- La reducere!
- -10%
VISIO FORTE 30CPS ADAMS VISION
VISIO FORTE 30CPS ADAMS VISION
Visio Forte - Ingrijirea Ochilor compus din ulei de peste, beta, caroten, luteine. Contribuie la sanatatea ochilor fiind un complex special destinat vederii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 35 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 35 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,70 lei.
VISIO FORTE 30CPS ADAMS VISION
Visio Forte - Ingrijirea Ochilor compus din ulei de peste, beta, caroten, luteine. Contribuie la sanatatea ochilor fiind un complex special destinat vederii.
Vrei sa-ti pastrezi vederea buna? Ai grija de ochii tai cu Visio Forte. Sanatatea ochilor este deosebit de importanta, iar lipsa ei aminteste de grija pe care trebuie sa le-o purtam in fiecare zi. Petrecem prea multe ore in fata unui monitor, la volan ori in fata televizorului, evitam sa facem consultatii la medicul oftalmolog si amanam purtarea ochelarilor de vedere. Toate acestea contribuie la o slabirea vederii.
Visio Forte ajuta la intarzierea sau prevenirea anumitor boli si probleme oculare. Acest supliment alimentar este recomandat pentru cei care doresc sa se bucure de o vedere cat mai clara si mai buna! Expusi la numerosi factori externi cu efect nociv, ochii sunt solicitati in permanenta. Situatii precum: expunerea la „lumina albastra”, expunerea la lumina soarelui fara protectie vizuala, factori de mediu (praf, toxine) influenteaza sanatatea ochilor.
Ulei de Peste (Omega 3- DHA). Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sanatatea umana, insa organismul uman nu este capabil sa-i produca singur. De aceea, acizii grasi Omega-3 trebuie introdusi in organism prin hrana zilnica sau suplimente alimentare. Repezentant important al acizilor grasi Omega-3, acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la mentinerea vederii normale.
Zincul si un consum zilnic de 250mg DHA contribuie la mentinerea vederii normale si la metabolismul normal.
Luteina este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces. Luteina provine din planta utilizata, in mod traditional, pentru actiunea sa benefica asupra vederii si continutul in nutrienti proprietati antioxidante. Luteina este necesara in pastrarea unei vederi corespunzatoare.
Beta-carotenul, este un antioxidant care protejeaza ochii de daunele provocate de radicalii liberi. Beta-carotenul poate juca un rol in incetinirea avansarii degenerarii maculare. De asemenea, beta-carotenul poate proteja ochii de nictalopie si de sindromul ochiului uscat.
Beneficii:
- Formula completa de vitamine si minerale esentiale sanatatii ochiului.
- Protejeaza vederea si previne bolile oculare.
- Contribuie la o vedere clara.
- Intarzie stricarea ochilor.
Visio Forte este astfel recomandat tuturor care se confrunta cu boli ale vederii sau doresc prevenirea acestora. Este compus din toate vitaminele necesare pentru o vedere cat mi clara si ajuta mentinerea sanatatii ochilor.
Administrare:
Ca supliemt alimentar, luati zilnic 1 capsula. Pentru beneficii si mentinerea sanatatii ochilor, se recomanda administrarea acestui supliment pentru o perioada indelungata de timp sau pentru o perioada de timp continua.
Precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.
Prezentare: 30 capsule
Ingrediente Cantitate VNR*%
Zinc 1.50 mg 15
Ulei de peste (18%EPA/12%DHA) 100.00 mg **
Beta Caroten 6.10 mg **
Luteina 2.70 mg **
* (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011
** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita
Rolul componentelor:
Efectul benefic al acizilor grasi Omega-3 a fost relevat prin intermediul studiilor efectuate de catre cercetatori danezi in Groenlanda. Acestia au constatat ca, desi nu au o alimentatie echilibrata, eschimosii raman adesea activi pana la varste inaintate, incidenta bolilor cardiovasculare in randul acestei populatii fiind extrem de scazuta. Acest lucru se explica prin faptul ca pestii de apa rece, care reprezinta una din putinele lor surse de hrana, sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) contribuie la buna functionare a inimii. Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3, iar acestia trebuie introdusi in organism prin alimentatie sau suplimente nutritive. In cazul alimentelor, doar cateva contin aceste substante importante. Printre acestea, se numara anumite specii de pesti care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele sau tonul. Alte alimente care contin Omega-3 sunt semintele de in, soia, nucile, fasolea, fructul de avocado sau spanacul, iar includerea lor in alimentatie este indicata in orice combinatie.
Zincul este un element esential care ofera multe beneficii terapeutice, adesea trecute cu vederea.
Organismul uman contine aproximativ 2 pana la 3 grame de zinc, care poate fi intalnit in oase, dinti, piele, ficat, muschi, leucocite etc.
Din cauza ca niciuna dintre acestea nu poate constitui o rezerva constanta de zinc, pentru a-si putea asigura cantitatea zilnica optima din acest mineral, organismul depinde de asimilarea sa pe cale alimentara. Peste 300 de enzime diferite cu functii vitale in organism depind de aportul de zinc pentru a functiona la parametri inalti. Unele dintre aceste metaloenzime au ca si componenta principala de baza ionul de zinc.
