• La reducere!
  • -5%
VENOTONIC COMPLEX 60 tablete - Cosmopharm
VENOTONIC COMPLEX 60CPS - Cosmopharm, Sanatatea pielii
VENOTONIC COMPLEX 60 tablete - Cosmopharm
VENOTONIC COMPLEX 60CPS - Cosmopharm, Sanatatea pielii

VENOTONIC COMPLEX 60 tablete - Cosmopharm

VENOTONIC COMPLEX 60 tablete - Cosmopharm

Sustine circulatia periferica. Elimina senzatia de “picioare grele”. Benefic in insuficienta venoasa cronica, varice, hemoroizi.

ANCA179
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
82,48 lei 86,82 lei -5%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 82 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 82 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,64 lei.


 

VENOTONIC COMPLEX 60 tablete - Cosmopharm

Sustine circulatia periferica. Elimina senzatia de “picioare grele”. Benefic in insuficienta venoasa cronica, varice, hemoroizi.

Beneficii:

-Venotonic Complex contine diosmina, ce contribuie la reglarea si imbunatatirea functionalitatii sistemului circulator;
-Adjuvant in insuficientele venoase;
-Concentratia de diosmina imbunatateste si tonifica circulatia;
-Castanul salbatic creste tonicitatea peretilor venosi si a valvelor venoase;
-Venotonic protejeaza si stimuleaza microcirculatia in capilare si inhiba reactiile inflamatorii;
-Contribuie la diminuarea si reducerea mai rapida a edemelor;
-Actioneaza impotriva efectelor stresului asupra vaselor de sange;
-Reduce discomfortul cauzat de proasta circulatie a sangelui in membrele inferioare si superioare;
-Elimina senzatia de maini si picioare reci conexa stresului;
-Reduce manifestarile dureroase;
-Diosmina sustine circulatia periferica si ajuta la eliminarea senzatiei de „picioare grele”;
-Venotonic Complex intervine in complicatiile date de afectiuni ale pancreasului (diabet);
-Normalizeaza filtrarea ce se realizeaza la nivelul capilarelor;
-Reduce riscul accidentelor ischemice tranzitorii;
-Venotonic Complex contribuie la realizarea drenajului limfatic;
-Stimuleaza si regleaza presiunea si circulatia limfatica;
-Extractul de Venotonic Complex este benefic in cazul dilatatiilor venoase;
-Scade inflamatia;
-Opreste sangerarile;
-Creste toleranta la durerile cauzate de acestea;
-Venotonic Complex contine extract de castan salbatic si are efecte benefice asupra bunei functionari a creierului;
-Creşte eficienţa metabolismului, regularizează neurotransmiţătorii şi oxigeneaza creierul;
-Extractul de castan salbatic este un tonic natural al sistemului nervos si vascular;
-Reduce stresul oxidativ si imbunatateste circulatia sangelui;
-Sustine sanatatea mentala si emotionala;
-Administrarea regulata de Venotonic Complex combate si preintampina senzatia de confuzie, starile anxioase si depresive, epuizarea si lipsa de motivatie;
-Intervine in prevenirea si diminuarea fobiilor, atacurilor de panica si a irascibilitatii;
-Venotonic Complex ajuta la mentinerea sanatatii generale a organismului;
-Reduce efectele radicalilor liberi;
-Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
-Extractul de castan salbatic ajuta la regenerarea celulelor, remedierea rapida a ranilor si la preintampinarea ridurilor.

Compozitie/capsula:

Diosmina micronizata 200 mg
Vitamina C 150 mg
Extract de Castan salbatic 100 mg
Bioflavonoide din citrice 50 mg
Amestec tocoferoli 77 mg
Vitamina E naturala 35 mg
Extract de Ghimpe 75 mg
Hesperidina 50.4 mg
Quercetina 26 mg
Rutin 24.75 mg
Extract de Ardei Iute 10 mg

Administrare:

Adulti: 1 tableta de Venotonic Complex zilnic, in timpul mesei.

Atentionari:

In caz de sarcina sau alaptare solicitati sfatul medicului inainte de administrarea Venotonic Complex.

