• La reducere!
  • -7%
Crom Chelat 200mg 100cpr Jamieson, VITAMINE SI MINERALE
Crom Chelat 200mg 100cpr Jamieson, VITAMINE SI MINERALE

Crom Chelat 200mg 100cpr Jamieson

Crom Chelat 200mg 100cpr Jamieson

Cromul este util in dietele de slabire, poate controla senzatia de foame si reduce pofta de dulciuri.

2481
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
53,09 lei 57,09 lei -7%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 53 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 53 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,06 lei.


 

Crom Chelat 200mg 100cpr Jamieson

Cromul este util in dietele de slabire, poate controla senzatia de foame si reduce pofta de dulciuri.

Beneficii:
-contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiei normale ale glucozei din sange,
-regleaza activitatea insulinei, mentinand glicemia la un nivel normal,
-contribuie la metabolismul proteinelor si grasimilor, contribuind la scaderea LDL colesterol si cresterea HDL colesterol.

Compozitie/capsula:
Crom chelat - 200 mcg.

Chelatul de crom este o forma legata de proteinele vegetale ce ajuta la asimilarea cromului si la absorbtia acestuia.

Administrare:
Adulti - 1 tableta pe zi.

Adjuvant în:
-trigliceride mărite
-colesterol mărit
-deficiențe imunitare
-obezitate
-diabet
-apetit excesiv

Rolul componentelor:
Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseşte pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcţii pe care le susţine fiind digestia mâncării. Cromul este implicat direct în ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranță la glucoză. Cromul în alimentație este absolut necesar, iar absența lui predispune la obezitate. Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe aceștia îi poate ajuta să-și controleze glicemia și poate juca un rol în managementul diabetului instalat la vârsta adultă. Suplimentele de Crom pot crește colesterolul “bun” (HDL colesterol) și să scadă trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
100 comprimate
Forma de prezentare
Flacon

Datorita inovatiei continue si a respectarii promisiunii de calitate, puritate si siguranta ale produselor, Jamieson conduce detasat in categoria suplimentelor alimentare.ďż˝

Fiind un pionier al industriei, Jamieson a introdus pe piata produse cu concentratii ridicate de principii active si a folosit intotdeauna doar materii prime de inalta calitate.ďż˝

Fiecare produs Jamieson garanteaza o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei. Un numar de 360 de pasi sunt efectuati pentru a asigura calitatea deplina si pentru a respecta Protocolul 360 Pure.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare