- La reducere!
- -7%
Ulei din Seminte de In 250 ml Marasca Solaris
Ulei din Seminte de In 250 ml Marasca Solaris
Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de in. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,56 lei.
Ulei din Seminte de In 250 ml Marasca Solaris
Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de in. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.
Beneficii:
-uleiul din seminte de in ajuta la reducerea colesterolului “rau” din organism,
-scade riscul afectiunilor cardio-vasculare,
-are efect anti-trombotic, prin reducerea moderata a viscozitatii sangvine si a agregarii plachetare,
-este absolut necesar pentru dezvoltarea completa a creierului uman in timpul sarcinii si in primii 2 ani de viata,
-stimuleaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a intregului organism
Uleiul din seminte de in este recomandat in ameliorarea afectiunilor cardiovasculare, reglarea tranzitului intestinal si pentru aportul de acizi grasi esentiali.
Contine atat acizi grasi omega-3, cat si omega-6, care sunt benefici pentru sanatate. Fiecare membrana celulara contine in structura ei aceste grasimi. Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna functionare de acesti acizi grasi. Uleiul din seminte de in contine acidul gras esential alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lant scurt) pe care organismul sanatos il transforma in acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), acizi grasi omega-3 cu lant lung, care se gasesc in uleiul de peste. Organismul uman nu poate sintetiza acesti acizi grasi, prin urmare ei trebuie adusi in corp prin alimentatie, de aceea ei sunt numiti acizi grasi esentiali. Aceste grasimi esentiale sunt exemple de acizi grasi polisaturati. Acizii grasi omega-3 ajuta la diminuarea inflamatiei, in timp ce acizii grasi omega-6 au tendinta de a contribui la procesul inflamatiei.
Administrare:
Este foarte important pentru fiecare persoana sa aiba un nivel echilibrat de acizi grasi omega-3 si omega-6 obtinuti din dieta.
Raportul corect intre omega 3 si omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4.
In dieta obisnuita intalnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24.
Necesarul zilnic de acizi grasi omega 3 (asigurandu-i doar din uleiul de in): echivalentul a 1 lingura (15 ml) / zi, peste vârsta de 13 ani, in 1-2 prize.
Trebuie retinut ca uleiul de in, alaturi de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat in calorii.
Astfel, 1 lingura de ulei depaseste 100 kcal!