
- Cupru 1.00 mg 100
- Bor 150.00 mcg **
* (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011
** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita
Alte ingrediente: Dioxid de siliciu, maltodextrină, croscarmeloză de sodiu, hipromeloză, celuloză microcristalină, stearat de magneziu.
MOD ADMINISTRARE
Ca supliment alimentar luati 1 tableta pe zi cu suficienta apa.
Rolul componentelor:
Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti. Printre beneficiile sale se numara protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.
Desi calciul este unul dintre cel mai frecvent intalnite minerale din organism, multi oameni au deficit de calciu. Acest lucru se intampla, intrucat multi oameni consuma doar jumatate din cat au nevoie (aproximativ 500-700 mg pe zi).
In cazul unui aport prea scazut de calciu, organismul apeleaza la rezervele de calciu din oase, rezultand osteoporoza sau osteopenia.
Ar trebui sa luati suplimente de calciu sau sa asimilati calciul din mancare? Suplimentele sunt recomandate, atat timp cat sunt de calitate. In acest sens, trebuie sa stiti cat de mult calciu elementar (calciul cel mai bine absorbit de organism) exista in supliment. Oricum, cel mai important este sa furnizati organismului aproximativ 1200 mg de calciu pe zi.
Calciul este esential pentru multe dintre functiile corpului, inclusiv pentru:
-reglementarea batailor inimii
-transmiterea impulsurilor nervoase
-stimularea secretiilor hormonale
-coagularea sangelui
-construirea si mentinerea sanatatii oaselor.
Calciul este un mineral care se gaseste in compozitia mai multor alimente. Este important sa i se ofere organismului cantitati suficiente din acest mineral, intrucat organismul uman nu-l poate fabrica.
Expertii recomanda ca adultii sa asimileze 1000-1200 mg de calciu in fiecare zi. Desi hrana este cea mai buna sursa de calciu, majoritatea oamenilor nu reusesc sa acumuleze suficient calciu din aceasta. Ca atare, deficitul poate fi echilibrat prin intermediul administrarii de suplimente de calciu sau alimente fortificate cu calciu.
Calciul din oasele noastre actioneaza ca o rezerva a organismului, la care acesta apeleaza cand valorile calciului sunt reduse. Majoritatea oamenilor cunosc faptul ca acest mineral este important pentru constructia dintilor si oaselor puternice - 99% din calciul din corpul nostru se regaseste in oase si dinti. Restul de 1% se gaseste in sange si alte tesuturi si este util pentru:
-coagularea sangelui
-controlul tensiunii arteriale
-producerea de enzime si hormoni care echilibreaza digestia, nivelul de energie si metabolismul grasimilor
-controlul celulelor si al tesuturilor conjunctive
-contribuie la reglarea procesului de transfer al nutrientilor, prin peretii celulelor
-prevenirea bolilor gingivale
-mentinerea normalitatii functiei nervoase
-contractarea muschilor.
Fara calciu muschii nu se misca. Daca nu aveti cantitati normale de calciu, pot sa apara crampe musculare sau muschii se vor afla in imposibilitatea de a trasmite impusurile nervoase necesare pentru contractarea muschilor. Atunci cand nivelul de calciu din sange este prea mic, va fi utilizat calciul din oase pentru a se ajunge la cantitatea de care organismul are nevoie in sange. Cand nu este funizat suficient calciu prin dieta, in timp, poate sa apara osteoporoza.
Stresul zilnic şi alimentaţia nesănătoasă nu mai reprezintă ceva ieşit din comun pentru cei mai mulţi dintre noi care ajung să se confrunte cu diverse boli cauzate de carenţele nutriţionale. Ştiaţi însă că un simplu supliment alimentar ne poate schimba aproape total viaţa, asigurându-ne necesarul de energie şi un sistem imunitar mai puternic?
Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.