- La reducere!
- -10%
VITALIZANT energizant FORTE pentru ADULŢI 270 g Steaua Divina
VITALIZANT energizant FORTE pentru ADULŢI 270 g Steaua Divina
Excelent vitaminizant
Amestec de plante medicinale, fructe de padure si polen macerate la rece in miere naturala de albine.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 48 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 48 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,96 lei.
VITALIZANT energizant FORTE pentru ADULŢI 270 g Steaua Divina
Excelent vitaminizant
Amestec de plante medicinale, fructe de padure si polen macerate la rece in miere naturala de albine.
Compozitie: Busuioc (Ocimum basilicum), macese (Rosa canina), catina (Hippophae rhamnoides), nuca (Juglans regia), susan (Sesamum indicum), obligeana (Acorus calamus), lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), cimbru (Thymus vulgaris), cimbrisor (Thymus serpyllus), scortisoara (Cinnamomum cassia), polen, miere.
Indicatii: Este un excelent vitaminizant (contine vitaminele C, E, A, B1, B2, B3, B9, K, P, D, colina) si mineralizant (plantele din compozitia sa contin calciu, sodiu, potasiu, fier, magneziu, fosfor), contine proteine si acizi grasi esentiali. Creste masa musculara si greutatea corporala, amplifica rezistenta la eforturi fizice si mentale intense, creste pofta de mancare, favorizeaza recuperarea dupa eforturi intense. Se recomanda ca adjuvant pentru: stari de slabiciune fizica, astenie, convalescenta, oboseala cronica, devitalizare, scadere ponderala excesiva,hipovitaminoze, stari carentiale, anorexie.
Contraindicatii: Diabet zaharat.
Mod de administrare: Se administreaza cate o lingurita de trei ori pe zi, inainte de masa; se mesteca incet, timp de zece minute. Pentru un efect sporit, se administreaza cate o lingura de trei ori pe zi. Nu creeaza fenomene de dependenta sau obisnuinta, fiind posibila administrarea de lunga durata.
Rolul componentelor:
Busuiocul aparţine genului Ocimum, denumire derivată din grecescul ozo, care înseamnă a mirosi, relativ la aroma puternică a speciilor acestui gen. Etimologia numelui speciei, basilicum, nu este foarte clară, dar se presupune că provine din grecescul basileus, însemnând rege, care este în legătură cu utilizarea sa în medicina regală, sau din latinescul basilisk, însemnând dragon, aceasta din urmă fiind în legătură cu o asociere simbolică ce se făcea între busuioc şi scorpion.
Cunoscut ca plantă medicinală de către naturalistul roman Plinius, medicii arabi şi chinezi, care îl utilizau pentru tratarea bolilor de stomac, rinichi şi sânge.
Până în secolul XVII busuiocul a fost larg utilizat în Europa pentru tratarea răcelilor, negilor şi a viermilor intestinali.
Plantă de cult, cultivată pe lângă biserici şi mănăstiri, este utilizată în ritualuri religioase;. În casele hinduşilor, busuiocul reprezintă spiritul protector al familiei.
Ziarele din statul New York relevă faptul că busuiocul era cultivat şi comercializat aici încă de la sfârşitul secolului XVIII.
Medicina românească recunoştea busuiocului o acţiune anticatarală şi se întrebuinţa ca remediu contra tusei sau în tulburări gastro-intestinale, el favorizând digestia.
Medicina populară românească îl utilizează în bolile de rinichi şi bolile febrile, în urinarea cu senzaţie de usturime, în constipaţiile rebele şi dispepsiile cu formarea de gaze, iar fiert în vin se bea pentru stomac. Băile de busuioc se consideră ca fortifiante, iar praful de busuioc se consideră activ contra guturaiului când se trage pe nas, sau se amestecă cu vaselină şi se ung nările.
Aceste beneficii le regăsim şi astăzi la produsele naturiste care conţin busuioc (sub formă de ceai, sirop sau tinctură), ceaiul de busuioc în sine fiind un cunoscut tratament naturist pentru balonare, colici, colite spastice şi de fermentaţie, gastrite, inapetenţă, răceli, bronşite, cistită, astenie.
Planta conţine ulei esenţial 0,5-1,5%, componenţii principali fiind linaloolul, acetatul de linalil; mai conţine taninuri, acizii cafeic şi rosmarinic.
Componentele sale au acţiune stomahică, antispastică, carminativă, antimicrobiană şi antifungică.
Busuiocul este şi o plantă culinară populară, utilizată proaspătă sau uscată în multe bucătării, precum cea italiană, englezească, bucătăria Thai, având multiple întrebuinţări, alături de legume, carne, peşte, sosuri, tocăniţe, ceaiuri aromate, supe, brânzeturi, lichioruri. Cel mai frecvent este utilizat ca aromă complementară alături de roşii.
Studiile ştiinţifice recente care au investigat beneficiile pentru sănătate ale uleiului esenţial de busuioc, au revelat proprietăţile sale antivirale, antimicrobiene, antioxidante şi anti-cancer.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.
-
De la același producător
-
Alți clienți au vizitat și
-
Iți mai recomandăm și
-
Produse în trend