Printre enzimele care au roluri vitale in organism se afla anhidraza carbonica, care ajuta la excretia de CO2; fosfataza alcalina, care elibereaza fosfati anorganici necesari in metabolismul oaselor; superoxid dismutaza (SOD), care ajuta la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi; alcool-dehidrogenaza (ADH) , care ajuta ficatul in detoxifierea de alcool; carboxipeptidaza, necesara pentru digestia proteinelor alimentare. Mai mult decat atat, diviziunea celulara corecta nu poate avea loc fara o cantitate adecvata de zinc, necesara sintezei AND, ARN si a proteinelor. Zincul este o componenta structurala necesara unirii proteinelor AND si protejeaza de asemenea membrana celulara impotriva lizei.
Vitamina A depinde de actiunea zincului pentru a-si desfasura activitatea normala. Zincul regleaza nivelurile de vitamina A si cantitatea in care aceasta este eliberata de ficat. Acest mineral influenteaza de asemenea cresterea si dezvoltarea si in alte moduri. Atat hormonul stimulator folicular hipofizar (FSH), cat si hormonul luteinizant hipofizar (LH), ambele influentate de actiunea zincului, sunt importante pentru functionarea normala a testiculelor si pentru spermatogeneza. Zincul ajuta la mentinerea in buna stare a prostatei si previne hipertrofiile benigne ale prostatei.
Pancreasul este o alta glanda care utilizeaza zincul. Acesta intra in compozitia insulinei si este excretat in secretiile pancreatice. Metabolismul este de asemenea partial dependent de prezenta zincului care ajuta la transformarea tiroxinei (T4) in triiodotironina (T3). In plus, trei dintre cei cinci analizatori nu ar functiona in lipsa unei cantitati adecvate de zinc in organism – analizatorii gustativ, olfactiv si vizual.
Unele studii sustin teoria conform careia ar exista o legatura intre integritatea sistemului imunitar si cantitatea de zinc din organism. Acest mineral ajuta la reglarea nivelului de limfocite T, limfocitelelor T CD4 si interleukinei-2. Acest rol in cadrul sistemului imunitar ii ofera zincului capacitatea de a facilita vindecarea ranilor. Alte studii au aratat ca modificarile nivelului de zinc din organism pot modifica apoptoza, in prezent cunoscuta ca “moartea celulara programata”. De asemenea, s-a demonstrat ca zincul poseda proprietati antiinflamatoare. Totusi, pentru a defini rolul zincului in cadrul sistemului imunitar, sunt necesare studii in plus, pe viitor.
Apoptoza este un proces innascut, conservat din punct de vedere evolutiv, prin care celulele, in mod sistematic, isi inactiveaza, dezasambleaza si degradeaza propriile componente structurale si functionale pentru desavarsirea propriului lor deces. Acest proces poate fi activat intracelular printr-un program de dezvoltare definit fie genetic, fie extracelular, prin intermediul proteinelor endogene, citokinelor si hormonilor, ca si de componente xenobiotice, radiatii, stresul oxidativ si hipoxia.
Abilitatea unei celule de a intra in apoptoza, ca raspuns la un semnal de “moarte”, depinde de statusul ei proliferativ, pozitia ciclului celular si de expresia controlata a genelor care promoveaza, inhiba si afecteaza programul de moarte. Reglarea stricta a acestor parametri modulatori ai mortii trebuie mentinuta, pentru asigurarea contextului fiziologic propice aparitiei apoptozei. Disfunctiile, care apar in oricare dintre punctele caii de moarte programata, pot duce la un proces apoptotic eronat, determinand astfel exprimarea unor conditii fiziopatologice.
Asigurarea cantitatii zilnice necesare de zinc ajuta la prevenirea a numeroase complicatii. Unui adult ii sunt necesare aproximativ 0.2 mg/kg corp de zinc pe zi; nu este permisa depasirea acestei cantitati. Conform recomandarilor oferite de DRI (Dietary Reference Intakes), cantitatea recomandata de zinc si tolerabilitatea organismului fata de limita superioara a acesui aport variaza in functie de varsta, sex, stari fiziologice speciale – sarcina sau lactatie.
Specialiatii DRI au rolul de a stabili limitele prin care oamenii sa se poata ghida in ceea ce priveste aporturile nutritionale si de aceea nu este necesar sa fie urmate intocmai. Activitatea fizica excesiva, regimul vegetarian, prezenta unei boli pot modifica limitele stabilite de DRI. In plus, in cazul unor afectiuni, poate fi chiar necesara depasirea limitei superioare de aport a zincului.
Aproximativ 70% din zincul obtinut din alimentatie provine din produsele de origine animala. Carnea macra, ficatul, ouale, cerealele imbogatite si fructele de mare (in special stridiile) sunt adevarate resurse de zinc. Deoarece din multe diete vegetariene lipsesc aceste alimente, la vegetarieni, absorbtia zincului se produce in general lent. Se apreciaza ca vegetarienilor le este necesar un aport de doua ori mai mare decat celor care consuma alimente nonvegetariene.
Adams Vision SRL isi are sediul in Romania , la Targu Mures si se ocupa cu producerea de suplimente alimentare, alimente, produse cosmetice si de ingrijire personala. Sunt preocupati in mod constant de diversificarea gamei de produse comercializate, oferind o gama destul de larga si actualizata de produse.