Rolul componentelor:
Aesculus hippocastanum L.- Castanul sălbatic, cunoscut şi sub denumirea botanică de Aesculus hippocastanum sau Aesculus vulgare, este un arbore din familia Sapindaceae, total diferit de castanul comestibil, şi a fost adus în Europa mult mai recent. Castanul sălbatic este un arbore ornamental ce poate ajunge până la 20 m înălţime, având frunze opuse, digitate, flori albe cu pete roşii sau galbene, iar fructul în formă de capsulă ţepoasă, cu 1-3 seminţe mari şi brune, cu miezul amar şi astringent. Înfloreşte din aprilie până în iunie, iar fructele se recoltează în august-septembrie. Denumirea hippocastanum, este o traducere a denumirii sale comune, care i-a fost dată datorită faptului că vindeca de tuse caii şi alte bovine.
Castanul sălbatic a fost indigen în unele zone din Asia (Persia, nordul Indiei), de unde a fost adus şi în Europa. Acum este comun în multe regiuni temperate ale lumii unde s-a răspândit rapid, fiind extensiv cultivat ca ornamental în parcuri sau de-a lungul aleilor.
Seminţele de castan abundă în amidon, dar au gust amar, dezagreabil care a prevenit utilizarea lor ca aliment. Acestea conţin 3-10% amestec de glicozide triterpenice acilate (saponine). Alţi constituenţi includ flavonoide (0,3%) în principal di- şi triglicozide ale cvercetinei şi kaempferolului, steroli, ulei esenţial şi o mare proporţie de amidon (30-60%). Derivaţii cumarinici (esculina şi fraxetina) sunt prezenţi în alte părţi ale plantei, dar nu în seminţe sau în coaja seminţelor.
Tradiţional, seminţele de castan au fost utilizate pentru tratarea venelor varicoase, a hemoroizilor, flebitei, diareei, în caz de febră şi creşterea în dimensiune a prostatei. Comisia Germană E a aprobat utilizarea lor în tratamentul insuficienţei venoase cronice la nivelul membrelor inferioare. Utilizat în fitoterapie ca adjuvant în tratamentul insuficienţei venoase cronice şi a simptomelor asociate, ca adjuvant în tratamentul venelor varicoase.
Medicina ştiinţifică românească de la mijlocul secolului trecut întrebuinţa fructele de castan îndeosebi ca decoct, cu rezultate bune în scrofuloză; sub formă de praf, pentru combaterea catarurilor stomacale şi intestinale, diareei, colicilor, hemoroizilor, gazelor abdominale, şi apoi în tulburările circulatorii venoase din bazin şi regiunea venei porte. Coaja mai servea contra unor boli de piele, sau ca unsoare contra arsurilor provocate de arşiţa soarelui.
Utilizarea tradiţională a seminţelor de castan în afecţiuni vasculare periferice este susţinută de studii preclinice în care s-au observat efectele anti-inflamator şi de vasoprotector. S-a stabilit că extractul din sămânţa de castan are proprietate antiexudativă şi reduce permeabilitatea peretelui capilar ducând la un efect general antiedematos. Sunt disponibile date clinice care susţin efectul tonic venos – inclusiv studii efectuate pe persoane sănătoase – după administrarea orală a unei doze unice de 150 mg extract standardizat din sămânța de castan prin măsurători pletismografice efectuate la două ore după administrare, s-a constatat o creştere semnificativă a tonusului venos şi o scădere a capacităţii venoase.
Ghimpele este o plantă anuală, înaltă de 20-80 cm, ramificată de la bază, verde-gălbuie. Frunze ovat-lanceolate sau rombice, adânc trilobate, cu lobii mijlocii mai lungi, pe dos alb-păroase, pe faţă verzi-gălbui. La baza fiecărei frunze se află un spin trifurcat. Florile unisexuate, cele mascule situate în vârful ramurilor, cele femele câte 1-2 la subsuoara frunzelor; fructul elipsoidal acoperit cu spini drepţi cu vârful uncinat. Se recoltează părţile aeriene în perioada iulie-august.
Istoricul ghimpelui ca plantă medicinală este oarecum confuz, din cauza denumirii sale care în vechinme a fost atribuită mai multor specii diferite. Apare menţionat în mod clar abia în cărţile de la sfârşitul secolului XIX, cu acţiune diuretică, diaforetică, alterativă şi sialogogă, sau chiar astringentă, recomandat fiind ca remediu pentru unele boli ale sângelui, şi în hidrofobie.
A fost utilizat mai mult ca remediu domestic. Planta întreagă este un stiptic activ util pentru aplicaţii generale.
Din Europa a fost introdus şi în Asia, unde de asemenea a fost utilizat ca diuretic, antiperiodic (în febră intermitentă), sudorific, antidiareic şi stiptic.
În medicina populară din zona Asiei Centrale, tinctura din plantă era folosită pentru a trata guşa, reumatismul şi răcelile, pentru tratarea bolilor inflamatorii şi de asemenea ca diuretic, antipiretic şi sedativ.
În medicina populară românească, ghimpele este folosit atât individual cât şi în combinaţii ca tratament naturist în special în infecţii şi litiază urinară, a altor afecţiuni urinare, şi în inflamaţii ale prostatei, chiar şi în cancerul de prostată şi în cancerul organelor genitale, şi de asemenea în hipertiroidism, noduli tirpidieni.
Părţile aeriene ale ghimpelui conţin flavone, lactone sesquiterpenice – xanthinină, xanthanină, xanthanol, izoxanthanol, xanthinosin, tomentosin, şi derivaţi ai xanthanolidelor, diterpena atractilozidă, ulei esenţial, xanthumină şi decatilxanthumină, fitosteroli – beta-sitosterol şi stigmasterol. Mai conţin carboxiatractilosidă, substanţă responsabilă pentru efectul toxic la animale.
Xanthatina a arătat în studii activitate bactericidă şi fungicidă.
La noi în ţară este valorificat în special în produsele naturiste recomandate pentru afecţiuni inflamatorii ale prostatei.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
60 tablete
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare